Gece iki kere bacağımdan örtünün çekildiğini hissettim çok korkunçtu İlkinde çekildi ürpererek uyandım. Dua okudum. Sonra yine aynı yerden çekildi. Yine dua okudum sonra uyumuşum.
Çalışmıyorum. Uyku kalitesi bozulsa uyuyamazsin ne bileyim kötü rüyalar falan görürsün sanki. Bildiğin örtü üstümden çekildi. Depresyonla ilgisi var mı bilmiyorum ama bana öyle gelmiyor çünkü çok gerçekçiydi
Sınav zamanı geldiğinde bana çok oluyordu stres kaynaklı. Uyku felci halk adında karabasan beni yere atıyordu çekiştiriyordu falan geçti bayağıdır olmuyor. Önemli bir şey değil beynimizin oyunu gibi bişey.
Stresli zamanlarda olur öyle. Hayır bir şey musallat olsa 2 kere çekip bıraksa amaç ne yani? sen de dalmış uyumuşsun zaten. Her şeye garip anlamlar bağlamayın
Bende yaşadım onu resmen örtünün kalktığını gördüm içerde annem vardı o yaptı sandım ama değil karabasandi sanırım beyin yarı uyuyor yarı ayık öyle bir şeydi
Geçen gün uyku ile uyanıklık arasında yatağımın yanında bir adam gördüm yani elime kagit kalem verseler çizerim çok gercekciydi. Korkudan eşime resmen haykırdım gelmesi için yastık falan attım gördüğüm seye. Halüsinasyon işte...
Eşim bi baktı klima kapali ben terliyim. E sıcak basmış kabus görmüşüm... son zamanlarda stresliyim
Beyin böyle oyunlar oynar
Geçenlerde uyurken uyandım yatak odası kapisi hep açık. Oturma odasindan bir ışık yanıyor fener tutulmuş gibi sonra sönüyor ama iki dk yaklaşık oldu. Eşimi uyandırdım kalkip oturma odasına gitmedi baktı yataktan yok ışık vs bana Rüya görüyorsun dedi ama gerçekti sonra olmadi aklıma takildi ben gördüm uyaniktim eminimdim. Gece yatmistik yine yine oldu baktık akvaryumun ışığı bozulmuş o açılıp kapanıyormus. Yani herşeyin mantıklı bir açıklaması oluyor. Sizde o an uykuyla uyanıklık arasinda olabilirsiniz.