gece gece aklıma takıldı ltfen bakınn

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlarr ben gülsuyu ile birkac kez yüzümü sildimm.. gülün yani gercek gülün gebelikte iz bıraktıgını daha önce gördümm. kullandıgım gülsuyu 100de 100 naturel acaba bişeyy yaparmı kızarırmı bebeğimin yüzüüüü???

hayır canım hiç bişeycik yapmaz sakın kafaya takma
ama kafana takılıcaksa doğuma kadar tonik kullanabilirsin yeter ki senin için ferah olsun

tonik ne cnm yani bu kullandıgımda suyuydu tonik gibi. 1kac kez kullandıktan sonra aklıma geldi

cnm o olay gülün kendisini tenine sürenlerle ya da gül koklayanlarla alakalı diye biliyorum, tamamen bir batıl inanç,

tonik de aynı gül suyu gibi gözenekleri kapamaya yarayan bir kozmetik ürünü,
örneğin yüzünü temizleyici ile yıkadın ve gözeneklerin açıldı, eğer gül suyu ya da tonik sürmezsen gözeneklerin açık kalır ve gözeneklerin arası yine kir dolar.

yani en güzeli saf gül suyu kullanmak ama eğer içine sinmeyecekse bir süre rafa kaldır o gül suyunu cnm

tmm cnm umarım bişey olmaz yaa eminim kullanan vardır hamileykenn inşallah yazan olurr

iki çocuğumda da hemen her gün yüzümü gül suyuyla sildim,gül de kokladım,eğer öyle bir şey olsaydı suratlarına bakılmazdı.İnanmayın böyle hurafelere

hamileyken bende cok korkardim öyle nezaman bisey ellesem illede vücudumun yüzümün bi yeri kasinirdi pskolojik olarak.annem ablama hamileyken bir zeytini niye yemediniz deyip agzina atmis ve elini direk burnuna sürmüs ablamin burnunda zeytin gibi ben vardi..aldirdi..denemek icin kücük kardesimde bacaginin arkasina yapmis aynini olmamis..o sekilde haberin olmadan yaparsan iz kalirmis aklindayken biryerini ellersen olmazmis..benimde sürekli aklimdaydi et elledigimde falan gerci korkudan 9 ay zeytin yemedimde:) bilmiyorum dogruluk payi varmi gül suyunun bisey yapacagini sanmiyorum cünki kozmetik ürünü haline getirilmis gülden süzülmüs su yani gülün kendisi degil..bisey olmaz..

ama rosense gülsuyu yani 100de 100 diyo yaa arkasında bişey olmaz inşallah

bizim bikaç müşteri vardı rosensenin gülsuyunu hamileyken kullandılar hiç bi etkisi felan yok bebeklerde ben de kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…