• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Gece beslenmesi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Busra6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
4
0
1
29
Merhabalar hanımlar burda yeniyim şimdi konuya gireyim kızım 15 aylık oldu bugün, doktora getirdim kilo almamış o yüzden gece beslenmesi kesilmesini istendi bende 1 haftadıe gece beslemiyorum isterse su veriyorum uykularımız düzensizdi dedim belki kesince uyur alısır ama daha kötü oldı gece3-4 gbi kalkıyor sabaha kadar sallıyorum ben tam uyucam uykunun en güzel yerinde kalkıyorum ertesi günümü cok etkiliyor uykusuz oluyorum hcbişey yapasım gelmiyor cocugumun da düzeni bozuluyor böyle zor bir dönemdem geçiyorum artık cok yorgunum nefret eder oldum gecelerden gece beslnmesine devam etsem mi o kalktığı saatte versem mi az bişey süt diye düşünüyorum yoksa kesmeye devam mı etsem böyle ne olacak zombi gibi geziyorum ortalıkta bilemedim tecrübeli annelerden yardım istiyorum

Son düzenleme:
Gündüz yemesi düzeldi mi geceyi kesince?
Benimki sabaha kadar emiyor. 12 aylık

Günde 3 öğün veriyordum yine öğle + bir de yatmadan önce gece muhallebi tarzı mama veriyorum gece yine kalkıyor anlmıyorm ben
Sanırım ara öğün de veriliyor +2 meyve, yoğurt vs.
Uyanma sebebi açlık olmuyor ki. Destek istiyor. Alıştığı bir şey var onu devam ettirmek istiyor. Gazı oluyor mu? Desteksiz uyuyan bebekler bile uyanıyorlar. Her çocuk aynı değil. Arkadaşımınki 16 aylık en az 3 kere emmeye uyanır hala.

Uyanma sebebi açlık olmuyor ki. Destek istiyor. Alıştığı bir şey var onu devam ettirmek istiyor. Gazı oluyor mu? Desteksiz uyuyan bebekler bile uyanıyorlar. Her çocuk aynı değil. Arkadaşımınki 16 aylık en az 3 kere emmeye uyanır hala.
Uyanma sebebi açlık olmuyor ki. Destek istiyor. Alıştığı bir şey var onu devam ettirmek istiyor. Gazı oluyor mu? Desteksiz uyuyan bebekler bile uyanıyorlar. Her çocuk aynı değil. Arkadaşımınki 16 aylık en az 3 kere emmeye uyanır hal

Ya diş etkiliyor ya da gece tekrar beslenmek istiyor ayakta sallayarak uyutuyorum ama önceden bu kadar kalkmazdı kalksa da geri uyurdu şimdi uyuması 3 saati buluyor

Ya diş etkiliyor ya da gece tekrar beslenmek istiyor ayakta sallayarak uyutuyorum ama önceden bu kadar kalkmazdı kalksa da geri uyurdu şimdi uyuması 3 saati buluyor
Ara öğünü de verme desi bana hemşire danışman diğer öğününü mü etkiliyor bilmiyorm ben arada organik bisküvi falan veriyorum

Back
X