Gece gece kafama takıldı.

İstediğiniz yerde yapabilirsiniz.

Evet özelde doğum çok pahalı ama hic tanimadik, bilmedik birinin dogumunuzu yaptirmasina guvenebilcek misiniz

Özellerde belki olabilir ama devletin böyle birşeye hakkı yok.sadece muamele değişebilir. Önden 2-3 muayene yaptırın doktoru tanımadan direk doğumda tanımamış olursunuz. Ama normal doğumda gece olduğunda zaten nöbetçi doktorlar kalıyor. Nereye gidersen doğurabilirsin. Normal doğumda devlette bazen kendi doktorun bile girmiyor. Sezaryen için synı şey geçerli değil tabii

Bazı hastanelerde belli bir haftaya kadar gelen hastaların doğumu yapılıyor. Her hastane için geçerli değil tabiî. Benim doktorum 9.ayımda başka şehire göreve yollandı başka doktora gittim sağolsun çok ilgilendi kadın merak etme ben yaparım kontrollerini doktorun gelmezse doğumunu da ben yaparım endişelenme dedi. Doktorum şükür yetişti 1 defa muayene edip diğer hafta sezeryana girdim. Yetişemese de sorun olmazdı gerçi diğer doktor da çok tatlı ve ilgili idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…