- 11 Eylül 2014
- 104
- 12
- 33
- 34
- Konu Sahibi VaneSsa___
Resmen yemek benden daha önemli gibi düşünüp alınganlık yaptım ama dediğim gibi son dediğine takıldım ben.yinede rahatladım biraz iyi ki varsınız ben niye böyle oldum bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen yemek benden daha önemli gibi düşünüp alınganlık yaptım ama dediğim gibi son dediğine takıldım ben.yinede rahatladım biraz iyi ki varsınız ben niye böyle oldum bilmiyorum
Aynen öyle durduk yerde kendi kendimi üzdüm uyuyamam ki ben şimdi tşk ederim sizede hayırlı gecelerboşuna kırılmış ve uykunuzdan oluyorsunuz...
sinirlerinize yazık :)
afiyet olsun diyerek susmak ve muhabbetinize daha sonra devam etmek varken ne gerek var ki kırılmaya?
daha fazla uzatıp komik duruma düşmeyin, kalbiniz daha çok kırılır. .
yatıp uyuyun ve sabaha güzel başlayın derim
hayırlı geceler..
Demek ki bana rahat battı napalım uyuyamam ki biliyorum huyumu neyse artık buda ders olsun banaAy daha neler. Yemekle kendini kiyaslaman basta mantik hatasi zaten:)
İnsan çok açsa özellikle gergin oluyor, eli yağ olmuş olabiliyor, yemek sicakken hemen yemek için can cekisiyor....olabiliyor yani insani durumlar bunlar. Uzmeyin kendinizi huzurla uyuyun:)
Kusura bakma alingan donemimdeyim. Seni seviyorum iyi geceler yaz vur kafayi yatDemek ki bana rahat battı napalım uyuyamam ki biliyorum huyumu neyse artık buda ders olsun bana
Evt demek ki ondan ama nişnlımda anlayışlı olsaydı brz bilmiyo ama tahmin edebilirdi niye böyle alınganlık yaptığımıRegl donemindesin cnm ondan. Ben şu an eşime neler cektiriyorum bi bilsen :))))
Evt demek ki ondan ama nişnlımda anlayışlı olsaydı brz bilmiyo ama tahmin edebilirdi niye böyle alınganlık yaptığımı
Kusura bakma alingan donemimdeyim. Seni seviyorum iyi geceler yaz vur kafayi yat
Şimdi uyumuştur zaten ama tartışmak istemiyorum yazdı şımarık şımarık o yüzden bişey yazmasam daha iyi sanki
İşte bu çom doğru onunda benim gibi olmasını bekliyorum bu çok yıpratıcı bişey bundan kurtulmam lazım yoksa farklı konularda da karşıma çıkıcaktır buEvlilik için adım attığınız bir adam var karşınızda, "ben olsam öyle yapmazdım" diyebilirsiniz ona lafım yok bende öyleyimdir. İki elim kanda olsa yazarım illa ki, ama onu olduğu gibi kabul etmek zorundasın. O senin gibi yapmak yada düşünmek zorunda değil ki. Onun tarzı da bu. İlla senin gibi düşünmesini bekleme, ne şimdi ne de ileride. Hoş zaten ortada , alınılacak, kızılacak ve de bu kadar uzatılacak bir mevzu yok fazla abartmışsın. O da bakmış iş uzayıp tatsızlaşıcak, sorun yok tamam kapatalım demiş. Benden sana tavsiye, hiç bir konu da illa ki senin gibi düşünmesini yada yapmasını bekleme. Çok üzülürsün.
Geri adım atmadıya ondan dedim.peki madem öyle yapayımBak hala alinganlik yapiyorsun. Simaricak ne var ki bunda. Uyaninca mesajini gorur daha iyi olur
Bende bıkmış gibi hissettm zaten çok üzücüAbartmissin bence adam aranizdaki samimiyete dayanarak yemek yiyorum demis hakli sonucta nisanlusinz boyle seylere takilirsan evlilikte zorlanirsin bep boyle alingansanda bikturirsin soyleyim
Geri adim atacagi bisey yapmamis ki adam. Erkek milleti düzdür. Iki isi bi anda yapamazlar. Biz belki hem yemek yiyip hem tlfnla konusup hem tvye bile bakabilcek yaratiklariz ama onlar degil. Sende nisanlini oyle kabul et cnm yemek yiyorum derse tamam afiyet olsun de sus. Esim beni yemekten once arar yemege gidiyorum der tamam derim kapatiriz agzini kurdanla karistirirken arar onu bile beceremez dusun:) karsindaki insani tanidikca alisacaksin boyle durumlaraGeri adım atmadıya ondan dedim.peki madem öyle yapayım
Rahat ol sakin ol erkekler sikiya gelemez herzaman guleryuzlu ve sirin gozuk bence samimi ol yaniBende bıkmış gibi hissettm zaten çok üzücü![]()
Valla çok haklısın ne diyim şu an diyorum ki kendime afiyet olsun de geç niye uzattın niye böyle yaptım bilmiyorum hç bilmiyorumGeri adim atacagi bisey yapmamis ki adam. Erkek milleti düzdür. Iki isi bi anda yapamazlar. Biz belki hem yemek yiyip hem tlfnla konusup hem tvye bile bakabilcek yaratiklariz ama onlar degil. Sende nisanlini oyle kabul et cnm yemek yiyorum derse tamam afiyet olsun de sus. Esim beni yemekten once arar yemege gidiyorum der tamam derim kapatiriz agzini kurdanla karistirirken arar onu bile beceremez dusun:) karsindaki insani tanidikca alisacaksin boyle durumlara