Sağlıklı çıkmazsa paralarını geri alamayacakları için böyle bir seye yanaşmayabilirler bence :/Heyet raporu istenmiş sanırım. Maalesef ücretsiz vermiyorlar devlet hastaneleri de. Ben 6 sene önde 200 lira vermiştim. İşe başlayacağı yerden avans falan istese rapor için? Durumunu anlatsın belki yardımcı olurlar.
fakirlik kağıdıyla ücretsiz halledebilir onu bir araştırsınBunu ücretsiz halletmesinin bir yolu yok mu?
Sağlık raporu 200 küsür bişey, geçen mesleki durum için çıkartmıştım, bemce çevrenizden toparlayabilirsiniz, yazık yardım etmek lazımBir arkadaşım ailesinden kaçıp (aşıro baskı vardı uzerınde ıntıhar etmesinden korkuyordum) doguda bir şehrin ilçesine yerleşmiş. 1 aydır oradaymış yeni iş bulmuş falan. Buna çok sevındım. Ama sorun su ki benden bir miktar maddi yardım istedi daha önce burda da konu açmıştım nişan vs. şu an elime 50 lira geçse uzerıne 50 lira koyup bişey alma modundayım. Kaldı ki üzerimde olsa kesin verebileceğim biri. İstediği miktar çok değil ama olmayınca olmuyor. Hastaneden saglık raporu ıstemısler ve ucretı az degılmıs. Bunu ücretsiz almasının bir yolu var mıdıır? Ben elime para geçerse yardım edeceğim (yeme içme için belediyeye de başvurmuş) ama şu an bende dediğim gibi destek çıkamıyorum
Bu konularda ne yapabılır ne yapabiliriz? Şu an aciliyeti saglık raporu bu arada ana saglıktan al dedım kabul etmemısler
+1Ya simdi " beğenmedim" ler havada ucusacak ama çok sevdiğiniz, güvendiğiniz bir arkadaş ve zor durumda kalmış, kendi ayakları üstunde durmak isteyen bir kadın(sanırım) bir kaç ay içinde geri odemek için 500-600 tl istiyor ve siz çeyiz veya nişan hazırlığı icin veremiyorsunuz. Bilemedim :/ Guvenmediğiniz veya uzak bir insansa haklısınız da...
ücretsiz değil mi ya o diyordum ki hatırladım. ben de almıştım geçen yıl, tam hatırlamıyorum ama 280 gibi bişeydi . Devlet hastanesinde de parayla yaniBir arkadaşım ailesinden kaçıp (aşıro baskı vardı uzerınde ıntıhar etmesinden korkuyordum) doguda bir şehrin ilçesine yerleşmiş. 1 aydır oradaymış yeni iş bulmuş falan. Buna çok sevındım. Ama sorun su ki benden bir miktar maddi yardım istedi daha önce burda da konu açmıştım nişan vs. şu an elime 50 lira geçse uzerıne 50 lira koyup bişey alma modundayım. Kaldı ki üzerimde olsa kesin verebileceğim biri. İstediği miktar çok değil ama olmayınca olmuyor. Hastaneden saglık raporu ıstemısler ve ucretı az degılmıs. Bunu ücretsiz almasının bir yolu var mıdıır? Ben elime para geçerse yardım edeceğim (yeme içme için belediyeye de başvurmuş) ama şu an bende dediğim gibi destek çıkamıyorum
Bu konularda ne yapabılır ne yapabiliriz? Şu an aciliyeti saglık raporu bu arada ana saglıktan al dedım kabul etmemısler
İnanın çok haklısınız ama şöyle bişey var bende işsizdim ve şu an alacagım şeylerin parasını annem tutanak gibi tutuyor resmen (ucu ucuna yetısıypr bısey dıyemıyorum) o sebeple yardım edemedim. Geri almak ya da guvenmemek degıl mesele kolay seyler yaşamadı ve ayakta kalmaya calısıyor ınanın evlendıkten sonra olsa (maddi açıdan toparlamış olurdum) vereyim ama su an çok zor.Ya simdi " beğenmedim" ler havada ucusacak ama çok sevdiğiniz, güvendiğiniz bir arkadaş ve zor durumda kalmış, kendi ayakları üstunde durmak isteyen bir kadın(sanırım) bir kaç ay içinde geri odemek için 500-600 tl istiyor ve siz çeyiz veya nişan hazırlığı icin veremiyorsunuz. Bilemedim :/ Guvenmediğiniz veya uzak bir insansa haklısınız da...
Özel durumlarda ıstenen bır saglık raporu ise ehlıyet vs ucret ıstenırBir arkadaşım ailesinden kaçıp (aşıro baskı vardı uzerınde ıntıhar etmesinden korkuyordum) doguda bir şehrin ilçesine yerleşmiş. 1 aydır oradaymış yeni iş bulmuş falan. Buna çok sevındım. Ama sorun su ki benden bir miktar maddi yardım istedi daha önce burda da konu açmıştım nişan vs. şu an elime 50 lira geçse uzerıne 50 lira koyup bişey alma modundayım. Kaldı ki üzerimde olsa kesin verebileceğim biri. İstediği miktar çok değil ama olmayınca olmuyor. Hastaneden saglık raporu ıstemısler ve ucretı az degılmıs. Bunu ücretsiz almasının bir yolu var mıdıır? Ben elime para geçerse yardım edeceğim (yeme içme için belediyeye de başvurmuş) ama şu an bende dediğim gibi destek çıkamıyorum
İleride ödeyip ödememesi önemli degıl su an kendi ayrı bi param yok ondan veremedim açıkçası.Allah askina herseyiniz 4 ×4 luk mu olmali? Bir iki parca seyi de evlendikten sonra alın..madem zor durumda ve kendi ayaklarının üstünde durmak istiyor yardım edin.ileride öder diye düşünüyorum borcunu..
Söylemişti ama inanın hatırlamıyorum.Ne kadara alınıyormuş o rapor
Ne için sağlık raporu bu . Aile hekimliği veremiyorsaBir arkadaşım ailesinden kaçıp (aşıro baskı vardı uzerınde ıntıhar etmesinden korkuyordum) doguda bir şehrin ilçesine yerleşmiş. 1 aydır oradaymış yeni iş bulmuş falan. Buna çok sevındım. Ama sorun su ki benden bir miktar maddi yardım istedi daha önce burda da konu açmıştım nişan vs. şu an elime 50 lira geçse uzerıne 50 lira koyup bişey alma modundayım. Kaldı ki üzerimde olsa kesin verebileceğim biri. İstediği miktar çok değil ama olmayınca olmuyor. Hastaneden saglık raporu ıstemısler ve ucretı az degılmıs. Bunu ücretsiz almasının bir yolu var mıdıır? Ben elime para geçerse yardım edeceğim (yeme içme için belediyeye de başvurmuş) ama şu an bende dediğim gibi destek çıkamıyorum
İş yeri istemiş.Ne için sağlık raporu bu . Aile hekimliği veremiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?