- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.997
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Delirmemek için yazmam gerek yoksa kapılarına dayanmam an meselesi. Bir ay önce yeni apartmanımıza taşındık. Üst katımda bir öküz mü desem sığır mı desem aile var ve en büyük hobileri gece yaşamak. Gündüzleri yarasa gibi evin tavanından sallandıklarını düşündüğüm bu aile her gece gece yarısı coşuyor. Sevişme sesine, inlemeye bile razıyım ama adam / kadın şu an tamirat yapıp çivi çakıyor yahu ! Hatta şu an da da çakıyor. Benim gürültü eşiğim çok düşük uyuyamam, eşim gamsız rahatgillerden olduğundan eski evde de üst komşu ile ben tartışmıştım. ( Onların da çocuğu gece 2' de top oynuyordu koşuyordu vs. ) Bu evde de çıkıp muhattap olmak istemiyorum ama kocam dediğim gibi gamsız gürültü falan demeden yatar uyur ondan da hayır yok ne yapıcam bilemedim.
Sanıyorum çalışıyorlar çünkü gündüz hiç ses yok ama insaf ya gece 1.30 da temizlik yapılır mı ? Üstelik rutine döndürdüler bunu.
Zaten dolunay yüzünden çok gerginim çıkıp kavga edesim var ama dört numaranın asabi karısına çıkmasın adım. Off ne yapıcam ben yine sondaja başladılar evde
Sanıyorum çalışıyorlar çünkü gündüz hiç ses yok ama insaf ya gece 1.30 da temizlik yapılır mı ? Üstelik rutine döndürdüler bunu.
Zaten dolunay yüzünden çok gerginim çıkıp kavga edesim var ama dört numaranın asabi karısına çıkmasın adım. Off ne yapıcam ben yine sondaja başladılar evde