onun arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum ya böyle bir şey olmasın çok zor durumdayımO akşam alkol almıştır
derin sana olan duygular açığa çıkmıştır
insan sarhoşken gerçekleri söyler
Eskiden wvlnmeden once bmada böyle seyler olmustu birgun herkesin icinde seni seviyorum demişti .konuşursak söyleyim :)ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor..ya burcu biz seninle hiç kopmuyoruz sanki yıllar yılı da kopmayacağız vs tarzında şeyler söylüyodu.
siir iyiymis :dArkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu
Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..
Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
sizemi yazmış..belki yanlış göndermiştirBen de o an şaşırdım güldüm falan ama anlamda veremedim
konuşursak söyleyim :)ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor..ya burcu biz seninle hiç kopmuyoruz sanki yıllar yılı da kopmayacağız vs tarzında şeyler söylüyodu.
yok bilmiyor o
Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu
Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..
Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
özledim.
uyudun mu?
ben uyumadım da...
(hatırlayanlara gelsin benden-cem yılmaz)
sen son 15 okudugun konuda tek sey yazmıssın YAŞLARINIZ KAC:)))Yaslariniz kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?