• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama olabilir mi ?

gamzegamze21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar 14 Kasım da adet oldum ovulasyon testleriyle yumurtlamamı talip ettim 6-7-8 Aralık yumurtlama günlerimdi 14 aralıkta kan verdim negatif 21 aralıkta kan verdim yine negatifti ama idrar testlerinde silik çıkıyor bütün gebelik belirtilerim var başına gelen oldu mu lütfen cevap verin

Hangi test markasını yapmıştınız idrarda pozitif verip kanda negatif veriyorsa test bozuk olabilir geç döllenme olabilir

Hangi test markasını yapmıştınız idrarda pozitif verip kanda negatif veriyorsa test bozuk olabilir geç döllenme olabilir
Prodoctor güvenli diye almıştım 3-4 tane silik çıktı bide erken gebelikte sarı akıntısı olan var mı

Son düzenleme:
Heves kırmak istemem ama normalde en güvenilir test kan testi olarak kabul edilir ben sizin yerinizde olsam ertesi gün veya sonraki gün tekrar kan verip emin olurdum sanırım
Bir haftaya kadar olmasam doktora gideceğim inşallah müjdeli bir haber verir 🥺🤲

Ovulasyon testi ile takip etmişsiniz, gec yumurtalama olsaydı geç pik görürdünüz siz tam 14. Gün pik görmüşsünüz gec yumurtalama 18 24 gün arası olunca gec yumurtalama deniyor

Kızlar benim bu ay hiç yumurta akı gibi akıntım gelmedi hep beyaz akıntı geldi dün lh testi yaptım böyle çıkmıştı bugünde silik çıktı onu çekemedim adetime 9 gün kaldı anlamadım birşey böyle bi durum yaşayan var mı 2 aydır nisfertil takviyede kullanıyorum düzenli…pcos oldgu için

Eklentiler

• IMG_7074.webp
    IMG_7074.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 11
Back
X