Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikahı onunla kiymis galiba!!! Bir insanın eşini ezmesini anlamıyorum.. Nedir bu arkadaş aşkı.. Arkadaşının da hatası var insan dusunur bunlar evli barkli insanlar bekar adam ne isim olur der kalmaz teklif gelse de idare eder .. Tüm gün gorusmemisler mi bugün de pazar oysaki.. Doymamış mi arkadaşınaMerhaba arkadaşlar eşimin uzun yıllardır tanıdığı bekar bir arkadaşı var. Bulunduğumuz şehre iş için geliyor ayda bir ve gece gitmesi zor oluyor diye iki gece bizim evimize getirdi. Ben de bu doğru bişey değil dedim sürekli sürekli bekar birinin gelmesi.. Eşim o gün bugündür bana psikolojik baskı uyguluyor. İşte tek zevkim o arkadaşımla oturmak onu da yok ettin bana değer vermiyorsun vs. Diye. Şimdi yine gelecekmiş o eve gelmeyecek madem geceyi onunla geçirircem eve gelmeyeceğim diyor. Sizce yaptığım çok mu yanlış
Arkadaşım senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim düzgünce yorumunu yaparsın ya da hiç yapmazsın. Senin bana hakaret vari konuşmaya hakkın yok.sana da sorsaydı madem eşim imzayı atarken birgün yaşadıklarımı yaşarsan anlarsın belki halimiNe dar zihniyetli, örümcek kafalı kadınlar varmış, pes...
Evlendiniz diye boynuna tasma takın, ne demek bekar ark. Eve gelmesi.
Yok yok dar ağacına asın yav, Adam ne olsa imza atmış, başını belaya sokmuş bi kere sizle.
Arkadaşım senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim düzgünce yorumunu yaparsın ya da hiç yapmazsın. Senin bana hakaret vari konuşmaya hakkın yok.sana da sorsaydı madem eşim imzayı atarken birgün yaşadıklarımı yaşarsan anlarsın belki halimi
Uslubun çok yanlış çok ağır hakaretlerini kendine sakla zira ne yaşadığımı ve eşimi tam anlamıyla biliyorsun.Foruma yazmışsın, cvp verdim.
Uslubun çok yanlış çok ağır hakaretlerini kendine sakla zira ne yaşadığımı ve eşimi tam anlamıyla biliyorsun.
Kendine sorarsan çok kıskançmışeşin hiç kıskanç değilmiş onu anladım ben :)
Örümcek kafalı çok hafif bir cümle de sanırım ben yanlış anladım. Sen de beni cahil sandınAğır hakaret mi? Birşeyler filan mı içtin? Hangi dedigim hakaret oldu?
Örümcek kafalı çok hafif bir cümle de sanırım ben yanlış anladım. Sen de beni cahil sandın
Uslubu düzgün olanlara saygım sonsuz ama sizin gibi yanlış uslup sahiplerinin benim konuya yorum yapmasını istemiyorum. Sizin akşam akşam sinirlerinizi başka şeylere bozuk sanırım acınızı burda dökmeyin siz başka bir mesele bulup sinirlerinizi tatmin edin. İyi akşamlarSana demedim, ortaya söylemişim, tekrar dön oku.
Neyse hadi iyi geceler, diğer yorumlarına, hem fikir olduklarına cevap verip, kendi kendini tatmin et, kendi fikrinden başka bir fikre tahammülü olmayan konu sahibi...
Kadinin aklina niye boyle dusunceler sokarsiniz ki alem yapacakmista bilmem ne kadinin dusmani yine kadin resmen olumlu cevaplar verip konu sahibinin icini rahatlatmak varken aklina fitne sokmaya hic ama hic gerek yok dusunerek yorum yapinbence alem yapıcaz demek yanlış mıyım ben bunu anladım
fitne sokmak değil benim amacın fikrimi beyan etim hapimiz bunun için burda değilmiyizKadinin aklina niye boyle dusunceler sokarsiniz ki alem yapacakmista bilmem ne kadinin dusmani yine kadin resmen olumlu cevaplar verip konu sahibinin icini rahatlatmak varken aklina fitne sokmaya hic ama hic gerek yok dusunerek yorum yapin
çok güveniyordur arkadşına çok sık olmadığı müddetçe sıkıntı olacağını sanmıyorum .mesela ne kadar sıklıkta kalıyor sizdeKendine sorarsan çok kıskançmış
Fikir beyani bu sekilde olmamali bence daha dusunerek olmalo karsinzdaki de bir bayan hassas hemen incinebilen her kadinda oldgu gbifitne sokmak değil benim amacın fikrimi beyan etim hapimiz bunun için burda değilmiyiz