Cok oldum ama :) benimkilerde evlendikten sonra surekli istediler keyfi borclar icin verdirmedim ama esim her seferinde evde olay cikartip illa vericem senin icin zaruri ihtiyac olmayabilir ama onlarin ihtiyaci BU SON dahada istetmem ddedi her seferinde ki ihtiyacta kv hic danismadan gidip devremulk alamsi eksik kalani eşimden istemesi kaybının alkol kullanip araç kullanip kaza yapip ceza gelmesi kendi elini cebine atmazken maasi esimin maasinin iki kati olmasina ragemn ihtiyaclari harcamalari son bulmaz en son evlenirken 50 bine yakin kredi cekmisler sozde yatirememisler bu sefer aldilar esimden para 2000 tl belki cok değil gibi ama kredi odeyen tek calisan biri esim bebek var ve ben kendim iki aydir sikintisini cekiyorum evime parca parca alisveris yapiyirum gidim gidim cocuguma bez mama alirken hangisi daha uygun diye marketlerde oyalaniyorum cunku o 2000 tl bizim icin cok 2500 maaş alan adam esim bencr hic bulasmayin bugun korkup sizi kaybetmemek icin tamam olmicak der yarin obur gun de annem babam napim evlenmeseydin zorladimmi der