gece gece derdim var

malesef mesafe koyabilsem anında koyardım ama yakın oturuyoruz

ailem farklı sehirde yakın olsa hergun giderim onlara sırf benim hissetigimi anlayabilsin diye ama malesef

aslında bosanmaktan korkmuyorum sadece ailem cok üzülür kıyamıyorum iste aileme ama biyandanda kendim böyle oluyorum

Canım Allah kolaylık versin yakın olmanın dezavantajları ama gitmek istemiyorsan arkadaşların dediği gibi bahane bulabilirsin erkekler ilk dönem ailelerine nedense çok düşkün oluyorlar ama zamanla düzeliyor şimdilik çocuk düşünmeni önermem daha yaşında küçük

Gitmeyelim demeyeceksin. Gidemeyecegi planlar yapacaksin. Haftasonu full dolduracaksin. Hafta ici de birilerini cagir birilerine gidin sinema tiyatro vs sonra da aaa cok yorulduk insandan fenalik geldi evde tembel tembel takilalim kimseyi istemiyorum iki gun diyeceksin. Hoop sonra başa sar haftayi.

aşırı düşkün bazen beraber gittigimiz biyerden gelirken bile zorla hadi anneme geciyoruz diyip zorla götürüyo kolumdan vs cekistirmiyo ama cenesi hic durmuyo gitmek zorunda kalıyorum

hayır hicbir keramet göremedim aksine pismanım evlendigime bilseydim böyle olcagını yanından gecmezdim cok denedim baslarda biara düzene koydum ondan sonra surekli bahane buldu annem hasta gitceksin mecbursun söyle böyle vs. cok konustum yoruldugumuda söyledim yürümiceginide degismiyo iki hafta düzeliyo ücüncü hafta yine aynı aileme anlatiyorum anne durum böyle böyle diye tepki vermiyo herkes biseyler yasıyo diyo offf hersey cok berbat ilerliyo

aşırı düşkün bazen beraber gittigimiz biyerden gelirken bile zorla hadi anneme geciyoruz diyip zorla götürüyo kolumdan vs cekistirmiyo ama cenesi hic durmuyo gitmek zorunda kalıyorum
O zaman başim agriyor ama senin hatrina gideyim diyeceksin. Gidince de anne bir tulbent var mi basimi sarayim cok agriyor diyip butun aksam iiihhh miiihhh edip yerinden kalkmayacaksin. Sen her isini yaparim diyorsun. Ne munasebet? Kayinvalideme haftada veya on gunde bir yemege gideriz, yaptigim tek is caylari koymaktir.

Bende eskiden yutardım herseyi bizde yakınız ve kv iyi insandır sağolsun içine atıp dert olacağına dıştan söyle mert ol dişini göster esine de tavrını koy herkese karsı kendene savun

Bende eskiden yutardım herseyi bizde yakınız ve kv iyi insandır sağolsun içine atıp dert olacağına dıştan söyle mert ol dişini göster esine de tavrını koy herkese karsı kendene savun
bikaç keredir tek gitmeye başladı ben sadece haftada birkez gidiyorum ama kayınvalidem zafer elde etmiş gibi bi hali var

Eşinle iletişim problemin var, ona neden söyleyemiyorsun sık gitmek istememe sebeplerini, daha yeni evli sayılırsınız birde.
Sınırlarımızı bilmeyen insanlara bedel ödetmek zorundayız, ve eşinde aileside sınırlarını bilmiyor.
Kv ile çatışmaya bile girme, cahil olmasa Zafer edalarına girer mi, güya oğlu evlenmişte ondan kopamamışta karısıyla huzuru bozulmuş, dönsün bakalım oğlu eve geri boşanıp, çamaşırını bulaşığını yıkasın görür zaferi.
Bir psikoloğa danış, devletin veya özel, eşinde sende destek alın, şimdiden keşke evlenmeseydim diyorsun birde çocuk mu diyorsun? Sakın ha
Benimde 1 yıl oldu evleneli, asla düşünmüyorum.

Tatlı tatlı nazla niyazla anlatın eşinize, şikayet gibi yakınma gibi bir şey olmasın bu. Minnoş olun. Belki işe yarar.

söylemez olurmuyum canım kaç kere tatlı dille anlattım ona ama o sık sık gitmeyince herseyi olumsuza yoruyo bilmiyorum eger olurda yuvası annesi yüzünden yıkılırsa görür o zaman bu kadar rahat yaşamı hic sanmıyorum benim baktıgım gibi bakcagını

Ne yapmayı düsünüyorsun, seni zorlamıyor umarım gitmeye kendi gitsin bırak

Ne yapmayı düsünüyorsun, seni zorlamıyor umarım gitmeye kendi gitsin bırak
geçen haftalarda açmıştım işte konuyu geçen haftabaşı gidelim diye tutturdu bende hayır sen git hayatım dedim zaten hastaydım bayagı oda tek gidemedi ben gitmiyorum diye salı çarşamba bütün günler geldi hadi gidelim dedi gitmemeye devam ettim cuma beraber gittik yani gecen hafta uzun aradan sonra ilk defa bir kez gittik gayet iyi olmustu ama bu hafta kendisi tek gitti ben gitmeyince salı günü ama evde bissürü laf söyledi yok söyle yok böyle diye ama dayanabildigim kadar bir kere gitmeye özen göstericem çünkü ben elimden geldigince iyilik yaptım onlara kayınvalide kendisi bilir

Senin ailen yok mu, kör olasıca erkekler ne buluyorlar analarında sürekli, ben kadın halimle yeri geliyor annemi çekemiyorum

Senin ailen yok mu, kör olasıca erkekler ne buluyorlar analarında sürekli, ben kadın halimle yeri geliyor annemi çekemiyorum
uzakta bir saatlik yol var arada ahh bi bilsem ne buldugunu inan o kadar sorumsuz düsüncesiz bir kadınki oglu evlendikten sonra kiymete bindi

kesinlikle. ne düzelmesi daha beter "onlar benim anam babam torunlarını doya doya görecekler" diyip 2 götürüyorsa 3 götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…