Gece aramaları

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Arkadaşlar görümcem ile konuşmuyoruz zamanında bana çok laf söyledi hakaret etti ve tartistik. Buna rağmen gece çok geç saatlerde gereksiz şeyler için arıyordu. Bu durumdan rahatsız olduğumu eşime söyledim eşim de bende rahatsızım ama bende önemli bir seyse diye düşünüp telefonu açıyorum ama arayıp konuşacağım gece geç saatlerde acil durumlar dışında aramamasi için dedi. Tamam dedim. Sonra verdiği sözde durmadı ve aramadı eşime verdiği sözü tutmadığı için çok kızdım ve o kızgınlıkla gorumcemi ben aradım bizi çok acil durumlar dışında geç saatte aramamasini bu durumdan rahatsız olduğumuzu söyledim ama ben bunun nedenlerini söylemedim sadece olayın özünü söyledim. Şimdi eşime ara sende konuş benim neden böyle bir şey söylediğimi şöyle ki durduk yere arayıp bizi arama demiş gibi olmasın dedim. Eşim de sen aradin söyledim ben bir daha aramam dedi. Eşim aramayinca daha önce ben aradığım için sanki biz eşimle kavga etmişiz de ben aramisim gibi birde bu gece aramalarindan eşim rahatsız değilmiş sadece ben rahatsizmisim gibi olmuyor mu?

Zamaninda zaten size agir hakaretler etmis kavga ettiginiz bir insan, ayrica dusuncesiz. Sen neden ince dusunuyorsun? Gece saatte arama zaten nedeni kendi icinde olan bir cumle, arama cunku saat gec oldu

gece aradığında söyleseydin daha iyi olurdu durduk yere araman hoş olmamış hemde konuşmuyoruz demişsin, sonuçta eşinin kızkardeşi ki senin aramanda hoş olmamış eşin zaten rahatsızmış ona en başında aratacaktın madem

gece aradığında söyleseydin daha iyi olurdu durduk yere araman hoş olmamış hemde konuşmuyoruz demişsin, sonuçta eşinin kızkardeşi ki senin aramanda hoş olmamış eşin zaten rahatsızmış ona en başında aratacaktın madem
İşte zaten eşim aramadığı için aramak zorunda kaldım ben yoksa bu durum böyle gidecekti

Arkadaşlar görümcem ile konuşmuyoruz zamanında bana çok laf söyledi hakaret etti ve tartistik. Buna rağmen gece çok geç saatlerde gereksiz şeyler için arıyordu. Bu durumdan rahatsız olduğumu eşime söyledim eşim de bende rahatsızım ama bende önemli bir seyse diye düşünüp telefonu açıyorum ama arayıp konuşacağım gece geç saatlerde acil durumlar dışında aramamasi için dedi. Tamam dedim. Sonra verdiği sözde durmadı ve aramadı eşime verdiği sözü tutmadığı için çok kızdım ve o kızgınlıkla gorumcemi ben aradım bizi çok acil durumlar dışında geç saatte aramamasini bu durumdan rahatsız olduğumuzu söyledim ama ben bunun nedenlerini söylemedim sadece olayın özünü söyledim. Şimdi eşime ara sende konuş benim neden böyle bir şey söylediğimi şöyle ki durduk yere arayıp bizi arama demiş gibi olmasın dedim. Eşim de sen aradin söyledim ben bir daha aramam dedi. Eşim aramayinca daha önce ben aradığım için sanki biz eşimle kavga etmişiz de ben aramisim gibi birde bu gece aramalarindan eşim rahatsız değilmiş sadece ben rahatsizmisim gibi olmuyor mu?

Aynen öyle oluyor.
Kardeşine arattım dinlemedin
Kavgamız bitmedi arama artık demiş olmuşsun.

Çocuk gibi bir daha bir daha arayıp açıklama yapmayın bence artık.

Aradığında açmamayı denediniz mi hiç?

Gece ne için aranır bir insan saat 10 dan sonra açmayın gerek yok bir iki KV yaptı biz erken yatıyordum o sıra çalışıyoruz diye uykudan uyandığını görünce gündüze kaydı aramaları uyuyoruz diyip kapattık ikimizde sorun çözüldü daha öncesi varsa bu olayın gerek yok aranız limoni olsun boşver

benim görümcem de bikaç kere gecenin bi yarısı uykuya dalmışken aradı, bismillah dedm bişey oldu heralde bu saatte aradığna göre... eşim tlfnu açtı , haaa ben seni nöbette sanıyordum ondan aramıştım :oha: kim demiş nöbetteyim diye acaba, ilginç. 2-3 kez oldu en fazla .. ben de rahatsız olmadım değil ama sürekli olmadığı için sesimi çıkarmadım.. bazen beni saat 11 e doğru arıyor, açmıyorum, sonraki gün dönüyorum, bilsin o saatlerde aramasın diye..

çoğul konuştuğun için olmaz

Benim de samimi olmadığım görümcem gece görüntülü arama yapıyor güya bebegi var o arıyormuş.2 gecede bir görüntülü arıyordu saat 11 gibi falan.Evli bir arkadaşı da gece arıyor.Ama eşim kesinlikle açmaz o saatte uyumaz tv izliyor olur ama kesinlikle açmaz.Ama şahsen ben açarım :) Buna da eşim birşey demez.Önce eşinizle aramızdaki problemi giderin.Uyum olsun,anlaşın.O da ona göre davranıp kardeşiyle halletsin.Sen çok müdahil olma bence olaylara.Gelinler fena oluyor sonra.

Gece hic telefona falan bakmiyorum ben sessizde olur belli bir saatten sonra telefonum, ev telefonu olsa onun da sesini kisardim. Bir kere acil durum olacak diye bin kere rahatsiz edilmeye gerek yok. Zaten kime acil ne mudahalesi yapayim itfaiye degilim polis degilim.

Eşin de arası bozulmasın diye ne güzel kaçırıyor kendini
bu erkeklerin bencilliği de pes dedirtiyor artık :kahve:

Benim telefonum aksam 10dan sonra calarsa açmıyorum bir kez gece 1de aradilar noluyo ya biri mi öldü dedim sert konustum.Ama hala devam ediyorlar. Eslerimiz de biz gibi tepkisini gosterse ortada sorun kalmaz da iste ne diyim

Back
X