• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece canımı yaktı

Erkeklerin hayatına bu kadar karışmayn ya
Nasılsa döneceği yer kürkçü dükkanı misali sizin yanınız

Aramışsın iyi yapmışsın ne zaman geliyosun diye sorduğunda sanane dediyse kapat telefonu yüzüne o düşünsün eve gelincede hesabını sorardın başına bişey mi geldi 11 de geleceğini sölediğin için aramıştım 12 deseydin aramazdım deseydin gitmende sorun olmuş olsaydı gitmeden önce söylerdim falan demelisin ama sen gitmesinden rahatsız oluyoduysan hiç göndermezdin onada beni rezil ettin gibi bir bahane suncak söz hakkı doğmazdı kıskanç bir bayansın çok doğal erkekler bir tutturmuş yok çok bunalttınız yok sıkıyosunuz böyle olmaz laflarınıdı pek esirgemedikleri içinde insanların beyinlerine işleniyor bizler kimse kırılmasın etmesin diye susar içimize atarız çünkü onlar ulu ortaya yayıyor yayılanda dillere meze oluyor ne işi varmış evli adamın tek başına içki ortamında doğru birşey olsa benim nişanlımda giderdi ki nişanlı olduğumuz halde bekar değilim ben artık işim olmaz öyle ortamlarda diyor yazdıklarımı düşün derim...
İÇKİ ORTAMINDAKİ ARKADAŞLARINA REZİL OLMUŞSA OLMUŞ KARISINA SANANE DİYECEK KADAR MI OLMUŞ SENİN KOCAN ?

Yani nasıl olsa gelecek mantığı biraz ters olmuş çünkü ne yapıp geldiği de çok önemli. Adamın daha önce vukuatı varsa veya az da olsa bir güven sorunu tabiiki arayacak.

Bu tartışa yaşanmazdı . Eski sevgilimle konusurken dısarı cıktığında yanında arkadasları varken ıstersen sonra konuslaım arkadasların var dıyordum mesela . Erkekler rahatsız olabılıyor bu durumdan . Süreklı aranmaktan vs .
Ayrı evlerde yaşadığın sevgiliyle birlikte yaşadığın eş bir değil ama.

Aman aman ne anlayışlı eşler var böyle maşallah!
Konu sahibi eşin geç kalacağını mesajla bildirebilirdi, ortam güzel canım geç kalabilirim deseydi sizde sinirlenip aramazdınız, eşinizle bu durumu konuşmalısınız.
Arkadaşlarına rezil olması karısının kalbini kırmasından daha önemli olmamalı, birde niye rezil oluyor, saçma sapan konuşan ooo karın izin vermiyor mu diye adamı gaza getiren lüzumsuz tipler yüzünden mi rezil oluyor,bu tiplerin karılarından ödü kopar kendi yapamadıklarının acısıni böyle çıkarırlar.

bazen es degilde anne gibi davraniyor bazi kadinlar
ben biyere gittigimde esim beni arasa surekli sinir olurum
bende esim bir yere gitmisse hic aramam guvenirim.zaten niye guvenmeyeyimki?esim olduguna gore evlendigimize gore aramizda guven problemi yok demekki

bence biraz sakin ve olgun davranin

Herkes rahat olmak zorunda değil canım boşver herkesin kendine göre yaşam tarzı vardır. Zaten Bi Adamı çok rahat bırakırsanda sonucuna katlanırsın. Eşini öyle alıştırma bekarlarla gezmesine falan artık bekar değil kavrasın bunu. Sadece çok sıkmadan güzelce konuş, düzelir.

Konudan cok yorumlar icimi sisirdi. Oldu olacak adamlari bir de kafese kapativerin. Konu sahibi siz de anladigim kadariyla abartmissiniz. Basliginizda bile belli. Canimi yakti deyince cok kotu birsey yapti sandim. Siz de cikin arkadaslarinizla 10da donecegim deyip donmeyin bakalim o ne yapacak?

Muhtemelen erkek değildi yanındaki tüm arkadaşlar.. Çevremde o kadar çok eşini aldatan erkek var ki artık cümlelerinden tanıyorum..Mesleği gereği çevrem hep erkek zaten ister istemez muhabbetlerini duyuyorsun serviste atölyede vs..

Konu sahibi yapsa su cirkin hareketi muhtemelen 3. Sayfadan okurduk haberini. Adaletin olmadigi yerde lüzumsuz genişlik taslamayın arkadaşlar.

Bi kadın sevgiliyken umursamaz davranabilir adami kafesleyebilmek adina, ama evlenince illa ki esitlik yoksa rahatsiz olunur bu durumdan. Riyakar olmaya da gerek yok yani.

Konu sahibi yapsa su cirkin hareketi muhtemelen 3. Sayfadan okurduk haberini. Adaletin olmadigi yerde lüzumsuz genişlik taslamayın arkadaşlar.

Bi kadın sevgiliyken umursamaz davranabilir adami kafesleyebilmek adina, ama evlenince illa ki esitlik yoksa rahatsiz olunur bu durumdan. Riyakar olmaya da gerek yok yani.

tamam işte eşitliğe inanmayan erkeklerle evlenmesinler..

Benı yargılayan arkadaşların birçoğu bekar sanırım

hayır canım evliyim 2 de çocuğum var..
neden anlamak istemiyorsun ki.. adam 11 demiş ama muhabbet tatlı gelmiş.. ha 11 ha 12 ne farkeder? cidden ne farkeder..

adamı arkadaşlarının yanında kırk kere arayıp taciz etmek, foto atmasına sebep olmak.. ne kadar komik duruma düştü kimbilir .. alay konusu oldu..

Back
X