Gece gece bana dert oldu :(

Deli_zambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
950
1.360
63
İyi geceler bayanlar ve hayırlı kandiller.
Benim kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım var ve 6. his mi dersiniz yoksa yaşadığım kötü tecrübeler mi dersiniz iliskisi ve onunla ilgili korkularım var.
Daha iki aydır tanıdığı ve çok güvendiği şimdiden evlenmeyi düşündüğü ve hatta evli gibi takıldığı bir erkek arkadaşı var. çok romantik ve ben onu çok seviyorum ve karım gibi görüyorum diyor sevgilisi. Ben nedense kötü elektrik alıyorum iyi davranmak gelse bile içimden istemsiz gıcık davranıyorum boşanma sürecinde olduğum için arkadaşımın farklı düşünmesini istemiyorum ilişkimi kıskanıyor tarzında. Adam 30 yaşında düzenli isi gücü yok. Kısıtlayıcı saçma sapan tavırları kıyafet, arkadaş, sosyal medya hesapları vs. kardeşimin gibi görmesem umursamayacağım ama umursuyorum etkilemek de istemiyorum çok aşık çok arada kaldım. Önerilerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım.

Emin ol tam da korktuğun gibi yanlış anlaşılırsın.Eğer vicdanen rahat değilsen şimdiden herşeyine karışması ilerde sorun olabilir dikkat et dersin olur biter.Daha fazlasına hiç gerek yok

ınanın şimdiki zamanda hiç karısmayın...sonra kırılırısnız...benden soylemesı...arkadasınızın yası 20 ının uzerındeyse boş verin...artık dusunecek yasa gelmiş coktan..

Aman aman iyi olur Allahtan kötü olur senden bilinir.. böyle durumlarda bırak kardeşin gibi gördüğün kişiye kardeşine bile karışmayacaksın.. kendin diosun kör kütük aşık , işsizliğini görmüyo , kısıtlamalarını görmüyo, ne yapsa seviyosa ne dersen göze batarsın..

Emin ol tam da korktuğun gibi yanlış anlaşılırsın.Eğer vicdanen rahat değilsen şimdiden herşeyine karışması ilerde sorun olabilir dikkat et dersin olur biter.Daha fazlasına hiç gerek yok
Haklısınız sanırım hayat onun hayatı tercih de ona ait. Şuan bildiğim cidden negatif elektrik aldığım ve mesafe koyman gerektiği gerisi onu ilgilendirir.

Benim için ne kadar zor olsa da karışmamak ve yorum yapmamak en güzeli. Benim dışımdaki diğer arkadaşları da olumsuz yorum yapıyor ve onlara kızıyor. Arkadaşıma kıyamıyorum ama içimde kalması daha uygun bu süreçte.
Herkese fikirleri için teşekkür ediyorum

Arkadaşın bunları düşünebilecek yastadir sanırım .. boşanma sürecinde olduğun için yanlış anlaşılma ihtimalin çok yüksek ..ayrıca kocaman insanlar ,arkalarını toplamayı öğrensinler. Bazen hata yapmadan doğruyu göremiyor insan ..şimdi sen engel olacaksın ,sen olmadığın zaman kim engel olacak ? Bırak kendi hayatını idare etmeyi öğrensin ..

Hiç karışma.
Kaldıki sırf 6. his ile 14. duygu ile falan bu işler olmaz, somut kanıtın yok bişey yok.
Adamın işsiz güçsüz vs olması ise onları ilgilendirir.
Şimdiden karı koca gibi olmalarıda bencede son derece yanlış olsada yine onların yanlışıdır ve onları bağlar.

Aradan çekil sadece.
Arkadaşın tüm olumsuzlukları yaşayan birini görmeyecek kadar kör olamaz.

gözünüzle adamın bir yamuğunu gördünüz mü?

şahsen ben 6.his zart zurt diye milletin ilişkisine karışmam bana ne yahu?

siz de karışmayın. arkadaşınızın kendi beyni vardır sanırım sizin hissettiklerinizi kendisi de içinde olduğu için görebiliyordur. kötü siz olursunuz asla karışmayın.

Gördüğüm psikopatlık derecesinde başka şeyler de var biraz bundan endişelendim ama zaten ailesi, çevresi vs. kimseyi dinlemiyor olumsuz yorum onların aşkını büyütmek dışında bir işe de yaramıyor. Benden ayrılırsan seni mahvederim, erkek arkadaşların da olamaz, benden ayrı gezmen beni delirtiyor diyen bir adam (sohbet ederken uyarıyor kendince erkek arkadaşı) beni korkutuyor
Kardeş diyorum ya üzüldüğünde onunla birlikte üzüleceğim 16 17 yıllık arkadaşım ilk ilşkisi tecrübesiz ve çok da iyi niyetli aşktan gözü kör olmasa görürdü ama yapacak bişeyim yok malesef o da tecrübe ile öğrenecek hepimiz gibi...

Aynen öyle tecrube ederek ogrenmesi gerek.

Sen erkeklerin ne mal olduğunu gormussundur. Yine de durst davranarak bir kez uyarabilirsin.
Bak bu yaptığı seyler yanlis dikkatli ol tatlim diye.

Gerci ben uyarıyordum arkadasimi kiz beni de dinlerdi evlenemiyordu benim yüzünden . Cunku mal gibi herifler karsisina cikiyordu hep. Kiz bana küstü gitti evlendi yuvasini kurdu. 2 cocugu oldu :))))

Ama ne kendisine hiic yakismayan onu mutsuz edeb bir eşi var. Kendi tek basina avrupalari gezmis kocasi kahvehaneden cikmiyor. Kizin ozguven yerle bir. Ben olsam onunlanda evlenmesine izin vermezdim :)))

Neyseki kiz bana küstü hic olmazsa yuvasini kurdu eheheh

Biz konduramiyoruz ama onlar kendilerini layik görüyorlar. Hayirlisi herkesin yanlışı kendine.

sen görebiliyorsan arkadaşında görüyordur, boşverr.
sen içini iyi niyetle açsan o kötü ithamlarda bulunsa daha mı iyi?
hiç karışama senden bilmesin

Back
X