• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç söylenen sözün anlamı kalmıyor.

Yani babasi çok savurgan bir adam yemiş işte parayı benim de aklım almıyor kumarı yok alemi yok nasil yedi aklım almiyor ve bunu bir kere yapamamış bunları şimdi yeni öğrendim bende. napiyim babam evimi satsın mi diyor ablası da evli durumu iyi oda çoğu kez kapamis borçlarını ona da soyleyemem bu son odeyisim falan dedi
Kayınpeder ozaman karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden ozaman ;)

Cok oldum ama :) benimkilerde evlendikten sonra surekli istediler keyfi borclar icin verdirmedim ama esim her seferinde evde olay cikartip illa vericem senin icin zaruri ihtiyac olmayabilir ama onlarin ihtiyaci BU SON dahada istetmem ddedi her seferinde ki ihtiyacta kv hic danismadan gidip devremulk alamsi eksik kalani eşimden istemesi kaybının alkol kullanip araç kullanip kaza yapip ceza gelmesi kendi elini cebine atmazken maasi esimin maasinin iki kati olmasina ragemn ihtiyaclari harcamalari son bulmaz en son evlenirken 50 bine yakin kredi cekmisler sozde yatirememisler bu sefer aldilar esimden para 2000 tl belki cok değil gibi ama kredi odeyen tek calisan biri esim bebek var ve ben kendim iki aydir sikintisini cekiyorum evime parca parca alisveris yapiyirum gidim gidim cocuguma bez mama alirken hangisi daha uygun diye marketlerde oyalaniyorum cunku o 2000 tl bizim icin cok 2500 maaş alan adam esim bencr hic bulasmayin bugun korkup sizi kaybetmemek icin tamam olmicak der yarin obur gun de annem babam napim evlenmeseydin zorladimmi der

Estağfurullah ne demek bütün güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim bütün soylediklerinize hak veriyorum çok ta doğru söylüyorsunuz

Duramam dersen ne olacakmış? Kendi kazandigi paradan verecek ama sonucta ortak kesenizden gitmeyecek mi? Herkesin kazandigi kendine mi olacak yoksa?

Duramam demek kesinlikle ben bu şekilde bi ilişki yürütemem anlamında geliyor. evlenince ben kimseye hibe edecek param yok buna müsamaha gösteren biri varsa buyursun gelsin o ben değilim demek.

Merhaba arkadaşlar ya burda çok sesli bir fikir alışverişi olduğu için size sormak istiyorum. Şimdiden güzel fikirleriniz için teşekkür ediyorum. Erkek arkadaşım bu arada sözlüyüz evlilik konusunda başta bi anlaşmamız vardı borçla evlenmeyecektik. Herkes üstüne düşeni yapacaktı bana tamam dedi. Şimdi bi haftadır bi sıkıntısı vardı neyse dün akşam döküldü babası kredi kartına 7 binlira borç yaptı bunu ödemek zorundayım çok yoruldum bu kaçıncı falan dedi zaten tek başıma evlencegim hiç bi yardımları yok dedi bunları ben bilmiyordum. Hiç borcsuz olmaz falan dedi ne yapalım sağlık olsun dedim.Asıl can alıcı nokta evlendikten sonra da devam edebilir arkamda dururmusun dedi şimdi size soruyorum evli arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım.
hayır tabiki de
babası koskoca adam kendi borçlarını kendi ödeyebilmeli...ya da borç yapmamalı ayağını yorganına göre uzatsın bi zahmet...

Duramam demek kesinlikle ben bu şekilde bi ilişki yürütemem anlamında geliyor. evlenince ben kimseye hibe edecek param yok buna müsamaha gösteren biri varsa buyursun gelsin o ben değilim demek.
Guzel ama bak daha simdiden sozunden donmus ve ilerisi icin agzini yokluyor. Emin olan insan arkamda durur musun diye sormazdi. Bize soylemesi kolay biliyorum ama evlenirsen devam edecek bu yuzden evlenme.

Estağfurullah ne demek bütün güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim bütün soylediklerinize hak veriyorum çok ta doğru söylüyorsunuz
Oyle hic bisey sevgilililte nisanliliktaki gibi degil evlenince bi suru sorumluluk aliyo insan annedir baba dir tabiki bırakılmaz gerçek ihtiyaclari oldumu yardim edilir ama kimsenin keyfinin cefasini bizler cekmek zorunda degiliz faturalar geldimi markete gitmek gerektimi ben kendimden kisiyosam ki bunlar zaruri ihtiyaclar ama kimsede keyfinden odun vermemek adina saga sola borclaniyosa bi zahmet duracak orda evlenecek adamda once kendi evini sahiplenecek yapamicaksa hala ana baba agzina bakacaksa evlenmicek kimsenin basini da yakmicak

Oyle hic bisey sevgilililte nisanliliktaki gibi degil evlenince bi suru sorumluluk aliyo insan annedir baba dir tabiki bırakılmaz gerçek ihtiyaclari oldumu yardim edilir ama kimsenin keyfinin cefasini bizler cekmek zorunda degiliz faturalar geldimi markete gitmek gerektimi ben kendimden kisiyosam ki bunlar zaruri ihtiyaclar ama kimsede keyfinden odun vermemek adina saga sola borclaniyosa bi zahmet duracak orda evlenecek adamda once kendi evini sahiplenecek yapamicaksa hala ana baba agzina bakacaksa evlenmicek kimsenin basini da yakmicak

Sizin söyledikleriniz de haklılık payı çok var işte herkes böyle düşünceli olsa evliliklerde sorun kalmaz. Ahh nerdee...

Back
X