• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumutlama/geç döllenme yasayıp hamile kalanlar bakabilir mi?

Merhaba inş bana yardımcı olacak birileri vardır en son 8 aralıkta adet oldum bu ayda 6 ocakda bekliyordum ama hala olmadı bugün 7.günüm 4 gün önce idrar testi yaptım bisey çıkmadı dün kan testi yaptirdim yine bisey çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi belirti olarak göğüs şişmesi var bide ara ara hem kaşık agrim var hemde bacak ağrısı iyice kafam karıştı
Ben de tüp bebek yaptırmak için adet olmayı bekliyordum. Bir sonraki adetime 3 gün kala doktora gittİM. Zaten erken gebelik testi yapıp negatifi görmüştüm.Muayene etti her şey normal dedi adetin başlayınca işlemlere başlayalım dedi.sonra o adet gelmedi bir türlü.test yaptım ve çift çizgi gördüm .Kanda da 280 di değerim. Allah yüzümüze güldü. Sonra hemen doktoru aradım ve gittim doktor not almış ve diğer adetime çok yaklaştığım o günde sol taraftan çatlamış yumurta görmüş.İlk defa geç yumurtladım sanırım ve döllendi çok şükür.Her zaman yumurta takibi yapardım normal zamanda yumurtlardım. Bu ay kontrol etmedim nasılsa tup bebek yapıcaz diye.
Sizin de geç döllenme olabilir. İnşallah olmuştur.

Ben de tüp bebek yaptırmak için adet olmayı bekliyordum. Bir sonraki adetime 3 gün kala doktora gittİM. Zaten erken gebelik testi yapıp negatifi görmüştüm.Muayene etti her şey normal dedi adetin başlayınca işlemlere başlayalım dedi.sonra o adet gelmedi bir türlü.test yaptım ve çift çizgi gördüm .Kanda da 280 di değerim. Allah yüzümüze güldü. Sonra hemen doktoru aradım ve gittim doktor not almış ve diğer adetime çok yaklaştığım o günde sol taraftan çatlamış yumurta görmüş.İlk defa geç yumurtladım sanırım ve döllendi çok şükür.Her zaman yumurta takibi yapardım normal zamanda yumurtlardım. Bu ay kontrol etmedim nasılsa tup bebek yapıcaz diye.
Sizin de geç döllenme olabilir. İnşallah olmuştur.
Hayırlı olsun çok teşekkür ederim cvbin için ama maalesef 8.günde adetim geldi yalnız çok az az oldu bende anlamadım ama ne yazıkki hayallerim suya düştü

Hayırlı olsun çok teşekkür ederim cvbin için ama maalesef 8.günde adetim geldi yalnız çok az az oldu bende anlamadım ama ne yazıkki hayallerim suya düştü
Umarım en kısa zamanda isteğinine kavuşursun. Gerçekten sabır isteyen dönemler. Biz de çok bekledik. Allah kimsenin elini boş bırakmasın ...

bnde bu ay yıne gecıktım
normalde 21 aralıkta olmm lazımdı daha olmadım . yıne umutlandım
kafamda karıstı
pazartesı test yapcm baklm:110:

Slm kizlar bende yeni uyeyim adetim gectikten 3 gun sonra test yaptim 110.8 cikti degerim nasil dusukmu yardim edin ne olur

Herkese merhaba benim son adet tarihim 28 aralik 7 subatta bhcg yaptrdim 938 cikti auan son adet tarihime gore 8 jaftalik hamileyim ama kese 5 haftalik gozukuyor gec dollenme olabilirmis 3 hafta gec dollenme olabilir mi? Bos gebelik sanirim dimi :KK42:

Herkese merhaba benim son adet tarihim 28 aralik 7 subatta bhcg yaptrdim 938 cikti auan son adet tarihime gore 8 jaftalik hamileyim ama kese 5 haftalik gozukuyor gec dollenme olabilirmis 3 hafta gec dollenme olabilir mi? Bos gebelik sanirim dimi :KK42:
Canım ben şuan 33. Haftadayım 32+5 ama son adet tarihime göre aslında 36 da olmam lazımdı doktorum geç döllenme dedi hiç bi problem oluşturmaz dedi bebek sadece en olmicak bi zamanda tutunmuş hepsi bu çok şükür herşey yolunda... bende başlarda çok tedirgindim ve sürekli bi doğum zamanı bebeğin tam haftası söylenmediği için çok geriliyodum ama çok şükür sona yaklaştık ve hiç bir sağlık sorunumuz yok

[QUOsağlıklaanayli, post: 45406644, member: 742421"]Canım ben şuan 33. Haftadayım 32+5 ama son adet tarihime göre aslında 36 da olmam lazımdı doktorum geç döllenme dedi hiç bi problem oluşturmaz dedi bebek sadece en olmicak bi zamanda tutunmuş hepsi bu çok şükür herşey yolunda... bende başlarda çok tedirgindim ve sürekli bi doğum zamanı bebeğin tam haftası söylenmediği için çok geriliyodum ama çok şükür sona yaklaştık ve hiç bir sağlık sorunumuz yok[/QUOTE]
Ins saglokla kucagina alirsin canm sen kacnci haftanda kalp atisini duymustun ben dun yne gttim sata gore 9. Haftam ama kalp atisi yok yalnz dun ilkkez bebek parcasi gorundu kese de ins gec dollebmedir bekliyrn bakalm

[QUOsağlıklaanayli, post: 45406644, member: 742421"]Canım ben şuan 33. Haftadayım 32+5 ama son adet tarihime göre aslında 36 da olmam lazımdı doktorum geç döllenme dedi hiç bi problem oluşturmaz dedi bebek sadece en olmicak bi zamanda tutunmuş hepsi bu çok şükür herşey yolunda... bende başlarda çok tedirgindim ve sürekli bi doğum zamanı bebeğin tam haftası söylenmediği için çok geriliyodum ama çok şükür sona yaklaştık ve hiç bir sağlık sorunumuz yok
Ins saglokla kucagina alirsin canm sen kacnci haftanda kalp atisini duymustun ben dun yne gttim sata gore 9. Haftam ama kalp atisi yok yalnz dun ilkkez bebek parcasi gorundu kese de ins gec dollebmedir bekliyrn bakalm[/QUOTE]

[QUOsağlıklaanayli, post: 45406644, member: 742421"]Canım ben şuan 33. Haftadayım 32+5 ama son adet tarihime göre aslında 36 da olmam lazımdı doktorum geç döllenme dedi hiç bi problem oluşturmaz dedi bebek sadece en olmicak bi zamanda tutunmuş hepsi bu çok şükür herşey yolunda... bende başlarda çok tedirgindim ve sürekli bi doğum zamanı bebeğin tam haftası söylenmediği için çok geriliyodum ama çok şükür sona yaklaştık ve hiç bir sağlık sorunumuz yok
Ins saglokla kucagina alirsin canm sen kacnci haftanda kalp atisini duymustun ben dun yne gttim sata gore 9. Haftam ama kalp atisi yok yalnz dun ilkkez bebek parcasi gorundu kese de ins gec dollebmedir bekliyrn bakalm[/QUOTE]
Benim doktorum geç döllenme olduğunu ilk muayenede anladı normalde 3 haftalıkçıkmıştı ilk öğrendiğimde ama adet dönemime göre 5 6 haftalık olmam gerekiyodu son adet tarihime göre 8 9 haftalıktım kalp atışını doğdupumda bebeği ilk tohumunu gördüğünden 1.5 hafta sonra gittim o zaman duydum kalp atışlarını o hafta çok zor geçmişti benim içinde allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Mrb arkadaslar benim de bugun son adet tarihimden bu yana 48.gunum iki defa kan yaptırdım her ikisinde de cok üzüldum adet belirtilerim geçen haftaydi geldi gecti şimdi de hala olmadım bugun yaptim ikinci kani bilgisi olan varsa ne olur yardim edin adet sokucu kullanmak istemiyorum sanki umut var hala icmde

Mrb arkadaslar benim de bugun son adet tarihimden bu yana 48.gunum iki defa kan yaptırdım her ikisinde de cok üzüldum adet belirtilerim geçen haftaydi geldi gecti şimdi de hala olmadım bugun yaptim ikinci kani bilgisi olan varsa ne olur yardim edin adet sokucu kullanmak istemiyorum sanki umut var hala icmde
Canim bugun yaptrdiginda da mi cikmadi umut vermekngbi olmasn da beb suan 9. Haftadaym dahandun cok minik bir parca gorumdu haftaya kalp atisi icin gdecem nasip ins cikar. Sende bekle icme adet sokturucu folik asit kullan bebek varsa gelisimini destekler mutlaka kullan bunu adet olursan da uzulme ins bir daha ki sefere olur ama bekle sen.bebis istyrsan eger adet olduktan sonra fa deneyecem dyrsan Folik asiti brakma kullan canim bebegin gelisimi icin cok faydali hatta erkekler de de sperm kalitesini artjriyrmus ins minnakin konmustur gobusune

Ins saglokla kucagina alirsin canm sen kacnci haftanda kalp atisini duymustun ben dun yne gttim sata gore 9. Haftam ama kalp atisi yok yalnz dun ilkkez bebek parcasi gorundu kese de ins gec dollebmedir bekliyrn bakalm
Benim doktorum geç döllenme olduğunu ilk muayenede anladı normalde 3 haftalıkçıkmıştı ilk öğrendiğimde ama adet dönemime göre 5 6 haftalık olmam gerekiyodu son adet tarihime göre 8 9 haftalıktım kalp atışını doğdupumda bebeği ilk tohumunu gördüğünden 1.5 hafta sonra gittim o zaman duydum kalp atışlarını o hafta çok zor geçmişti benim içinde allah hayırlısını nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Cok teesekkur ederm canim ins hayrlisiyla bende duyarm haftaya gdecm.bakalm sende hayrlinkolay bir dogum yap ins

Canim bugun yaptrdiginda da mi cikmadi umut vermekngbi olmasn da beb suan 9. Haftadaym dahandun cok minik bir parca gorumdu haftaya kalp atisi icin gdecem nasip ins cikar. Sende bekle icme adet sokturucu folik asit kullan bebek varsa gelisimini destekler mutlaka kullan bunu adet olursan da uzulme ins bir daha ki sefere olur ama bekle sen.bebis istyrsan eger adet olduktan sonra fa deneyecem dyrsan Folik asiti brakma kullan canim bebegin gelisimi icin cok faydali hatta erkekler de de sperm kalitesini artjriyrmus ins minnakin konmustur gobusune
Adetini kac gun gecince bellu oldu senin cnm çok teşekkür ederim

Adetini kac gun gecince bellu oldu senin cnm çok teşekkür ederim
Canim adetimi 10 gun flan gecmistiama benim bbisim spiralden dolayi canlanmadi ve dun kurtaj oldum ins herkesin gonlune gire hayrli sagliklinozursuz kusursuz evlat versn ins

Amin cnm ben de zaten regl oldum bugun maalesef
Ims bir dahaki aya diyelm ozmn umudunu hic kaybetme ims Rabbim sana ve isteyen ve hakeden her kadina saglikli ozursuz kusursuz hayrli evlat versin. Haketmekten kastm minicik bebegi cope atan oraya buraya birakan canilere vermesin gozu gbi bakacaklara versn ins

Ims bir dahaki aya diyelm ozmn umudunu hic kaybetme ims Rabbim sana ve isteyen ve hakeden her kadina saglikli ozursuz kusursuz hayrli evlat versin. Haketmekten kastm minicik bebegi cope atan oraya buraya birakan canilere vermesin gozu gbi bakacaklara versn ins
Allah razi olsun cnm inşallah rabbim bizlere de nasip etsin

Merhabalar ben yeni üyeoldum 1.5 yaşındabi ooğlum var bu ayın 24 ünde adet olmam lazımdı ama olmadım arada minik minik sağ kasigima ağrı giriyor hafif bel ağrısı oluyo bi önceki yasadigim gebelik gibi bulgularim yıkama hamile gibi hissediyorum kendimi istahim arttı falan sizce hamile olabilir miyim idrar testi cevap vermez diye yapmıyorum

Back
X