Kızlar benim oğlum 3 yaşında gece ve öğlen uykularında bağlıyorum altını. Gece yatmadan süt içiyor. Onun için bütün gece boyunca işiyor. Sabah kalktığında 1 kilo oluyor bezi nerdeyse. Bende çalıştığım için gece 2-3 kere kalkıpta çocuğu çişe tutamıyorum. Yoksa çocuğun uykusu kaçarsa bidaha uyutamam kesin.
İleride büyüdükçe kendi kendine söylemeye başlarmı acaba?
Nasıl taktikler uygulamam lazım. Tecrubeli annelerden yorumlar bekliyorum.
arkadslar benim kızım 1 yasında acaba çişe alısırmı cok akıllı ama denemeye değer mi sizce
katiliyorum canim en az yatmadan bir saat öncesi falan sütü icmesi lazim yataga giderken icerlerse daha cabuk altini islatiyorlarArkadaşlar benim de oğlum var.28 aylık.2 yaşından itibaren bezi gündüz bıraktık.2 aydır da gece bağlamıyoruz.Kendi çişini söylemiyor.Ben kaldırıyorum 2 kere falan.gece süt içerdi eskiden.daha erken süt veriyorum.3 gün ağladı süt diye sonra unuttu.Gece sütünü erkene almak şart.Biraz ağlar sonra unutur.
yok canim erken belli olmaz ama en ideal yas 2,5 yasinda cok cabuk alisiyor.kizlar daha erken alisabiliyor.ama en erken 1,5 yada 2 yasarkadslar benim kızım 1 yasında acaba çişe alısırmı cok akıllı ama denemeye değer mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?