• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece içime dert oldu...Vicdanım el vermedi ama

Vicdan yapilacak bir durum yok ,tansiyon her yerde dusurulur ayrica sevk edilmesi gerekirse zaten ambulansla goturulur,
Tedaviye alinan kisi ya taburcu olur ya sevk olur ,
Sizin yapacak bir seyiniz yok ,
Biraz kendinizi dusunun kimse sizi dusunmez yarin oburgun bisi olunca kimse sizi aramaz biz sebeb olduk diye

Ya şöyle bi durum eşimin zaten onlara çok büyük desteği katkkısı oldu .
İşinden dolayı.
İkincisi uzun bir aradan sonra gelmiş olmamıza rağmen hiç gelmediler yanımıza bunlarıda geçiyorum.
Eşim 6 aylık bir ilaç tedavisinde ve şuan 3. Ayında ve bu ay dozu artırıldı bu ilaç da dikkat dağınıklığı yapıyor ve ben 5 aylık gebeyim biraz cesaret edemedim sanırım eşim ilee o kadar yorgun olursa yola çıkmaya vve gitmez burda kalırsam anca 1 hafta sonra tekrar beni almaya gelebilir ve bu arada sınavlarım var onları kaçırırım.Bumlar bahane değil ama sanırım bunların ardına saklanıyorum ama içim hala raahat değil ve uyuyamıyorum şuan
Doktor sanırım eşin

Teyzeyi götürmek için arasalardı tabii ki vicdan yapılacak bir durum ama kendileri için aramışlar ve sonuçta da bir araba bulmuşlar. 24 saat çalışacak adamı uykudan kaldırmamak en doğrusu olmuş bence.

Sizi soforluk ıcın aramıslar
Onemlı olan hastanın zamanında hastaneye yetısmıs olmasıydı
Kendılerıde bı zahmet taksiyle gıtsın allah allah...
Acaba taksıye verecek paralarımı yoktu ?

Benim yenı evli teyzemin eşi öldü gece 3 de
Bızı aradı ambulansı aradım napıcam bılmıyorum yetısın dıye
Bız arayacak cok akrabamız olmasına ragmen taksiyle gıttık olması gereken bu cunku

Zaten beş dk sonra aradığımızda gidiyorlardı taksi tutup.
Eşimi n götürmelerini isteme sebebi taksi parası vermek istememeleri
Bende taksi yokmu diyecektim
Teyzenin durumu agırsa,tabiki eşini uyandırman gerekirdi,belki evladı son kez görecekti,ama kv iyi olduğunu öğrenmiş

Ya şöyle bi durum eşimin zaten onlara çok büyük desteği katkkısı oldu .
İşinden dolayı.
İkincisi uzun bir aradan sonra gelmiş olmamıza rağmen hiç gelmediler yanımıza bunlarıda geçiyorum.
Eşim 6 aylık bir ilaç tedavisinde ve şuan 3. Ayında ve bu ay dozu artırıldı bu ilaç da dikkat dağınıklığı yapıyor ve ben 5 aylık gebeyim biraz cesaret edemedim sanırım eşim ilee o kadar yorgun olursa yola çıkmaya vve gitmez burda kalırsam anca 1 hafta sonra tekrar beni almaya gelebilir ve bu arada sınavlarım var onları kaçırırım.Bumlar bahane değil ama sanırım bunların ardına saklanıyorum ama içim hala raahat değil ve uyuyamıyorum şuan

Bu sebepleri okuyunca vicdanlık bir durum göremedim. Kaldı ki durumu iyi demişler.
Telafi edersiniz dert etmeyin.

Iyi ki uyandirmamissiniz. Isi dikkat gerektiren, 24 saat calisacagi bir is diyorsunuz, uyandirdiniz diyelim ve gitti esiniz. Ya isyerinde yorgunluktan dolayi olusan dikkatsizlik sonucu bir is kazasi gecirse ne olacak? Gidip taksi tutsunlar, arabasi olana sofor muamelesi yapmak da nedir. Gunduz olsa, ve esinizin isi olmasa aksini soyleyebilirdim ama bu sartlar altinda dogru karari vermissiniz.

kayınvalideniz bile kardeşi için endişelenip de oğlunu uyandırmamış.
demek ki çok da acil bi durum yokmuş ortada. kaldı ki hastaneye götürülmesi istenen kişi "hasta" olan kişi değilmiş. oğullar da bi zahmet taksiye binip gitselermiş.
kendi kendinizi hırpalamayın lütfen. sınavlarınız da varmış eşiniz uyanınca annesi anlatsın böyle böyle oldu diye.
ya da bilemiyorum çoktan uyandınız yola çıktınız.
ama çok da vicdan yapılacak bir durum göremedim ben.

Teyze zaten hastanede ambulans ile kaldırılmış. Evdeki oğlan arıyor gelin beni götürün diye .Biz hastanedeki oğlanı aradığımzda durumu iyi beklioruz dedi

Tamam işte bir sorun yokki kadın zaten ambulans ile gitmiş durumuda iyiymiş geridekilerde atlasınlar gitsinler bunun için eşinizi aramaları saçma hani durumu ağır olur ölüm kalım olur tamam ama koca kadına trip atmakta neyy siz fazla düşünceli geldiniz bana kaldıki kayınvalde bile durumun farkındaki oğlunu uyandırmamış bunun için hiç te uykusuz kalmam ortada vicdan yapacak bir şey yok bence.

Zaten sizlik bir şey yok ki

kv uyandırırdı oğlunu önemli olduğuna inansa idi

kv uyandıracaktı da siz mi önüne gerildiniz sanki

kv inz makul kadınmış, hastanedekini vs aramış

onlar da gitmişler işte olmuş bitmiş

Zaten beş dk sonra aradığımızda gidiyorlardı taksi tutup.
Eşimi n götürmelerini isteme sebebi taksi parası vermek istememeleri
o zaman kuzen bencillik etmiş
hiç de vicdan azabı çekmeyin
eşiniz gelmiş o kadar bir görmeye gelmiyor ama işi düşünce beni götürün diye arıyo
insanlar ne rahat yaa ben olsam hiç param olmaması dışında taksi tutacak kadar yani
asla söyleyemem alın beni götürün diye

bence çok ayıp etmişsiniz. aynı durumda bırak teyzemi arayan komşu çocukları olsa esimi uyandırırdım. kimbilir nasıl akılları kalmistir annelerinde....uyumayiversin eşiniz insanlık adına.. ...

Uyandırmalıydın eşini sonuçta ciddi bir durum bir gece uyumayıversin. Karsı taraf trip atmakta çok haklı. Yarın birgün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum. Onlarda size aynısını yapacaktır.
durumu ciddi olan hasta hic bi zaman normal arabayla taşinmaz. hipoksi olsa. iskemik inme vs. olsa mudahale edecek kimse yok. nasil olsa hastanedeymis hasta nakil araclari ve ambulans mevcut

Uyandırmalıydın eşini sonuçta ciddi bir durum bir gece uyumayıversin. Karsı taraf trip atmakta çok haklı. Yarın birgün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum. Onlarda size aynısını yapacaktır.
durumu ciddi olan hasta hic bi zaman normal arabayla taşinmaz. hipoksi olsa. iskemik inme vs. olsa mudahale edecek kimse yok. nasil olsa hastanedeymis hasta nakil araclari ve ambulans mevcut

Gece gece içimi kemirdi bir sorayım istedim kızlar.

Ben yaklaşık bir haftadır kv deyim ve yarın sabah 6.30 da yola çıkıçaz eşim beni eve bırakıcak ve ordan saat 8 gibi mesaide olması gerek.
Mesai dediğimde 24 saatlik nöbet ve işi dikkat gerektiren aynı zamanda yoğun bir iş.
Bu arada eşim zaten yoğun bir tempodan çıktı ve dün geldi işte sabaha da dönücez pek dinlenemedi yani.

Gideceğiz diye bu gce misafirler vardı zaten.
Bu arada bi merkezde kv ilçede yaşıyor(yaklaşık 1saat 45 dk filan)

Şuraya kadar olan kısım objektif yorum yapabilmenz adına şimdi asıl meseleye geliyorum.

Misafirler gider gtmez eşim uyudu.
Tlf i çaldı kuzeni aradı bir kere bnde uyanmasın diye sessize aldım tlfi.

Sonra baktım kv min tlf çalıyor .
Aynı kuzen.
Eşimi sordu kv mde uyudduğunu söyledi.
Aramasının sebebide.
Eşimin teyzesi yani bu kuzenin annesinin rahatszlanıp ambulansla hastaneye kaldırılması.(Tansiyon hastası)
Kuzenin isteği de
Abim annm ile hastaneye gitti.
Eşim x olsun
X gelip bizi hastaneye götrsün ilçedeki dr lar yetersiz kalırsa merkeze götürelim.
Kv mde hastanedeki oğlanı aradı durumu iyi şmdilik beklşoruz dedi.

Kv m tekrar evdeki kuzeni aradığında tripli konuştu biz bir araba bulduk hast gdioruz iyi gceler diye suratına kapattı kv min.

Şimdi vicdanım rahat etmedi bir türlü eşim gtsemiydi acaba diye...
Ki sabah yolcu olmasak uyandırırdım ve giderdi mutlaka.
Sizcee???
ee kadın hastanedeymiş zaten.
durumu gerektirirse ambulansla sevk ederler ki zaten.
alın götürün demezler hastanızı.
trip gereksiz bir atraksiyon olmuş

Vicdan yapacak bir durum yok zaten kadını hastaneye kaldırmışlar, acil bir durumda ambulans desteği ve taksiyle gidebilirler.

merkeze gidecek olursa kaldırırdınız eşiniz ama ben pek abes bir tavır göremedim anlattığınız kadarıyla...
ola ki çok ciddi bir durum olsa da 2 saatlik yol için aman uyusun demezdiniz diye düşünüyorum.

Evet haklısınız zaten hastayı götürmek için değil hasta olan teyzesinin başka bir hastaneye nakil durumu olursa kendilerini o hastaneye götürmesi açısından aramışlar. Ben zaten hastayı kastetmemiştim konuyu anladım yani. Yinede kararı eşi vermeliydi diyorum. İnsan böyle durumlarda yanlarında yakınlarını görmek ister.

Back
X