Gece biri örtümü çekti 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Depresyondasın ve intihar düşüncelerin olduğunu söylemişsin.
Depresyona psikotik atak eşlik edebilir psikiyatristine mutlaka söyle

2.si çalışıyor musun?
Çalışanlar gece deliksiz uyur genelde gün içinde erken kalkıp yorulduğu için. Tüm gün evdeysen uyku kaliten bozulmuştur.

Çalışmıyorum. Uyku kalitesi bozulsa uyuyamazsin ne bileyim kötü rüyalar falan görürsün sanki. Bildiğin örtü üstümden çekildi. Depresyonla ilgisi var mı bilmiyorum ama bana öyle gelmiyor çünkü çok gerçekçiydi

Bu tarz şeyler çok normal mesela bende havaya zipliyorum arada boyle titreme geliyor.derin uykuya dalmadiginiz için oluyordur

Bende yaşadım onu resmen örtünün kalktığını gördüm içerde annem vardı o yaptı sandım ama değil karabasandi sanırım beyin yarı uyuyor yarı ayık öyle bir şeydi

Geçen gün uyku ile uyanıklık arasında yatağımın yanında bir adam gördüm yani elime kagit kalem verseler çizerim çok gercekciydi. Korkudan eşime resmen haykırdım gelmesi için yastık falan attım gördüğüm seye. Halüsinasyon işte...
Eşim bi baktı klima kapali ben terliyim. E sıcak basmış kabus görmüşüm... son zamanlarda stresliyim
Beyin böyle oyunlar oynar

Geçenlerde uyurken uyandım yatak odası kapisi hep açık. Oturma odasindan bir ışık yanıyor fener tutulmuş gibi sonra sönüyor ama iki dk yaklaşık oldu. Eşimi uyandırdım kalkip oturma odasına gitmedi baktı yataktan yok ışık vs bana Rüya görüyorsun dedi ama gerçekti sonra olmadi aklıma takildi ben gördüm uyaniktim eminimdim. Gece yatmistik yine yine oldu baktık akvaryumun ışığı bozulmuş o açılıp kapanıyormus. Yani herşeyin mantıklı bir açıklaması oluyor. Sizde o an uykuyla uyanıklık arasinda olabilirsiniz.

Hayal gördüm deyin hayal beyin uykuda bile çalışıyor büyük ihtimal bilinçaltı korkularla ilgilidir Allah'a emanet yok birşey yani

Cinli, perili, karabasanlı içerikler yasaktır.

Uykuyla uyanıklık arasında beyninizin size oynadığı bir oyun bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…