• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece gelen mesaj...

O akşam alkol almıştır

derin sana olan duygular açığa çıkmıştır

insan sarhoşken gerçekleri söyler

konuşursak söyleyim :)ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor..ya burcu biz seninle hiç kopmuyoruz sanki yıllar yılı da kopmayacağız vs tarzında şeyler söylüyodu.
Eskiden wvlnmeden once bmada böyle seyler olmustu birgun herkesin icinde seni seviyorum demişti .
Benm hbrm yok nasl ne diyeceğimi bilememştim .

Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu

Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..

Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
siir iyiymis :d

bunla ilgili bi başlık bile açabilirim o kadar dertliyim bıktım bu yazan kankalardan ya ben mi safım onlarda mı sorun var bilmiyorum. Normal olduğunu sandığım bi arkadaşın ben en başından beri seni seviyorum demesi ıyyyyyyyyy! ben de an itibariyle seni boğmak istiyorum diyesim geliyo:KK62:
Size de - sütten ağzım yandığı için - bu arkadaşınıza çok güvenmeyin diyorum

konuşursak söyleyim :)ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor..ya burcu biz seninle hiç kopmuyoruz sanki yıllar yılı da kopmayacağız vs tarzında şeyler söylüyodu.

Hmm.Bu çocuğun niyeti ney merak ettim açıkçası konuşmaları enteresan

Ates bacayi sarmis diyorum..Size ilgisi vardir. Soyleyemiyordur sizin nasil tepki vereceginizi bilmedigi icin. (Yorumlari okumadim bu arada)

Sen simdi bu cocugun sana ilgisi olup olmadigini anlayamadin mi gecen zaman icinde yani?
E hani kadinlar hissediyordu..

Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu

Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..

Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S

Yaslariniz kac canim?

BABA BENİ ONA GÖTÜR
Geçtim!
Dönüp sırtımı kalabalıklara
Kanayan yerlerime iki kat fondöten sürüp
(Baba beni makinist yap)
Gençtim, bilmiyordum o zamanlar
Gitmeye yeltenmenin gitmek demek olmadığını.
Şimdi bütün ağrırken, tırnaktan saç diplerime
Ağaramazken şafak ve ağlarken mütemadiyen
(Baba beni depresyona sok)
Doğru ne yanlış ne hepsi iç içe geçmişken
Sen varken tek güzel olan, bırakıp nasıl gideyim?
Geçtim!
Dönüp sırtımı kalabalıklara
Evim bildim seni, geçmişim ve geleceğim
Oralarda bir yerdeyken sen ve en güzel ihtimalken
Bir şey gelmiyor elimden
(Baba benim kafama sık!)
N’olur bana bir şey söyle ne yaptığımı bileyim
Ne eksikse sen tamamla, son derece yorgunum
Çok uykum var, öp beni, öpersen ne güzel uyurum

Ali Lidar
Karpuz Kabuğuna Yazılar Yazmak

belkide sadece okudugu bir yazidan etkilenmistir :KK31::KK67: