- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Yaa bu erkeklere varya ilişki bittikten sonra en iyi hiç yüz vermemek ama dayanamiyoruz işte biz kadinlar. O mesajlar filanda seni hala seviyor olabilir. Ama sen bosver naparsa yapsin üzmeye hakki yok
Yaa bu erkeklere varya ilişki bittikten sonra en iyi hiç yüz vermemek ama dayanamiyoruz işte biz kadinlar. O mesajlar filanda seni hala seviyor olabilir. Ama sen bosver naparsa yapsin üzmeye hakki yok
Okudum tamamini. Tatlim sakınAradaki mesajı da oku..
Ayyy bu ne ya böyle. Yok tek gelip isteyecekmisde yok sen zengin duskunuymussun. Ayy bosver cidden daha fazla ilerlemeden bitsin, biraz agresif ve oldukça problemli biri galiba.
Okudum tamamini. Tatlim sakın
O aile seni ezer. Zaten olurmu öyle tek basina gelip istemek. Bu iş yaş bence uzak dur
Evet çok dolmuşsun. Biraz klişe olacak ama o senin sevgini haketmiyor. Aile mevzusuna gelince o da öyle olmuyo işte, görüşmem olur biter olmuyo. Bak benim evliliğim bu yüzden bitiyorCok dolmusum..
Evet çok dolmuşsun. Biraz klişe olacak ama o senin sevgini haketmiyor. Aile mevzusuna gelince o da öyle olmuyo işte, görüşmem olur biter olmuyo. Bak benim evliliğim bu yüzden bitiyor
Allice, brain hos geldiniz...
Kızlar hani fallar da? : )
Ben hala içemedim. şimdi yapsam adam hayrola der. normalde içmem de.
Peki bu saatte oldukça yağlı ve kalorili yemek yiyen bana diyeceksiniz
allice simdi aklimdan sen geciyordunnn yaa sana bakayim dedim....hahahah fal bakiyodu annem esime salliyo tabi dedim allice bakayim
Peki bu saatte oldukça yağlı ve kalorili yemek yiyen bana diyeceksiniz
Anaaaa sen carpe diem misin? Hayirli olsun yeni nickin.Tamam madem : ) Ne yapan?
Bu arada yorumunu bekliyorum yazdıklarım hakkında.
Afiyet olsun diyecegiz : ) Löp löp et olsun.
Bu arada kızlar ben carpe__diem nickimi degistim, üyeligimi biliyor diye. Gerci okuyacak kadar umrunda degilim, o yüzden sallamıyordum, yarın öbür gün aklına gelecem ama, o yüzden degistim.
Anaaaa sen carpe diem misin? Hayirli olsun yeni nickin.
Bende epeyyy kiloluyumMoral bozukluguna da birebir. : )
Bir arkadasım böyle yapar, ama epey kilolu he.
esimemi yuregin kabarmis hahahahNe diyo peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?