İyi geceler,başlıktan anlaşıldığı gibi canım çok sıkıldı gece gece ve çok basit birşey yüzünden.
Akşam mesaj attım nişanlma napıyosun diye oda yemek yiyorum dedi.Sonra ben bi kaç mesaj attım bşyler sordum yani oda cvp verdi önce sonrada,şu yemeğimi yiyeym de öyle konuşalım olur mu yazdı.
Ben bozuldum hemen rahatsız ettim gibi oldu çok üzüldüm öyle demene yazdım oda,rahatsız olmadım sadece yemek yerken yazamıyorum dedi
İşte ben biraz üsteledim oda dedi ki sen yemek yerken ben yazmazdım rahat rahat ye diye.
Tabi ben daha çok bozuldum dedim ki,ben rahatsız olmazdım çok mu önemli yemek sanki vs brz tartışır gibi olduk.
sonra yine msj attım ben dedim ki şimdi senden birşeyler söylemeni bekliyorum(işte beni yanlış anladın sana düşüncesiz demek istemedim gibi şeyler söylemesini bekledim.oda takcak bişey yok askm sen yemek yerken ben yazmazdım tartışmayalım iyi geceler dedi.
Birley yazmadım ama çok sinirliyim arkadaşım olmadığı için size anlatmak istedim belki brz alınganlık yaptım ama oda çok gıcık davrandı bilmiyorum derdin ne niye böyle gıcık ve şimarık davrandı üzdü beni bilmiyorum o kadar sinirliyim ve kötüyüm ki anlatamam