Bebek Beslenmesi Gece beslenmesi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Busra6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
4
0
1
29

Son düzenleme:
Gündüz yemesi düzeldi mi geceyi kesince?
Benimki sabaha kadar emiyor. 12 aylık

Günde 3 öğün veriyordum yine öğle + bir de yatmadan önce gece muhallebi tarzı mama veriyorum gece yine kalkıyor anlmıyorm ben
Sanırım ara öğün de veriliyor +2 meyve, yoğurt vs.
Uyanma sebebi açlık olmuyor ki. Destek istiyor. Alıştığı bir şey var onu devam ettirmek istiyor. Gazı oluyor mu? Desteksiz uyuyan bebekler bile uyanıyorlar. Her çocuk aynı değil. Arkadaşımınki 16 aylık en az 3 kere emmeye uyanır hala.

Ya diş etkiliyor ya da gece tekrar beslenmek istiyor ayakta sallayarak uyutuyorum ama önceden bu kadar kalkmazdı kalksa da geri uyurdu şimdi uyuması 3 saati buluyor

Ya diş etkiliyor ya da gece tekrar beslenmek istiyor ayakta sallayarak uyutuyorum ama önceden bu kadar kalkmazdı kalksa da geri uyurdu şimdi uyuması 3 saati buluyor
Ara öğünü de verme desi bana hemşire danışman diğer öğününü mü etkiliyor bilmiyorm ben arada organik bisküvi falan veriyorum

Diş çok etkili. Gece gündüz mızır mızır oluyorlar. Ağrıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…