gece gece gelen mesaj...

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu

Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..

Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S

Reactions: 2k1
Arkadaş uyuyamamış bence

Hangi niyetle atıldığını bilemem ama tuhaf bir mesaj atmış.

Valla onu bunu bilmem ama apaçık sana yazılıyor gibime geldi.
Onlarca normal erkek arkadaşım oldu, kanka derecesinde veya normal seviyede hiç biri bana böyle bi mesaj atmamıştı. Sana karşı bişey hissetmese böyle bir mesaj atmaz. Göz var nizam var hangi normal arkadaşlıkta erkek kadına öp beni güzel uyurum falan diye mesaj atar? Bence neden böyle bir mesaj attığını sormalısın.

özledim.

uyudun mu?

ben uyumadım da...

(hatırlayanlara gelsin benden-cem yılmaz)

Zarf atmis, kafanizi karistirmak istemis.

Muhtemelen hoslandigi bir kizdan red cevabi almis.

Ya da arasi bozulmus.

Egosu zedelenmis yaralarini ufleyecek birini ariyor.

Ama iliski sorumlulugu istemedigi icin de sadece flort etme niyetinde, iyi hissettirilmek istiyor.

Bunun icin de sizi secmis, vurkac yapacak.

Sicak soguk oynayacak.

İzin vermeyin, tavrinizi koyun.

Yoksa kedi fare oyunu olur bu...

Mesajı atan erkekle ilgili tespitim;
Hayatında hemen hemen 'hep' bir sevgilisi olmasına alışmış, kraldan çok kralcı olmuşsun lafındaki gibi sevgiden çok sevgilici olmuş, hayatındaki belki ailesel, belki farklı eksikleri doldurabilmek için sürekli ilişkiye muhtaç gezen erkek tipi. Bu sıralar bir ilişki edinemediyse 'kankalarından' birine sarmaya ihtiyaç duymuş olsa gerek ki size 'olta atmış'.
Görmezden gelmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı bir başlangıç olmaz bu.

Son düzenleme:
Ben de şu an kız arkdaşnın olmadığını biliyorum ama iç yüzünü bilemem de tabi.Bayram da gelecek görüşürüz falan yazmıştı.Benim 5-6 seenelik arkdaşım.Gerçekten çok şaşırdım.Ama dikkat edecem tabi.teşekkür ederim.

teşekkür ederim hoşlandığım başka biri var şu sıralar

Yanlislikla size gondermistir ya. Oluyor boyle kazalar.

Siz yok diye biliyorsunuz da...

Olmasi da gerekmez zaten, o nedenle red cevabi dedim...

Duygusal acidan saglikli ve mevcut duygulari guclu hicbir erkek...

Abuk subuk mesaj atip sonra da zihnim yorgun vs diye geri adim atmaz.

Bunu İssiz Adam filmini dvd bozulana kadar izleyen oglanlar yapar.

Sizin akliniza girecek siz de gecmisinize ve aranizdaki baga istinaden onun bekledigi ilgiyi otomatik olarak vereceksiniz...

Onun plani bu en azindan...

Umarim siz ilk gorusmenizde onun ilgi beklentisini bu sekilde gidermeyeceginizi acik sekilde ifade edersiniz.

Duzgun bir durusu yokmus cocugun, siz karsisinda saglam durun da net olmayi sizden ogrensin.

Bu arada kediye yumak atar gibi kizlarin aklina girmek icin ortaya olmadik sebepler atip sonra manevra yapan cocuklara sinir oldugumu da bir kez daha ifade etmis olayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…