• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece içime dert oldu...Vicdanım el vermedi ama

kv de de senin gibi dusunmus olmali oglunu uyandirmamis
sizi hasta yi goturun diye aramamislarki yanina gitmek için aramaislar
kv olams abelki sorun çikardi ama oda sizin gibi sorun yok onun bacisi deilmi :)

Kadinin zaten bir seyi yok müdahale yapilmis ve durumu iyiymis , illa ilçeye gideceklerse çevirsinler bir taksi gitsinler sagliktan daha mi önemli, gece gece sirf araba için insan rahatsiz etmek nedir??

Ha gercekten durumu kötü olur tamam uyansin koşa koşa gitsin...

Bu durumda sirf arabali biri olsun da uyansin gelsin bizimle ilgilensin gibi emrivaki olmus ben hic hoslanmadim bu durumdan...

Yahu kadın hastanede. Diyelim ki acil birşey oldu zaten Ambulansla gider. Adam annem kötü haberiniz olsun vs vs de demiyor. Gel beni götür. Anlattığınıza göre hep bana hep banacılardan. Babasının uşağımı eşiniz. Vicdan yapacak bişeyyok. Sizde yatın dinlenin.

Ya şöyle bi durum eşimin zaten onlara çok büyük desteği katkkısı oldu .
İşinden dolayı.
İkincisi uzun bir aradan sonra gelmiş olmamıza rağmen hiç gelmediler yanımıza bunlarıda geçiyorum.
Eşim 6 aylık bir ilaç tedavisinde ve şuan 3. Ayında ve bu ay dozu artırıldı bu ilaç da dikkat dağınıklığı yapıyor ve ben 5 aylık gebeyim biraz cesaret edemedim sanırım eşim ilee o kadar yorgun olursa yola çıkmaya vve gitmez burda kalırsam anca 1 hafta sonra tekrar beni almaya gelebilir ve bu arada sınavlarım var onları kaçırırım.Bumlar bahane değil ama sanırım bunların ardına saklanıyorum ama içim hala raahat değil ve uyuyamıyorum şuan

Haklısın canım. Önce can sonra canan. Kayınvalide de benzer düşünmüş zaten. Kendi kız kardeşi. Kadını hastaneye götürmüşler zaten. Kendileri de bir taksiyle başka bir araçla gidiversinler işte.

Back
X