gece gece derdim var

Cok net bir tavirla mesafeli olmak istediginizi belirtin. Siz bir insansiniz ve bir konfor alaniniz var, sizi huzursuz ediyorlarsa gorusmek zorunda degilsiniz. Bunu belirtin acikca. Saygi duymuyorsa bir suru arguman uretip ustunuze geliyorsa adamin niyetinde bir sorun var demektir. Yine donuyoruz dolasiyoruz bir cok iliskide ayni mesele, kadinin karakterine kisiligine aklina isteklerine saygi duyulmuyor. Sizin bagimsiz bir birey oldugunuzu kabul etmeli dahasi varliginiza saygi duymali. Her seyden once siz kendinizi onemseyip kendinize saygi duymalisiniz. Once siz.

Ya ben cidden anlamıyorum. Nasıl rahat ediyor bu adamlar. Evinde ayaklarını uzatıp istediğini izleyip yeyip içmek varken ana baba evinde ne buluyorlar? Biz haftada bir bazen iki haftada bir gidiyoruz. Eve dönünce ikimiz de oh be insanın evi gibisi yok deyip yayiliyoruz. Daha ayrı ev bilincine ulasamamis ana kuzusu kocan. Evde daha rahat olması gerekiyor oysa. Bı terslik var bu işte.

Offf yine aynı dert devam ediyo yine sürekli babasının düsünceleri icin benimle kavga eden bi adam ve yine kendisinde suc görmüyo kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…