- 28 Nisan 2016
- 40
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi dertli hayat
Kızlar benim yakın bi arkadaşım var uzaktan akraba.Kendisi öğretmen 1 yıl oldu başlayalı ben yeni mezunum.Bu yıl ailem işlerinden dolayı tatile yani yazlığa benimle gelemiyo .Bu arkadaşım da köyde olacağını orda kalmak istemediğini bide o yaş grubunda skılacağını benimle gelmek istediğini söyledi baya plan yaptık. Benim okuldan kiz arkadaşıma sırf o istemiyo diye yalan söyledim gelmesin diye. Ben bazı işlerimden dolayı gitmeye pek istekli değildim bile ama sırf o kırılmasın diye tamam dedim bahane üretmeden.Bu ara sürekli ne zaman gitcez diye soruyu bikini bakalım falan diyo.Ama sorun şu ki biraz önce kalbim çok kırıldı. Sahurda biz bunlardaydık bu uyuyordu annesiyle benim annem balkonda konuşuyordu. Bende içerdeyim annesi sanırım benim duymamı istedi. Ben onun bizimle gitmesini istiyorum 1 ay beklesin benim kızım zaten bensiz bi yere gitmek istemez 2 güne morali bozulur ama görseniz konuşma tavrı sanki kızını ben gaza getirmişim.Yok yüzemez boğulur halbuki kızının yüzmesi iyi falan filan ışte çok sinir oldum ama cevap vermedim büyüğüm diye sonra annemle ikisi bize sormadan koskoca 23 yaşındaki kızlara gitmesinler diye karar verdiler bizden fikir alan yok.Bana şimdi kiz mesaj atınca ben ne diyim annesini sölersem arası bozulur annesi bana gıcık kapar diğer türlü bana bozulur napıcama karar veremedim ya bide bunun için yakın arkadaşım da gelemiyo benimle ben napim sizce