- Konu Sahibi mastermarmara
çokkkkkkk mutluyummmmmmmm..allah kucağıma almayı da nasip eder inşallah..arkadaşlar tam 1 yıllık evliyim ve ilk günden bu yana bebek istiyoruz..her hafta doktor a gitmekten usandım..Tahlillerim normal yumurta larım normal sadece PROLAKTİN yüksek cıktı ve bunu düşürmek için parlodel kullandım 3 aydır..gecen ay 46 lara düştü ve devam ettim..eşimin sperm testi de gayet güzeldi..ama olmuyodu bi türlü bebek..doktor um klomen e başlıcaktı ki bu ay birde HSG çekelim dedi ve HSG den sonra hamile kalma oranı yüksek dedi..ve hsg çektirdim..tüpler cok ii dedi herhangi bir problem yok.ve dun gece eşimle konuşurken eşim adetimin 2 gun geciktiğini soledi ve solemicektim yine uzulursun dedi ve kendime geldim..ben daha 2 gun var derken yanlış hatırlamışım..gece 2 de beta hcg için hastahaneye gittik ve 3.30 da sonuç 1761 cıktı..bugun sabah doktoruma gittim ama pazartesi bakalım dedi..iiarkadaşlar bu duygu anlatılabilecek bir duygu diil..allah ım isteyen herkese nasib etsin..allah ım bebiş imi sağlıklıca kucağıma almayı nasib etsin