Arkadaş uyuyamamış benceArkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu
Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..
Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
oysaki çok yoğun çalışıyor sonrasında da hemen uyuduk zaten :)Arkadaş uyuyamamış bence
Ben de o an şaşırdım güldüm falan ama anlamda veremedimHangi niyetle atıldığını bilemem ama tuhaf bir mesaj atmış.
Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu
Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..
Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
bazıları böyle toplu mesajlar atabiliyor,ciddiye alma bence.Ben de o an şaşırdım güldüm falan ama anlamda veremedim
hadi yaaaa :))keklenmiş olabilir ozamanbazıları böyle toplu mesajlar atabiliyor,ciddiye alma bence.
Bana da bir kere 'Keşke sevgilim olsa da bir çay yapsa..' diye mesaj gelmişti,toplu mesajmış...
Ben de şu an kız arkdaşnın olmadığını biliyorum ama iç yüzünü bilemem de tabi.Bayram da gelecek görüşürüz falan yazmıştı.Benim 5-6 seenelik arkdaşım.Gerçekten çok şaşırdım.Ama dikkat edecem tabi.teşekkür ederim.Zarf atmis, kafanizi karistirmak istemis.
Muhtemelen hoslandigi bir kizdan red cevabi almis.
Ya da arasi bozulmus.
Egosu zedelenmis yaralarini ufleyecek birini ariyor.
Ama iliski sorumlulugu istemedigi icin de sadece flort etme niyetinde, iyi hissettirilmek istiyor.
Bunun icin de sizi secmis, vurkac yapacak.
Sicak soguk oynayacak.
İzin vermeyin, tavrinizi koyun.
Yoksa kedi fare oyunu olur bu...
teşekkür ederim hoşlandığım başka biri var şu sıralarMesajı atan erkekle ilgili tespitim;
Hayatında hemen hemen 'hep' bir sevgilisi olmasına alışmış, kraldan çok kralcı olmuşsun lafındaki gibi sevgiden çok sevgilici olmuş, hayatındaki belki ailesel, belki farklı eksikleri doldurabilmek için sürekli ilişkiye muhtaç gezen erkek tipi. Bu sıralar bir ilişki edinemediyse 'kankalarından' birine sarmaya ihtiyaç duymuş olsa gerekki size 'olta atmış'.
Görmezden gelmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı bir başlangıç olmaz bu.
Benim de aklıma o geldi okur okumazözledim.
uyudun mu?
ben uyumadım da...
(hatırlayanlara gelsin benden-cem yılmaz)
Ben de şu an kız arkdaşnın olmadığını biliyorum ama iç yüzünü bilemem de tabi.Bayram da gelecek görüşürüz falan yazmıştı.Benim 5-6 seenelik arkdaşım.Gerçekten çok şaşırdım.Ama dikkat edecem tabi.teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?