• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece canımı yaktı

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Arkadaslar yenı bır yere taşındım. Esim bugun arkadaşlarıyla bekar bir arkadasinin evınde toplanıp alkol alacaklarını saat 11 de evde olacagini söyleyip gitti. İcim elvermese de evde sorun cıkması n en basta kendimi huzursuz etmeyim diye sesimi cıkarmadım gitmesine . Saat 11 olunca aradim telefonu meşgule attı. İkinci aramama acti. Neden almadın dedim. Odayı degistirdim dedi. Niye değiştirdin dedım. Benimle arkadaşlarının yanında konuşamıyor musun dedım. Ne zaman geleceksin dedım. Sana ne dedi. Boyle olunca ben de suphelenıp sureklı aradım. Telefonu kapadı . Sonra mesaj atmis bir de fotograf beni rezil ettin diye. Çok sinirlendim cok uzuldum. Bu ne sımdı

Bu tartışa yaşanmazdı . Eski sevgilimle konusurken dısarı cıktığında yanında arkadasları varken ıstersen sonra konuslaım arkadasların var dıyordum mesela . Erkekler rahatsız olabılıyor bu durumdan . Süreklı aranmaktan vs .

aslında sen arayınca yanlarında konuşmak istememiştir belki gel falan dersin diye.orası normal de sanane demesi olmamış.sen sürekli arayınca da rezil olduğunu düşünmüştür.birşey yapıyorsa da zaten ortaya başka şekilde çıkar canım merak etme.bilmem ama sanmıyorum kötü birşey yaptığını

Mesaji anladim da fotografi anlamadim. Neyin fotografini atmis?

Esinize guveniyorsaniz cok da buyutulecek bir konu degil bence. Ortam cok guzeldir, cok egleniyordur, 11 olur 12.

Sarhoş olacak kadar icmisse saatin ne 11'nden anlar ne 12' sinden.
Şimdi suskunlugunuzu Koruyun bu kafada konuşulmaz zaten.
Yarın ayık kafayla konuşursunuz.

Valla ben olsam ben de kaparim telefonu acmam. Ya evli diye arkadaslariyla bir gece cikip alkol almayacak mi? Ha arkadas ortamina guvenmiyorsaniz kocanizin o zaman bastan resti cekeceksiniz. Ama arkadas ortami guvenilirse tabiki erkek arkadaslariyla da gorusecek. Ben de kiz arkadaslarimla tabiki. Tabi her haftadan bahsetmiyorum, ara sira yapilacak seyler bunlar. Ama evlilikte ya da sevgililikte liseli sevgili gibi kirk kere aramayi dogru bulmuyorum. Hosunuza gitmiyorsa eve gelince konusursunuz. Bu kadar basit.

Siz fotomu istediniz orda kız falan varmi diye.eksik kalmış gibi geldi o arası. Çünkü hem kendi çekip hem niye beni rezil ettin demesi anlamsiz oluyor. Başka odada konuştuğu için orda başka birileri falanmi var diye siktiysaniz kizmistir. Ozaman sadece esiniz değil sizde gerginlik yaratmış olursunuz. Tek taraflı yorum yapamayız bu durumda.

Bir de böyle zamanlarda aramak yerine mesaj atmaktan yanayım. Sonuçta bir ortamda olduğu belli. Ben annemin telefonlarını bile açmıyorum bir ortamda oturuyorsam. Kapayıp kendim arıyorum ortamdan ayrılıp veya mesajla yaz diyorum. Aramak uygun olmamış.

Siz fotomu istediniz orda kız falan varmi diye.eksik kalmış gibi geldi o arası. Çünkü hem kendi çekip hem niye beni rezil ettin demesi olmuyor. Başka odada konuştuğu için orda başka birileri falanmi var diye siktiysaniz kizmistir. Ozaman sadece esiniz değil sizde gerginlik yaratmış olursunuz. Tek taraflı yorum yapamayız bu durumda.
Hayır ben fotoğraf ıstemedım

Ben sizi haksız buldum :/
Çünkü çok üzerine gitmişsiniz. Ortam güzeldir, kalmak istemiştir.
Tabi ensesinde biri olunca sürekli rahatsız olmuştur.
Arkadaşlarının yanında da erkeklikleri inciniveriyor biliyorsun :D

Back
X