Geç yaşta hamile kalan varmi yardimmmm

Yok canım yaa malesef düşük yaptım kısmet değilmis
Aa canım çok üzüldüm şuan uzun zamandır girmiyorum kusura bakma ne olur. Hayırlı olsun canim benim Rabbim herseyin hayırlısını versin. Inşallah sanada hayırli bir evlat nasip eder. Ne olur kusuruma bakma bilmiyordum :/

45 yaşından evlenip şuan (47) ikizleri olan tanıdıgım var ve doktor kendinizi zorlamanızı istemem tüp bebek falan hormon dengenizi bozar yaşınızdan dolayı çok yıpranırsınız bile demişliği var :D

Umutsuzluğa kapılmadan Dr kontrollerine devam et ve olmaz düşüncesini aklından çıkar...kızımı 36 buçuk yaşımda kucağıma aldım şimdi 40 im. ..Mart gibi 40 buçukta da inşallah ikinci kızıma alacağım kucağıma...

Belirtmek isterim ilk kızım 3 dusukten sonra doğdu...Dr um yaşında ilgisi yok tamamen tesadüf dedi ve bu bebeğime korunmayı bıraktiğım ay hamile kaldım...asla olmaz fikri geçmedi aklımdan...

Aa canım çok üzüldüm şuan uzun zamandır girmiyorum kusura bakma ne olur. Hayırlı olsun canim benim Rabbim herseyin hayırlısını versin. Inşallah sanada hayırli bir evlat nasip eder. Ne olur kusuruma bakma bilmiyordum :/
Yok canım kusur olurmu ne kusuru nerden bileceksin herşeyde bir hayır vardır bakalım hayırlısı neyse o olsun

Umutsuzluğa kapılmadan Dr kontrollerine devam et ve olmaz düşüncesini aklından çıkar...kızımı 36 buçuk yaşımda kucağıma aldım şimdi 40 im. ..Mart gibi 40 buçukta da inşallah ikinci kızıma alacağım kucağıma...

Belirtmek isterim ilk kızım 3 dusukten sonra doğdu...Dr um yaşında ilgisi yok tamamen tesadüf dedi ve bu bebeğime korunmayı bıraktiğım ay hamile kaldım...asla olmaz fikri geçmedi aklımdan...[/QUOTE

Belirtmek isterim ilk kızım 3 dusukten sonra doğdu...Dr um yaşında ilgisi yok tamamen tesadüf dedi ve bu bebeğime korunmayı bıraktiğım ay hamile kaldım...asla olmaz fikri geçmedi aklımdan...

Allah razı olsun. Bugün rahim filmi cektiricem saat üçte ona hazırlanıyorum bakalım ne olcak dr keseyi göremedik dusukte olsa tuplerin açık olup bebeğin rahmine yerlestiginden emin olmamız için rahim filmi şart dedi bakalım korku heycan bir arada an itibarıyla

Valla bence çok saçma bu yaptiginiz . Doktorunuz saglikli ve sorun olmadigini söylemiş . Eşinizde bir urolojiye gitseydi bki bir rahatsizlik vardir kontrol eder gereken tedaviyi yapardi .. zaten doktorunuz gerek görseydi sizi tüp bebek icinde yönlendirirdi ..

Annem kardeşimi 38 yaşında doğurdu, kiz kardeşimle aramda 5 yaş fark var😀 Ki annem yanlışlıkla hamile kalmış 🤷‍♀️ Hersey nasip işi görümcem 28 yaşında 7 senedir çocuğu olmuyor. Allahim herkesin gönlüne göre versin.

Back
X