Gece eve gelmeyecekmiş

Ya aslinda sen de cok hakli sayilmazsin. Neden mi?
Dusun bakalım once adami simartmissiniz evinize alistirmisiniz. Simdi kocan ne desin? Karim seni sevmemis mi desin, evimde hzuursuzluk cikariyorsun mu desin. Ne desin adam arkadasina? Kendini yerine koy ne kadar utanc verici bir durum. En bastan alismasina musade etmeyecektiniz. Sonradan git de arkadasina gelme de demek cok kolay degil.
Siz onun yerine koyun kendinizi. Arkadaşınıza nasil izah ederdiniz?
Yavas yavas otutturacaksiniz o duyguyu. Bu satten sonra pat diye gelmesin demek olmaz.

Yok artık, ! Dünya tuhaflasti gerçekten bekar adam kalmazsa gece gelmiyor oyle mi gule Güle. ..

ayda iki kere de olsa bekar yada evli olması önemli değilde eşimin arkadaşının evimde yatılı kalmasını istemem gerçi ben yatılı misafiride sevmem yatılı misafirliğe gitmeyide sevmem rahat edemiyorum hiç bir şekilde .uzun yıllar görüşülmemiş olur ,gelir şehir dışından bir iki gece misafir edilir de bu alışkanlık olmuş gibi ayda iki kere ne munasebet o şehirde sizin evinizin olmasaydı nerde kalackatı bu arkadaş,geri adım atmayın bence .ayda iki kalmalar haftada bire düşer.erkeklerin sınırı yoktur çünkü,yüz verirsin astarını isterler.eşimin yanında çalışan kuzeni vardı işyerine 10 km mesafede oturuyor diye eşim kuzeni arada bizde kalsın isterdi kabul etmedim ,çünkü bunun sınırını koyamıyor erkekler,ayda bir diye başlıyor sonra bi bakıyorsun haftada bir geliyor bi bakıyorsun burada işim vardı geldim diyor ,baştan kabul etmiceksin.sonra dur diyemiyorsun.

Sorun ne sizde ne de eşinizde karşıda ki düşüncesiz de
Nasıl içi rahat ediyor ki sizi birbirinize düşürmüş, Erkek adamsın tamam bir kere olmuş daha ikinciyi nasıl istemeye yüzün oluyor
Allah arkadaşın da hayırlısını versin inşallah

Merhaba arkadaşlar eşimin uzun yıllardır tanıdığı bekar bir arkadaşı var. Bulunduğumuz şehre iş için geliyor ayda bir ve gece gitmesi zor oluyor diye iki gece bizim evimize getirdi. Ben de bu doğru bişey değil dedim sürekli sürekli bekar birinin gelmesi.. Eşim o gün bugündür bana psikolojik baskı uyguluyor. İşte tek zevkim o arkadaşımla oturmak onu da yok ettin bana değer vermiyorsun vs. Diye. Şimdi yine gelecekmiş o eve gelmeyecek madem geceyi onunla geçirircem eve gelmeyeceğim diyor. Sizce yaptığım çok mu yanlış

Madem gece eve gelmeyecek, bir daha hiç gelmesin. Hatta sabaha adliyeye gitsin. Bu ne ya? Bekarlıkta sanıyor kendini hala. Akşam otursun sonra gitsin arkadaşı bir otele pansiyona. Bekar bir adamı evinizde ağırlamak zorunda değilsiniz. Eşiniz bu konuda size baskı uygulayamaz.

Ya burda sorun adamın bekar filan olması değil..Adam kadının üstüne mi atlayacak ya da bekar diye misafirliğe gidemeyecek mi hiç? Bekar bir arkadaşın gelmesi abes bir durum değil,abes olan bunun her ay düzenli bir şekilde yapılması,işi olduğu için o şehire gidiyo ve geri dönemiyormuş(!) bu ayrı bir muamma zaten..İnsan arkadaşını özler ya da sıkılır değişiklik olsun diye gider ama bu uyanık ve arsız vatandaş evi resmen otel olarak kullanıyo..Gezip gezip yatmaya geliyo,konu sahibinin kocası da buna çanak tutuyo.. Ben olsam ikisini de almam eve..

Geceyi onunla geçiricem derken gidip onunla otel odasında kalmayacak herhalde yani evine gelecek bir yemek yemek sohbet etmek maksadıyla söylemiştir bir durum karıştıracak olsalar zaten daha önceden de eve getirmezdi dışarıda görüşürlerdi hem adamı evde istemiyorsunuz hem de dışarıda görüşüp sohbet edicez deyince kızıyorsun ne yapsın bu adam.

Fikir beyani bu sekilde olmamali bence daha dusunerek olmalo karsinzdaki de bir bayan hassas hemen incinebilen her kadinda oldgu gbi
burda böyle yorum yapan ilk kişi de tek kişide değilim neden bi tek benim yorumuma taklıdınız anlamadım

Herkesin yetistirilis tarzi demek ki..
biz küçükken babamin bekar arkadaslari gelirdi kalirlardi evimizde.. sonra o abiler evlendi barklandilar. Birbirimizin her derdi sıkiintisinda destek olmusuzdur ailecek.
Yani aslinda büyütülecek bir sıkınti yok bence. Bende evlenimce arkadaslarimla vakit gecirmek isteyecegimi düşünüyorum. Adamlar sürekli isteler arkadaslariyla ancak aksam vakit gecirebilecekler. Ayda bir de olsa buna tatli dille musaade edebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi evinizin sartlari da m müsait ise..

Sizi niye rahatsız ediyor sizde kalması anlamadım. Bekarlığı dışında size karşı nahoş tavırları varsa ne ala, ama tek sebep medeni hali mi? Bu noktada ben hak veremedim size. Amma velakin eşinizin o gelmiyorsa ben de onunla dışarda kalıcak demesine güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Acayip çirkin saçma bir şey...

Sizi niye rahatsız ediyor sizde kalması anlamadım. Bekarlığı dışında size karşı nahoş tavırları varsa ne ala, ama tek sebep medeni hali mi? Bu noktada ben hak veremedim size. Amma velakin eşinizin o gelmiyorsa ben de onunla dışarda kalıcak demesine güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Acayip çirkin saçma bir şey...
Eşim aşırı kıskanç bi insan adam gelince beni az daha odadan çıkarmayacak o denli ama bunu kabul bile etmiyor

Benım ve esımın bekar arkadasları gayette evimize gelebilir.Kişiliklerinde sorun olacağını düşünülmesine sebep olacak kadar çekinilecek kişilerse zaten arkadaş/tanısıklık olmaz ki. Niye bu kadar dert oluyor onu merak ettim..Oturup kalkmasını konusmasını bılen usturuplu ınsanlar zaten.. Ne sakıncası var ki?

yobaz biri değilimdir ama elin adamını da gecenin bir vakti evime almam, aynı şekilde kendi kız arkadaşlarımı da davet etmem yatılı olarak eşim evdeyse. akraba değil aile değil.gereksiz samimiyet bence.herkesin evi var barkı var neticede gitmeye mi üşeniyor anlamadım ki.

Bence arkadaşının bir münasebetsizliğini görmediysen gelsin evinize eşin onu sokakta bırakmamakta haklı bence, buna vefa denir dostluk arkadaşlık denir. Sizin bir dostunuz gelecek olsa sokakta kalacak olsa sizden başka kimsesi olmasa o şehirde, siz onu evde ağırlayamazsanız ayıp olmaz mı? Eşiniz bekar kadın istemem evimde dese nasıl açıklarsınız. Eşiniz de ona çok mahcup olacak gece eve dönemeyecek olmaları çok tatsız bir durum. Sanki o güvenmiyor da adamı evine sokmuyor gibi, biraz nahoş şeyler bunlar. Ayda birse neden rahatsız oluyorsunuz. İdare edin ne olur ki. Belli ki eşinizin güvendiği biri. Ama size karşı bir yanlışı olduysa açık açık eşinize söyleyin, o zaten davet etmez bir daha. Yok yanlışı olmadıysa ne zararı var, sokaklarda sabahlatma bence :KK66:

Anne kuzusu çok gördük te
Erkek arkadaş bu kadar meyil normal değil

Back
X