Gece Davetinde Kullanabilcegimiz Koko Önerileriniz ??

E

EU1

Ziyaretçi
bir gece davetinde kullanılabilecek oldukça feminen,ağır ve kokusu uzun süre gitmeyen güzel kokan bir parfüm biliyormusunuz?
 
EĞER KENDİN İÇİNSE YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ GECE DAVETİ BİLE OLSA BU KOKU KESİNLİKLE SENDE İSTEDİĞİN ETKİYİ SAĞLAMAZ.
BURBERRY LONDON ve BURBERRY WEEK ÇOK GÜZEL. AMA TAVSİYE ÜZERİNE ALMA ÖZEL BİR DAVETSE EĞER, PARFÜMERİCİLERDEN FİKİR AL TENİNE EN UYGUN OLANINI SEÇ BENCE.
 
CANIM DEDİĞİM GİBİ BENCE EN GÜZEL FİKRİ BİR PARFÜMERİ DÜKKANINDAN ALIRSIN.
TEYZENİN TENİNE EN UYGUN OLAN KONUSUNDA ONLAR SANA YARDIMCI OLURLAR.
BURBERRY LONDON ve BURBERRY WEEK BENCE İKİSİDE HOŞ AMA DAHA NE GÜZEL PARFÜMLER VAR...
BU ARADA TEYZENİ SİZİN NEZDİNİZDE TEBRİK EDERİM. DAHA NİCE YILLARA İNŞALLAH
 
tebriğini iletirim zaten bügünlerde çifte mutluluk yaşıyorlar teyzem 38 yaşında ve hamile 2buçuk aylık,üçüncü çocuklarına,umarım yaşından ötürü birşey olmaz bebeğe,bu yüzden enişte beyde teyzem ne isterse yapıyor dolayısıyla annem ve bende:)

HİÇBİRŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE.... TABİİ KENDİNE ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZIM. TEYZEN ZATEN NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİYORDUR.

O'da BU BAHANEYLE OHHHH KEYİF SÜRÜYOR.
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEBEKLERİNİ DE KUCAKLARINA ALIRLAR.

LAF ARAMIZDA :) DARISI BENİM BAŞIMA :)
 
iki çocuktan sonra biliyor yeterince:)ama bizde ilk aydan itibaren seferberlik ilan etmek zorunda kaldık,hamile olduğunu öğrendiği ikinci günden itibaren aşermeye başladı olabilirmi böyle birşey?gecenin üçünde anneme sütlaç yaptırdı bize kalmaya geldiğinde,bende elimde yastıklarla dolaşıyorum evde oturunca arkasına koymak için:)diyorki zaten doğduktan sonra en az üç yıl gecem gündüzüm karışacak bari 9 ay rahat edeyim diyor şakasına:)
umarım seninde sağlıklı çocukların olur sende aşerip yeğenlerine yada eşine erik getirin bana bebek istiyor dersin:)

İNŞALLAH CANIM. HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAHTAN.
GERÇİ TEYZEN DOĞRU SÖYLÜYOR SONRA UYKU DA HARAM GEZİP TOZMAK TA :)
 
ben "JOOP rococo" yu bir koklamanı tavsiye ederim..gerçekten çok hoş bir koku.
 
sana bu konuda dior un addictini şiddetle tavsiye ederim.. şişesi lacivert (koyu mavi) olanı(gece versiyonu)
..diğer daha açık mavi olanı ise onun gündüz versiyonu
 
canim farfüm cok özeldir tavsiye ile olmaz sen kendin teninde deneyerek almalisin cünki her parfüm kokusu tene göre degisir bana yak1san sana
olmaz tene göre farkl1l1klar gösterirrr cok dogru secim yapmal1s1n teninle uyusmali mutlaka tenine uygun koku buldugundada degistirmeden onu kullanmalisin girdigin yerde seni kokunla tanimalilar ben 25 senedir ayni parfümü kullan1yorum
 
haaa birde yasin cok genc agir kokulardan uzak durmalisin yasina uygun fres
kokular daha yak1s1r nacizane tavsiyelerimmm
 
Tene uyması koku için çok önemli arkadaşım.Her tende aynı reaksiyonu vermiyor.Birinde çok güzel kokan bir parfüm başkasında kötü kokabiliyor.Uzmanından bilgi almak şart.Teyzenede nice mutlu yıllar sağlıkla bebeğinide alır kucağına Allahın izniyle canım..
 
Canım teyzene mutlu nice yıllar sevdikleri ve gelecek olan bebişi ile .Umarım sağlıkla alır kucağına .Parfüm konusunda filiz rakadaşıma katılıyorum her tende farklı kokar.Teyzenin kullandığı parfüm varsa ona benzer bir koku alabilirsin.
 
Canım benim neden yanlış anlıyayımki ne mutlu bana ,teşekkür ederim beğenin için .Sende çok tatlısın resim seninse eğer .
 
canım ağır bi koku istemişsin, dior-dune tavsiye ederim acı ve ağır bi kokudur.. ben bi bayan olarak o kokuyu aldığım zaman eriyorum...Bi git bak, beğenirsen alırsın teyzeciğine...Allah bizede senin gibi yeğenler nasip etsin :KK70:
 
bende size amway in parfümlerini öneririm.özellikle anticipate intense bie harika.opportune de bir harika parfümdür.biz ailece bu parfümlerinden kullanıyoruz.
 
ben bir parfüm manayağıyım arkadaşlar.özellikle baharatlı ve tatlı kokuları çok seviyorum.sana 3 önerim var.1.si ESCADA MAGNETIZM,2.britney spears'ın FANTAZY,3.DIOR ADDICT....süppppeeeerrrr!!
 
chic carolina herreranın çok hoş
hypnose lancome ona çok etkileyicidir
 
X