- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Daha belli degil. Çok tesekkür ederimÖyle bir hakkı yok. Sezaryen mi olacaksınız? Hayırlı olsun şimdiden
Nerde olmuştu. Sanki babasının şirketi.Elbette öyle bir hakları yok ama varmış gibi muamele edebiliyorlar. En azından benim başıma geldi. 36. haftamda devlette de bir kaydım, bilgim olsun diye kontrole gittim "neden şimdi geldin?"sorusuyla başlayıp jeli azıcık sürüp karnıma bastıra bastıra ultrasonla muayene etmeye çalışan bir kadın hekim yüzünden bir daha devlet hastanesine gidemedim. Her yerde aynı muamele olacak gibi bir durum yok ama ben o anın şaşkınlığıyla( üstüne bir de yanlış ölçüm yapıp çocuğumun kafa-boy oranının çok uyumsuz olduğunu söyleyerek) sadece ağlayıp kendimi savunamadım. Eğer kötü bir durumla karşılaşırsanız mutlaka hakkınızı savunun.
Hakları olmasafa Evet yapan var şimdiden siz doğum yapacagınız doktora giriş yapın. Ben sizin kontrollerinizi yapmadım bebeğin ve sizin durumunuzu bilmiyorum diye almayan doktor olduğunu söylemişti. Bir tanıdık.Kızlar selamlar.
Hamileyim 34.haftalık .devlet hastanesinden sürekli randevu bulamam diye özele gittim hep kontrole. Fakat dogumu memlekette devlet hastanesinde yapmak istiyorum.35.haftamda devletteki dra gidicem 2.defa bir de gebe oldugumu o söylemişti. Drun dogum icin kabul etmeme durumu var mı? Nerede takipteysen orda dogur diyebilir mi?
Genelleme yapmak istemiyorum ama devlette hangi kadın dogumcuya gittiysem hepsinden istisnasiz benzer muameleyi gördüm. Biri senin bu bebekten kurtulman gerekiyor dedi diğeri en ufak şeyde hastaneye koşuyorsunuz dedi öteki sorduğum sorulara bile cevap vermedi. Bi tuhaflar yani zaten oraya endişeli gidiyoruz doktor da halden anlamayınca insan iyice çöküyor.Elbette öyle bir hakları yok ama varmış gibi muamele edebiliyorlar. En azından benim başıma geldi. 36. haftamda devlette de bir kaydım, bilgim olsun diye kontrole gittim "neden şimdi geldin?"sorusuyla başlayıp jeli azıcık sürüp karnıma bastıra bastıra ultrasonla muayene etmeye çalışan bir kadın hekim yüzünden bir daha devlet hastanesine gidemedim. Her yerde aynı muamele olacak gibi bir durum yok ama ben o anın şaşkınlığıyla( üstüne bir de yanlış ölçüm yapıp çocuğumun kafa-boy oranının çok uyumsuz olduğunu söyleyerek) sadece ağlayıp kendimi savunamadım. Eğer kötü bir durumla karşılaşırsanız mutlaka hakkınızı savunun.
Aminn çok teşekkürlerBu konuda hiçbir fikrim yok ama size kolay doğum dilemek için geldim inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?