- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
Eşimin ailesinin. Bana yaptıklarını hala hazmedemiyorum aklıma geldikçe tekrar yaşadığım hüzne boğuluyorum. Sanki tekrar o acıları çekiyorum. Hepsinden nefret ediyorum, yeni gelinligimi, lohusaligimi, sütümü herşeyimı aldılar mafetti ler..
Evet bunlar oldu ben ozaman neden sesimi çıkarmadım diye içimdeki ses beni mafediyor sürekli eski anlar üzüntüler beynimde dönüyor.. biraz çıkıyor sonra tekrar inanin ben bunlardan nefret ediyorum.
Iftira bunlarda,insanların arkasından konuşmak, herşeyi kendileri yapıp yag gibi üste çıkma,resmen kan emiciler.
Ben ve eşim evin küçüğü resmen üstümüze oynuyorlar.
Ama eşimede guvenmiyorim çünkü kucuk bir şeyde biliyorum ailesini tutacak onları savunacak.. yada politik yollar izliyor. Ne yardan geçerim ne serden hesabı.
Artık bunları düşünmek istemiyorum.
Hicbirzaman anı düşünen insan olamadım.
Çok hassasım ve insanlara istedikleri çirkef cevapları vermiyorum. Vermek istiyorum olmuyor.
Ve şuan biraz biraz başladım ama. Eskideki şeyler beynimi çok kurcalıyor kendimi hasta ediyorum. Uyuyamadim bile düşünmekten. Ben bunları düşünmek istemiyorum.
Bunaldım,ben dobra lak diye cevap vermek istiyorum. Olmuyor sanki içimden başka kelime cümleler ağzımdan başka şeyler dokuluyor..
Eşim burda okuduğum çok evlilikteki eslere göre çok iyi.
Bebeğim le ilgilidir.
Herşeyi eve harcar.
Bana bikere küfür yada vurmusluğu yok
Beni hep över çoğu kez teşekkür eder.
Benle işle ilgili yada yaşadığı şeylerle ilgili sohbet eder.
Anneme babama götürür. Gelmelerine kalmalarına ses etmez. Eden kişiler var burdada okudum.
Ama ailesinin yaşattıkları onla iliskimi bile zedeliyor.
Onları deli etmek istiyorum.. dengesiz insanlar durduk yere küsüp alinirlar
Belki şuan benim yaptığımi hiçbir Gelin yapmaz bu devirde sayili dır belkide. Ah ah anlatsam roman olur.
Evet bunlar oldu ben ozaman neden sesimi çıkarmadım diye içimdeki ses beni mafediyor sürekli eski anlar üzüntüler beynimde dönüyor.. biraz çıkıyor sonra tekrar inanin ben bunlardan nefret ediyorum.
Iftira bunlarda,insanların arkasından konuşmak, herşeyi kendileri yapıp yag gibi üste çıkma,resmen kan emiciler.
Ben ve eşim evin küçüğü resmen üstümüze oynuyorlar.
Ama eşimede guvenmiyorim çünkü kucuk bir şeyde biliyorum ailesini tutacak onları savunacak.. yada politik yollar izliyor. Ne yardan geçerim ne serden hesabı.
Artık bunları düşünmek istemiyorum.
Hicbirzaman anı düşünen insan olamadım.
Çok hassasım ve insanlara istedikleri çirkef cevapları vermiyorum. Vermek istiyorum olmuyor.
Ve şuan biraz biraz başladım ama. Eskideki şeyler beynimi çok kurcalıyor kendimi hasta ediyorum. Uyuyamadim bile düşünmekten. Ben bunları düşünmek istemiyorum.
Bunaldım,ben dobra lak diye cevap vermek istiyorum. Olmuyor sanki içimden başka kelime cümleler ağzımdan başka şeyler dokuluyor..
Eşim burda okuduğum çok evlilikteki eslere göre çok iyi.
Bebeğim le ilgilidir.
Herşeyi eve harcar.
Bana bikere küfür yada vurmusluğu yok
Beni hep över çoğu kez teşekkür eder.
Benle işle ilgili yada yaşadığı şeylerle ilgili sohbet eder.
Anneme babama götürür. Gelmelerine kalmalarına ses etmez. Eden kişiler var burdada okudum.
Ama ailesinin yaşattıkları onla iliskimi bile zedeliyor.
Onları deli etmek istiyorum.. dengesiz insanlar durduk yere küsüp alinirlar
Belki şuan benim yaptığımi hiçbir Gelin yapmaz bu devirde sayili dır belkide. Ah ah anlatsam roman olur.