- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Bu
bu gün su vereyim uyutayım dedim ama mümkün değil fena ağladı
Benım oğlumda yenı 8 aylık oldu ben gece beslenmesı yapmıyorum mıdesı ıçın iyi olmadığını bılıyorum reflü yapıyor o yüzden bıraz geç ama 10; 30gıbı yatırıyorum yatmadan yarım saat oncede tok tutucu bıseyler yedırıyorum muhallebı gıbı mesela ama mama vermiyorum çabuk acıktırıyor o uyuduktan bır saat sonrada uykulu ıken emzırıp bırakıyorum sabah saat yedıye kadar hıç uyanmadan uyuyor.Merhaba arkadaşlar. Haftaya 8 aylık olacak bir kızım var. Geceleri 1 kere biberonla besliyorum. Sizce gece beslenmesini bırakmalı mıyım? Ya da nasıl bırakmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Tekrar teşekkür ederim Doğru söylüyorsunuz. Bu gece başlayayım bakalım ne olacak. amiiinnn sizde sağlık huzur mutlulukla büyütün bebeğinizi
Doktorlar önermiyor 6. Aydan sonra reflü oluyor diye. Midesi rahatsız olsun istemiyorum o sebepten bırakayım diyorum yoksa başka sebebi yok.ozur dileyerek yaziyorum sadece fikrimi belirtmek icin.
gece beslenmesi o kadar korkulacak bisey degil.8 aylik cocuk agliyorsa gercekten actir,zorla onu alistirmak bana biraz acimasiz geliyor acikcasi.
ozellikle ilk 1 sene cocuklarin ihtiyaclari onlarin istegi dogrultusunda karsilanmali.
bebek buyuyor demek ki vucudunun buna ihtiyaci var ki yemek istiyor,zaten bikac ay sonra siz ac agzini deseniz de acmayacak,o azilari kopek disleri cikarken.
bebeginiz yemek istiyorsa verin,huyuna gidin enazindan 1 sene,o bebek henuz.
bazi bebekler gece beslenmesini kendi istemiyor,birakiyor..kimiside istiyor,demek ki ihtiyaci var.
bu arada bende bebegimi mama ve anne sutu takviyesiyle buyuttum,mama ek gida konusunda deneyimsiz degilim,8 aylikken oglum emmiyordu bile ama gece acikiyordu.
tabi yine siz bilirsiniz,ben aciktim diye aglayan cocugu aglatmayin derim.
Süte geçin artık 8 aylık olmuş. Kalkması normal emmedigi için. Daha çok küçük acikir duramaz o kadar.B
ben maalesef emziremedim. 2. Ayda sütüm tamamen kesildi ve mama veriyorum mecburen
Merhaba arkadaşlar. Haftaya 8 aylık olacak bir kızım var. Geceleri 1 kere biberonla besliyorum. Sizce gece beslenmesini bırakmalı mıyım? Ya da nasıl bırakmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
bız dogdugundan berı mama ıle beslenıyoruz ben yatmadan sıcak suyu mama kutusunu yanıma alıyorum ılk mamasını hazırlıyorum o uyanana kadar sogumus oluyor ve ıcıyor, ıkıncı postayıda aynı sekıl onceden hazırlıyorum kalkınca verıyorum içer içmez uykuya devam edıyor, zaten gecede cok donuyor saga sola oyle put gıbı sakın yatan bır bebek degıl bence ıstedıgı surece yesın mamasını egerkı saat bası kalkmıyorsa, gunduz pek mama ıcmıyor ek gıda alıyor gece de mama ıle aradakı acıgı kapatıyor...Rica ederim.Ben de iki aydan sonra mama ile beslemek zorunda kalanlardanın. Doktorumuz 6. Aydan sonra kes verme demişti.sabırlı ol karar verdikten sonra uygula .ağlamasına dayanamayıp mamayı vereceksen ne kendini üz ne de bebeğini ağlat.bebek büyütürken en önemli şey sabır zaten.
İlk gün çok ağlar,ikinci gün daha az,3. Gün daha da azalır.sonra sonra gece beslenme alışkanlığı söner gider.biz bile alışkanlıklarımızdan vazgeçerken ne kadar zorlanıyoruz. Bebeğinin zorlanıp ağlaması normal yani.
Sağlıkla büyüt bebeğini.
Merhaba arkadaşlar. Haftaya 8 aylık olacak bir kızım var. Geceleri 1 kere biberonla besliyorum. Sizce gece beslenmesini bırakmalı mıyım? Ya da nasıl bırakmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Doktorlar önermiyor 6. Aydan sonra reflü oluyor diye. Midesi rahatsız olsun istemiyorum o sebepten bırakayım diyorum yoksa başka sebebi yok.
muhallebiyi kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa markette kavanozda hazır muhallebiler var onu mu veriyorsunuz. Bide maşallah kızınıza darısı başıma.Canım bırakabilirsin artık
6 ayda ek gıdaya geçen bebek bırakılabilir
Ben kızımın gece beslenmesini 6 ayda bıraktım
Saat 9 buçuk -10 da muhallebi yedirip emzirip uyutuyorum
Sabah 8 de emzirmeye kalkıyorum gece beslenmesi Yok yani artık şuan 7 buçuk aylık
Ben aptamil 4-36 ay sütlü pirinçli muhallebisini kullanıyorum tavsiye ederim :)M
muhallebiyi kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa markette kavanozda hazır muhallebiler var onu mu veriyorsunuz. Bide maşallah kızınıza darısı başıma.
Doktorum ve sağlık ocağındaki ebeler hemşireler bana 6. Ayda bir bebeğin gece beslenmesi kesilebilir dedi1 yasa kadar kesilmemeli diye biliyorum.
Hos ben 1 yasinda da kesemedim. 27 aylikti emzirmeyi biraktik o zaman bitti. Hala uyanip su icer ama cokca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?