Gece emzirmek :(

Geceleri mama ver.karni doyunca guzelce uyur.sen de dinlenmis olursun.sabaha da daha cok sutun olur.ben de geceleri cok emzirirdim oglumu.esim mama verdirmezdi.cocuk doymadigi icin surekli uyanirdi.cok mucadelesini verdim esimle bunun.sen emzirmek istemiyorsun diye suclardi beni.oysa alakasi yok.geceleri mama verme olayina ikna ettikten sonra oglum da rahatladi bende.karni doyunca kuzumun sabaha kadar uyuyordu tabi ben de.boylelikle daha dinc oluyordum gunduzleri ve sutum daha cok oluyordu.birdaha cocugum olursa aynisini yapcam gece mama gunduz anne sutu ...
Mama derken ne veriliyor mesela biberonda mı yapılıyor ben hiç bilmiyorum ? Oğlum 5buçuk aylık ve gece hep emerek uyumak istiyor :( heryerim tutuluyor çok zorlanıyorum

Merhaba hanimlar,
Kızım 14 aylik oldu. Geceleri bir bucuk saatte bazen saat başi emmek istiyor. Çok yoruldum artik. Okula giden kizim var sabah erkenden uyaniyorum. Gece nasil keserim memeden var mi bunu başaran. Bir akil verin bana.

Yatarak emzırbılırsın onun yatagı varsa yanına uzan kendı yatagına almanı tavsıye etmem ayrılması zor olur ama o yasta uyku duzenın ve beslenme saatlerının duzenlı olması gerekıyor bıberon mamasına gerek yok bence kendın evde muhallebı yapıp yedırırsen gece tok tutacaktır ve cabuk acıkmayacaktır

Mama derken ne veriliyor mesela biberonda mı yapılıyor ben hiç bilmiyorum ? Oğlum 5buçuk aylık ve gece hep emerek uyumak istiyor :KK43: heryerim tutuluyor çok zorlanıyorum
Eczanelerde satiliyo canim.sorup alabilirsin.evet biberonla veriliyo.

Hmm bi sorayım ama şuan 5buçuk aylığız az daha sabredeyim demi
Canim eger sutun yeterli gelip doyuruyosa bebegini hic gerek yok mamaya.anne sutu daha saglikli tabiki.benim oglum doymuyordu o nedenle de surekli uyanip agliyordu.surekli emzirmekte beni yoruyordu.sut kalitesinide dusuruyordu tabiki anne dinlenemedigi icin.senin boyle bi sorunun yoksa mamaya gerek yok.

Canim eger sutun yeterli gelip doyuruyosa bebegini hic gerek yok mamaya.anne sutu daha saglikli tabiki.benim oglum doymuyordu o nedenle de surekli uyanip agliyordu.surekli emzirmekte beni yoruyordu.sut kalitesinide dusuruyordu tabiki anne dinlenemedigi icin.senin boyle bi sorunun yoksa mamaya gerek yok.
Ben bilmiyorum derdi ne bu çocuğun, gece çok fazla uyanıyor ama dişleri açlığı kaşınıyor. Sütüm yeterli mi onu da bilmiyorum ama kilo alımı iyi

Ben bilmiyorum derdi ne bu çocuğun, gece çok fazla uyanıyor ama dişleri açlığı kaşınıyor. Sütüm yeterli mi onu da bilmiyorum ama kilo alımı iyi
İyi derken normal yani çok da mükemmel değil de.. Yavaş yavaş eline meyve vermeye başladım

15 ay erken degilmi kesmek için sütten
Gündüz emiyormu
Ben de iki yasina kadar emzirmeyi cok istiyordum. 16 yillik is hayatima son verdim uzun uzun emzireyim diye. Ama kizim bagimli hale geldi. Tabakta yemek gorunce meme diye aglama noktasina geldi. Gunduz bike uykusundan emmek icin kalkmaya basladi. Doktorumla da gorusup boyle bir karar aldim. Gece kesip gunduz verince her gece sil bastan oluyor.

Mama derken ne veriliyor mesela biberonda mı yapılıyor ben hiç bilmiyorum ? Oğlum 5buçuk aylık ve gece hep emerek uyumak istiyor :KK43: heryerim tutuluyor çok zorlanıyorum
İnsallah mana sana care olur. Benim denemedigim yol kalmadi. Benim kizimin derdi sadece emmekti.

Yatarak emzırbılırsın onun yatagı varsa yanına uzan kendı yatagına almanı tavsıye etmem ayrılması zor olur ama o yasta uyku duzenın ve beslenme saatlerının duzenlı olması gerekıyor bıberon mamasına gerek yok bence kendın evde muhallebı yapıp yedırırsen gece tok tutacaktır ve cabuk acıkmayacaktır
Tesekkur ederim tavsiyen icin. Son bir hafta tum gece gogsumde uyudu tabi uyumak denirse. Kesmeye karar verdim ve kestim.

Back
X