Gece 3.30 da gelen mutluluk

mastermarmara

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
69
3
16
İstanbul
çokkkkkkk mutluyummmmmmmm..allah kucağıma almayı da nasip eder inşallah..arkadaşlar tam 1 yıllık evliyim ve ilk günden bu yana bebek istiyoruz..her hafta doktor a gitmekten usandım..Tahlillerim normal yumurta larım normal sadece PROLAKTİN yüksek cıktı ve bunu düşürmek için parlodel kullandım 3 aydır..gecen ay 46 lara düştü ve devam ettim..eşimin sperm testi de gayet güzeldi..ama olmuyodu bi türlü bebek..doktor um klomen e başlıcaktı ki bu ay birde HSG çekelim dedi ve HSG den sonra hamile kalma oranı yüksek dedi..ve hsg çektirdim..tüpler cok ii dedi herhangi bir problem yok.ve dun gece eşimle konuşurken eşim adetimin 2 gun geciktiğini soledi ve solemicektim yine uzulursun dedi ve kendime geldim..ben daha 2 gun var derken yanlış hatırlamışım..gece 2 de beta hcg için hastahaneye gittik ve 3.30 da sonuç 1761 cıktı..bugun sabah doktoruma gittim ama pazartesi bakalım dedi..iiarkadaşlar bu duygu anlatılabilecek bir duygu diil..allah ım isteyen herkese nasib etsin..allah ım bebiş imi sağlıklıca kucağıma almayı nasib etsin

Hayırlı olsun canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah... Bende senin gibi 1 yıl uğraştım, 1 yılın sonunda eşim ve ben testlerimizi yaptırdık herşey normal çıktı, hiçbir problem yoktu. Neden olmuyor diye düşünüp dururken meğer o ay hamile kalmışım :) Hiç ummadığım bir anda geldi prensesim. Adetim 4 gün geçince idrar testi yaptım ama hiç ümidim yoktu birde ne göreyim çift çizgi, o anda yaşadığım duyguları anlatamam bir ağlıyorum bir gülüyorum çok güzel bir gündü gerçekten :)

Back
X