- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Arkadaşlar görümcem ile konuşmuyoruz zamanında bana çok laf söyledi hakaret etti ve tartistik. Buna rağmen gece çok geç saatlerde gereksiz şeyler için arıyordu. Bu durumdan rahatsız olduğumu eşime söyledim eşim de bende rahatsızım ama bende önemli bir seyse diye düşünüp telefonu açıyorum ama arayıp konuşacağım gece geç saatlerde acil durumlar dışında aramamasi için dedi. Tamam dedim. Sonra verdiği sözde durmadı ve aramadı eşime verdiği sözü tutmadığı için çok kızdım ve o kızgınlıkla gorumcemi ben aradım bizi çok acil durumlar dışında geç saatte aramamasini bu durumdan rahatsız olduğumuzu söyledim ama ben bunun nedenlerini söylemedim sadece olayın özünü söyledim. Şimdi eşime ara sende konuş benim neden böyle bir şey söylediğimi şöyle ki durduk yere arayıp bizi arama demiş gibi olmasın dedim. Eşim de sen aradin söyledim ben bir daha aramam dedi. Eşim aramayinca daha önce ben aradığım için sanki biz eşimle kavga etmişiz de ben aramisim gibi birde bu gece aramalarindan eşim rahatsız değilmiş sadece ben rahatsizmisim gibi olmuyor mu?