• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece 01:00 İçim acıyor....

ah ah hele bide o eski aşkın hemen
yakınında başkasıyla evli ise
ve sende onun amcası la evli isen bundan kötüsü varım kızlar
bide onunda sen gibi çocuğu bebeği olmuyorsa
puuffff kıslar efkarlandım yine
her seferinde yüzünü görmekk istemiyorum kocamıda çokkkkkkkkkk seviyommmmmmmmmmolumunekankayizsmile

Geçmişini deşip durma bence mutlu olmaya bak eşinle...

Geride kalanın faydası olmuyor hiçbirzaman şuanı yaşamaya bak :delphin:

bunlar dert edilcek şeyler değil konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi bi anlıktır... bi koku insanı ta eskilere götürüyo düşüncelere dalıyosun çok başka bişi.bu çok masum ve zararsız bi duygulanma.herkeste oluyodur bu elbetteki eşlerimizle kıyaslanmaz geçmişimiz ama o duygularda saflık ve masumiyet vardı bizi bekleyenden habersiz...

her seferinde yüzünü görmekk istemiyorum kocamıda çokkkkkkkkkk seviyommmmmmmmmmolumunekankayizsmile
ooo.
bu dahada beter. devamlı görüyorsunuzdur.ve amcasıyla evlisiniz.
çok zormuş.

Arada olabiliyor fazla kafaya takmamak lazım.
Benimde bazen bi anı yaşadığımız bişey tekrarlandıysa aklıma geçmişteki biri gelir. Sonra hemen neden ayrılğımız ve ne kötü şeyler yaşandığıda aklıma gelir. Sevgilimi çok seviyorum asla ve asla eski sevgilimle birlikte olmak istemem buna rağmen insan bazen eskiyi hatırlayabiliyor.

Şuan bunları düşünmediğinizi biliyorum olumunekankayizsmile

ooo.
bu dahada beter. devamlı görüyorsunuzdur.ve amcasıyla evlisiniz.
çok zormuş.

ama amcasıyla evet evliyim kimseler bilmiyorduki ikimzin arasında bişey kıslar yanlış anlamıyın ama her ne olursa olsun ben kocamı çok ama çok seviyom kızlar her türlü eleştireliri ben olsam aynısını yazardım sizlere ama lütfen yanlış anlamayın ben kocamı seviyommmmm ve ondan bebeğim olsun istiyom
ne bilim arkadşın dedeği gibi burayı görünce içim bi tuhaf oldueyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ama amcasıyla evet evliyim kimseler bilmiyorduki ikimzin arasında bişey kıslar yanlış anlamıyın ama her ne olursa olsun ben kocamı çok ama çok seviyom kızlar her türlü eleştireliri ben olsam aynısını yazardım sizlere ama lütfen yanlış anlamayın ben kocamı seviyommmmm ve ondan bebeğim olsun istiyom
ne bilim arkadşın dedeği gibi burayı görünce içim bi tuhaf oldueyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım Allah yardımcın olsun...:teselli:

Bu tip yazıları sık sık görüyorum ve artık korkmaya başladım. Yıllar sonra benim de içimi acıtırsa böyle bir durum, yandım mahvoldum demektir. Umarım onu benden silip alacak biri çıkar karşıma da biter artık bu ıstırap.
Çok üzülüyorum okuyunca bunları.Hepimiz mutlu olalım önümüze bakıp.:Saruboceq:

bazıları unutur hatırlar bazıları hiç unutmaz...
bazıları bıttı an unutmustır..
biz belırlerız secımlerımızı..
ve biz secimlerımızden ibaretız...
doğru seçimler yapmak dileğiyle..

film gibi yahuuu fisfisfis

Back
X