Gece gece dertlendim..birşeyler söyleyin

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Eşimin ailesinin. Bana yaptıklarını hala hazmedemiyorum aklıma geldikçe tekrar yaşadığım hüzne boğuluyorum. Sanki tekrar o acıları çekiyorum. Hepsinden nefret ediyorum, yeni gelinligimi, lohusaligimi, sütümü herşeyimı aldılar mafetti ler..
Evet bunlar oldu ben ozaman neden sesimi çıkarmadım diye içimdeki ses beni mafediyor sürekli eski anlar üzüntüler beynimde dönüyor.. biraz çıkıyor sonra tekrar inanin ben bunlardan nefret ediyorum.
Iftira bunlarda,insanların arkasından konuşmak, herşeyi kendileri yapıp yag gibi üste çıkma,resmen kan emiciler.
Ben ve eşim evin küçüğü resmen üstümüze oynuyorlar.
Ama eşimede guvenmiyorim çünkü kucuk bir şeyde biliyorum ailesini tutacak onları savunacak.. yada politik yollar izliyor. Ne yardan geçerim ne serden hesabı.
Artık bunları düşünmek istemiyorum.
Hicbirzaman anı düşünen insan olamadım.
Çok hassasım ve insanlara istedikleri çirkef cevapları vermiyorum. Vermek istiyorum olmuyor.
Ve şuan biraz biraz başladım ama. Eskideki şeyler beynimi çok kurcalıyor kendimi hasta ediyorum. Uyuyamadim bile düşünmekten. Ben bunları düşünmek istemiyorum.
Bunaldım,ben dobra lak diye cevap vermek istiyorum. Olmuyor sanki içimden başka kelime cümleler ağzımdan başka şeyler dokuluyor..
Eşim burda okuduğum çok evlilikteki eslere göre çok iyi.
Bebeğim le ilgilidir.
Herşeyi eve harcar.
Bana bikere küfür yada vurmusluğu yok
Beni hep över çoğu kez teşekkür eder.
Benle işle ilgili yada yaşadığı şeylerle ilgili sohbet eder.
Anneme babama götürür. Gelmelerine kalmalarına ses etmez. Eden kişiler var burdada okudum.
Ama ailesinin yaşattıkları onla iliskimi bile zedeliyor.
Onları deli etmek istiyorum.. dengesiz insanlar durduk yere küsüp alinirlar
Belki şuan benim yaptığımi hiçbir Gelin yapmaz bu devirde sayili dır belkide. Ah ah anlatsam roman olur.

Çok sevdiğim bir söz var, zaman makineniz yoksa keşke demenizin hiçbir yararı yoktur.

Geçmişe ahlanip vahlanmak yerine şu anın tadını çıkarın. Olup bitmiş, değiştiremezsiniz. Eskiyi kurcalayıp tadinizi kaçırmayın.

Eşinizin olumlu özellikleri olumsuz özelliklerinden daha fazlaymış, buna sevinin.

Aile ile çıkan sorunların neden kaynaklı olduğunu anlatmadığınız için yorum yapamıyorum ama belki mesafe koyabilir, eğer anlayabileceklerini düşünüyorsanız açık açık davranışlarını hoş karsilamadiginizi anlatabilirsiniz.

Çok sevdiğim bir söz var, zaman makineniz yoksa keşke demenizin hiçbir yararı yoktur.

Geçmişe ahlanip vahlanmak yerine şu anın tadını çıkarın. Olup bitmiş, değiştiremezsiniz. Eskiyi kurcalayıp tadinizi kaçırmayın.

Eşinizin olumlu özellikleri olumsuz özelliklerinden daha fazlaymış, buna sevinin.

Aile ile çıkan sorunların neden kaynaklı olduğunu anlatmadığınız için yorum yapamıyorum ama belki mesafe koyabilir, eğer anlayabileceklerini düşünüyorsanız açık açık davranışlarını hoş karsilamadiginizi anlatabilirsiniz.
İster aglayip vahlamak istemiyorum ama oluyor.
Sanırım haklısınız. Ama düşünmeden edemiyorum.
Lohusayken hep yanlizim.hep bırakıldım
Eşimi sürekli iş bahanesiyle aldılar oda durup eşimle oluyum demedi
Çünkü rahatsız bile olsa ikimizde aynıyız insanları kırmayıp hayır diyemiyoruz..
Lohusayken bile evin temizliğine pisliğine karışıldi ki az daha siyiracaktim çocuğu bırakıp temizlik yaptım sürekli ne akla hizmet sütten oldum uyumadim hiç.
Dinlenmedim kendimi paraladim
Ben artık bu haksızlığa dur dedim ve cikistim. Biraz olsun kurtuldum. Ama yine aile ortamında üstüme oynanacak biliyorum. Kotuledikleri 1 eltim var sayıp sayistirduklari onla şimdi canciğer oldular.
Ben sanırım böyle şeylere gelemiyorum. Haksızlığa ne biliyim arkasından konuştuğum insanın yüzüne bakmam.
Tabi herkes benle aynı olmuyacak. Ha birbirlerini zerre sevmiyorlar ama amaç benimle uğraşmak sınavım.cetinlesiyor. kadınlar arasi savaş var amaaaa. Erkeklerin gözü kör... ben beni dinlemeden küsen insanlara siNir oluyorum kendume yapıyorum kimseye değil. Sen haklısın denildiğinde ne olcak acı çektiğim zaman geri gelmeyecek onuda biliyorum
Ben napsamki nasıl bunları alt etsem.
Herşey ailecek yapılıyor ki ben istemiyorum eşimle ne biliyim gezmek onla tatile çıkmak istiyorum ama toplu çıkılıyor. 2 senelik evlilik sanki 40 yıllık gelinim itiraz etsem. Kötü Gelin ilan edildiimde daha çok edileceğim o kesin. 3 görumce,1 elti
Ben pasif.. Benim artık güçlü olmam aldım anne oldum.

İste aglayip vahlamak istemiyorum ama oluyor.
Sanırım haklısınız. Ama düşünmeden edemiyorum.
Lohusayken hep yanlizim.hep yanliz bırakıldım
Eşimi sürekli iş bahanesiyle aldılar oda durup eşimle oluyum demedi
Çünkü rahatsız bile olsa ikimizde aynıyız insanları kırmayıp hayır diyemiyoruz..
Lohusayken bile evin temizliğine pisliğine karışıldi ki az daha siyiracaktim çocuğu bırakıp temizlik yaptım sürekli ne akla hizmet sütten oldum uyumadim hiç.
Dinlenmedim kendimi paraladim
Ben artık bu haksızlığa dur dedim ve cikistim. Biraz olsun kurtuldum. Ama yine aile ortamında üstüme oynanacak biliyorum. Kotuledikleri 1 eltim var sayıp sayistirduklari onla şimdi canciğer oldular.
Ben sanırım böyle şeylere gelemiyorum. Haksızlığa ne biliyim arkasından konuştuğum insanın yüzüne bakmam.
Tabi herkes benle aynı olmuyacak. Ha birbirlerini zerre sevmiyorlar ama amaç benimle uğraşmak sınavım.cetinlesiyor. kadınlar arasi savaş var amaaaa. Erkeklerin gözü kör... ben beni dinlemeden küsen insanlara siNir oluyorum kendume yapıyorum kimseye değil. Sen haklısın denildiğinde ne olcak acı çektiğim zaman geri gelmeyecek onuda biliyorum
Ben napsamki nasıl bunları alt etsem.
Herşey ailecek yapılıyor ki ben istemiyorum eşimle ne biliyim gezmek onla tatile çıkmak istiyorum ama toplu çıkılıyor. 2 senelik evlilik sanki 40 yıllık gelinim itiraz etsem. Kötü Gelin ilan edildiimde daha çok edileceğim o kesin. 3 görumce,1 elti en
Ben pasif.. Benim artık güçlü olmam lazım anne oldum.

Bundan sonrasi icin kendini ezdirme
Hemen o an cevabini ver
Sonra ..keske soyleseydimm dicem. Diye dusunerek bazi seyleri hemen hallet.
İnşAllah yoksa korkuyorum
Bende panik atak var.
Yıllardır tedavi görüyorum. Üzülünce uyku uyuyamıyorum günlerce çünkü beynim hep bunu düşünüyor yaşadığım.kötü şeyleri.
Ve sonra sürekli kusma yemek yiyememe falan oluyor acayip hassasım.
Evlendigimden belli şükür atak geçirmedim hele hamileyken falann şükür geçirmedim. Bebeğim.bana güç veriyor
Ama yine eskiye dönüp hastalanmaktan korkuyurum.

Eșinin ailesiyle güzel anlasmak tabiki avantajdır . Ama insan olmayanlara karsi neden kendinizi paraliyorsunuz siz? Takmayin, kasmayin onlar kudursun.
Nasil cevap vereceginizi falan kafanizda kurmayin, laf dalasina girip uste cikacagim diye yirtinmayin. Sadece takmayin ve onunuze bakin. Dik duruslu olun, bu tarz insanlara ille de ceza vermek istiyorsaniz en iyisi bu bence. Takmamak.

Eșinin ailesiyle güzel anlasmak tabiki avantajdır . Ama insan olmayanlara karsi neden kendinizi paraliyorsunuz siz? Takmayin, kasmayin onlar kudursun.
Nasil cevap vereceginizi falan kafanizda kurmayin, laf dalasina girip uste cikacagim diye yirtinmayin. Sadece takmayin ve onunuze bakin. Dik duruslu olun, bu tarz insanlara ille de ceza vermek istiyorsaniz en iyisi bu bence. Takmamak.
Çok haklısınız.
Aynen nasıl cevap vereceğimi kafamda kuruyorum kuruyorum. Ve kocaman sarmal oluyor.
Çok teşekkür ederim

Back
X