• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece çok canım sıkıldı

Yine dedigin olmus merak etme :)
Ben olsam yazardim,
bana dusuncesiz mi diyorsun,
yemek cok mu onemli derken
adama yemek boyunca msj yazirmissin :D

Erkek ve kadın farkı cok basit...
Yani aslında böyle durumlarda empati yapmanız gerekiyor :)
Çünkü onlar yemek yiyorum sonra konuşalım dedilerse gerçekten bunu kast ediyorlardır :KK59:

:) Ortada bir sorun yok,boş yere bozmayın aranızı yemek yerken mesajlaşmayı ben de sevmem,gerçi şu an askerde olduğundan zaman seçme lüksüm yok ama inanın ortada bir sorun yok.

Resmen yemek benden daha önemli gibi düşünüp alınganlık yaptım ama dediğim gibi son dediğine takıldım ben.yinede rahatladım biraz iyi ki varsınız ben niye böyle oldum bilmiyorum

Ben açken o kadar sinirli oluyorum ki sevgilim ''Aşkım yemeğini ye,sonra konuşalım diyor.'':KK53::KK53: Takma kafana.

çok mu önemli yemek yemek derken?? önemsiz mi adam size cevap versin diye açlıktan ölcek hahahaa

Evt

Evt ondan mı oldu acaba:KK43:(bide ben onun yerine koydum kendimi bşy yapıyo bile olsam ona cevap verirdim diye düşünüyorum o resmen bana düşüncesiz dedi ona kırıldım
Çok abartmayın, herkes her zaman aynı ruh halinde olmaz.
Ayrıca bende eşimi aradığımda yemek yiyorsa ne yiyorsun afiyet olsun der kapatırım o sonra arar.
Yada benim bir işim varsa kapat işim var ararım ben seni deyip kaparım telefonu.
Bu kadarcık şeye kırılacaksanız vay halinize,

oy yorumlara koptum gulmekden
valla ben açken hiçbiseyi gozum gormz,once karnimi doyurup sonra cevap verrim,yani nisanlinin tek hatasi sana o ilk mesaj atmak cevap olarak : :)
adam ne yapsa suç yazik :)

İyi geceler,başlıktan anlaşıldığı gibi canım çok sıkıldı gece gece ve çok basit birşey yüzünden.
Akşam mesaj attım nişanlma napıyosun diye oda yemek yiyorum dedi.Sonra ben bi kaç mesaj attım bşyler sordum yani oda cvp verdi önce sonrada,şu yemeğimi yiyeym de öyle konuşalım olur mu yazdı.
Ben bozuldum hemen rahatsız ettim gibi oldu çok üzüldüm öyle demene yazdım oda,rahatsız olmadım sadece yemek yerken yazamıyorum dedi
İşte ben biraz üsteledim oda dedi ki sen yemek yerken ben yazmazdım rahat rahat ye diye.
Tabi ben daha çok bozuldum dedim ki,ben rahatsız olmazdım çok mu önemli yemek sanki vs brz tartışır gibi olduk.
sonra yine msj attım ben dedim ki şimdi senden birşeyler söylemeni bekliyorum(işte beni yanlış anladın sana düşüncesiz demek istemedim gibi şeyler söylemesini bekledim.oda takcak bişey yok askm sen yemek yerken ben yazmazdım tartışmayalım iyi geceler dedi.
Birley yazmadım ama çok sinirliyim arkadaşım olmadığı için size anlatmak istedim belki brz alınganlık yaptım ama oda çok gıcık davrandı bilmiyorum derdin ne niye böyle gıcık ve şimarık davrandı üzdü beni bilmiyorum o kadar sinirliyim ve kötüyüm ki anlatamam:KK43:

Ay tek derdin bu olsun. Sen buna takıldıysan evlendikten sonra çıkacak sorunların üstesinden nasıl geleceksin.

İyi geceler,başlıktan anlaşıldığı gibi canım çok sıkıldı gece gece ve çok basit birşey yüzünden.
Akşam mesaj attım nişanlma napıyosun diye oda yemek yiyorum dedi.Sonra ben bi kaç mesaj attım bşyler sordum yani oda cvp verdi önce sonrada,şu yemeğimi yiyeym de öyle konuşalım olur mu yazdı.
Ben bozuldum hemen rahatsız ettim gibi oldu çok üzüldüm öyle demene yazdım oda,rahatsız olmadım sadece yemek yerken yazamıyorum dedi
İşte ben biraz üsteledim oda dedi ki sen yemek yerken ben yazmazdım rahat rahat ye diye.
Tabi ben daha çok bozuldum dedim ki,ben rahatsız olmazdım çok mu önemli yemek sanki vs brz tartışır gibi olduk.
sonra yine msj attım ben dedim ki şimdi senden birşeyler söylemeni bekliyorum(işte beni yanlış anladın sana düşüncesiz demek istemedim gibi şeyler söylemesini bekledim.oda takcak bişey yok askm sen yemek yerken ben yazmazdım tartışmayalım iyi geceler dedi.
Birley yazmadım ama çok sinirliyim arkadaşım olmadığı için size anlatmak istedim belki brz alınganlık yaptım ama oda çok gıcık davrandı bilmiyorum derdin ne niye böyle gıcık ve şimarık davrandı üzdü beni bilmiyorum o kadar sinirliyim ve kötüyüm ki anlatamam:KK43:
bence gıcık olan sensin :( bencillikten başka bişey değl bu :( bırak adam rahat rahat yemeğini yesin zorlama saçma sapan şeyler yüzündende yıpratmayın birbirinizi derim

alıngan bir doemde olabilirsin cok fazla kafaya takma kadınlar daha duygusal biz o anda yemegi bile bırakır telefon acsa konusuruz ama erkekler boyle degil hepimizinki oyle takılıpda kendini uzme

Ay yok artık, resmen adamın yediği yemeği kıskanmışsınız onunla ilgilendiği için.
"Aşkım makarna mı ben mi"ye getirmeyin bari ileride.

Nişanlısınız evlenmeye hazırlanıyorsunuz
şimdiden alıştırmalara başlamış
nişanlınızın artık öyle sevgili gibi el bebek gül bebek olup nazınızı çekmesini beklemeyin

yemeği adamın boğazına tıkmışsınız resmen, iyi katlanıyor sevgiliniz.

Biraz mi sadece biraz mi alinganlik yaptin emin misin. Muayyen gununde filan misin yoksa hep mi boylesin

Ben yemek yerken dünya yansa yemeğimi yedikten sonra kaçmaya başlarım.
Nefret ederim bölünmesinden.
Telefon çalsa hayatta istifimi bozup da kalkmam yerimden, yanımda olsa dahi bakmam.
Çok agresif oluyorum yemeğim bölündüğünde elimde değil.
Çocuk size bir de kibarca yaklaşmış siz hala üstelemişsiniz.
Ne gereği var, yemek yedikten sonra konuşun.
Dert edecek birşey de söylememiş ayrıca, siz kuruntu yapmışsınız.

Cnm,ben esim askerdeyken yemin torenine gittim. Dusunun uc aydir beni gormuyor.otel odasina girdikk.adam karnim cok ac hadi birseyler yemeye gidelim dediii.hahahhaahah

Back
X