Çok sevdiğim bir söz var, zaman makineniz yoksa keşke demenizin hiçbir yararı yoktur.
Geçmişe ahlanip vahlanmak yerine şu anın tadını çıkarın. Olup bitmiş, değiştiremezsiniz. Eskiyi kurcalayıp tadinizi kaçırmayın.
Eşinizin olumlu özellikleri olumsuz özelliklerinden daha fazlaymış, buna sevinin.
Aile ile çıkan sorunların neden kaynaklı olduğunu anlatmadığınız için yorum yapamıyorum ama belki mesafe koyabilir, eğer anlayabileceklerini düşünüyorsanız açık açık davranışlarını hoş karsilamadiginizi anlatabilirsiniz.
İster aglayip vahlamak istemiyorum ama oluyor.
Sanırım haklısınız. Ama düşünmeden edemiyorum.
Lohusayken hep yanlizim.hep bırakıldım
Eşimi sürekli iş bahanesiyle aldılar oda durup eşimle oluyum demedi
Çünkü rahatsız bile olsa ikimizde aynıyız insanları kırmayıp hayır diyemiyoruz..
Lohusayken bile evin temizliğine pisliğine karışıldi ki az daha siyiracaktim çocuğu bırakıp temizlik yaptım sürekli ne akla hizmet sütten oldum uyumadim hiç.
Dinlenmedim kendimi paraladim
Ben artık bu haksızlığa dur dedim ve cikistim. Biraz olsun kurtuldum. Ama yine aile ortamında üstüme oynanacak biliyorum. Kotuledikleri 1 eltim var sayıp sayistirduklari onla şimdi canciğer oldular.
Ben sanırım böyle şeylere gelemiyorum. Haksızlığa ne biliyim arkasından konuştuğum insanın yüzüne bakmam.
Tabi herkes benle aynı olmuyacak. Ha birbirlerini zerre sevmiyorlar ama amaç benimle uğraşmak sınavım.cetinlesiyor. kadınlar arasi savaş var amaaaa. Erkeklerin gözü kör... ben beni dinlemeden küsen insanlara siNir oluyorum kendume yapıyorum kimseye değil. Sen haklısın denildiğinde ne olcak acı çektiğim zaman geri gelmeyecek onuda biliyorum
Ben napsamki nasıl bunları alt etsem.
Herşey ailecek yapılıyor ki ben istemiyorum eşimle ne biliyim gezmek onla tatile çıkmak istiyorum ama toplu çıkılıyor. 2 senelik evlilik sanki 40 yıllık gelinim itiraz etsem. Kötü Gelin ilan edildiimde daha çok edileceğim o kesin. 3 görumce,1 elti
Ben pasif.. Benim artık güçlü olmam aldım anne oldum.