Gece gece mangal yapan komşu

Bunlar yurt dışından mı geldiler

Almanya Belçika gibi yerlerde yaşayan ve tatile gelen bazi Türk aileler oralarda yapamadığı ne varsa burada yapmaya çalışıyor orada kurallara uyan adamlar burayı takmıyor bile

apartmanda yönetici yok ev sahipleri isviçrede.
Karşı apartmandaki komşuyla çocuğuna başka yerde oyna dedi diye birbirine girip mahkemelik oldular.Resmen dağın başında yaşıyor gibiler.
Off
Apt kültürü olmayip apt de yaşayanların bunu yapmaktan zevk aldığını düşünüyorum

Birşey de denmez bunlara

Mangal yakmak dogru değil de balkona camasır asmak da cok dogru değil.
Görüntü kirliliği.
Oda doğru...
Üst komsumun balkonuma sallanan eşyasını makasla kestim !
Uyardım anlamadı yasak dedim dinlemedi kestim. O oldu :)

Ne kadar ayıp bişey ya.. Cahil insanlarla uğraşmak çok zordur. O yuzden bol bol sabır diliyorum size..

Bizim binanin alt katına Suriyeliler lokanta açtı, gecenin şu saatinde gelen kokular beni benden aldı. Mangal kokusunu yeğlerdim şu an. Konu sahibi senin derdin dertmidir benim derdim yaninda gibi oldu kusura bakma.

yok buralılar adam belediyede çalışıyor, gerçi hep evde nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum. Irk belirtmiycem ama cennet mahallesi gibi yaşıyorlar hayatı.

Bizim binanin alt katına Suriyeliler lokanta açtı, gecenin şu saatinde gelen kokular beni benden aldı. Mangal kokusunu yeğlerdim şu an. Konu sahibi senin derdin dertmidir benim derdim yaninda gibi oldu kusura bakma.
yok estfr. Sanki birbirinden yüzlerce mdtre aralı evlerde gibi davranıyor insanlar artık.çok sinir bozucu.
Ben evimin içinde balık kızartırken bile aspiratörü son hız açar sos tenceresindr sirke kaynatırım
Off
Apt kültürü olmayip apt de yaşayanların bunu yapmaktan zevk aldığını düşünüyorum

Birşey de denmez bunlara
aynen

bir tabak da bana getirirlerse sorun etmezdim :)
şaka bir yana uygun bir dille uyarın, hatta canımız çekiyor diyin, türk insanı bu konuda acayip duyar kasar...

Mangal yakmak dogru değil de balkona camasır asmak da cok dogru değil.
Görüntü kirliliği.
akşam yıkamış sermişim üstelik caddeye doğru değil balkon arka tarafta gelen geçenin göreceği görsel bir kirlilik yok yani

Üç günlük dünyada keyif yapıyor adamlar boşverin.
Çamaşırlar yeniden yıkanır..
Hehe şaka şaka :)

Anlıyorum sizi ama ben olsam komşu komşu bize yok mu diye seslenir sonra çamaşırları yeni yikamistim ama bir dahakine soruverirseniz iyi olur iletişimde olalım derdim..

Insanlık ölmedi ölmedi umudum var hala..

İlk önce söyleyin yasak bu deyin çamaşırlarım rezil oldu biraz saygılı olun deyin tekrar ederlerse doğruu polis böyleler ancak ondan anlar çünkü

Apartmanda yaşama konusunda maalesef sınıfta kalırız, sizin komşular balkonda benim karşı apartmandakiler sokakta park alanı gibi ufak bir alanda mangal yakıyor, kendi evleri balkonları kokmasın ama mahalle o dumanı çeksin umurumuzda değil havasındalar, sorarsanız herkes bir diğerinin yaptıklarından şikayetçi, apartmanda yaşamak zor zanaat.

Uyarilicak tipler degil herhalde Allah yardimciniz olsun..

Herseyi gectim de balkonda mangal yapilinca evinde hasta, hamile , cocuk olan herkese kokusu gidiyor hepsinin gonlu kaliyor yazik degil mi bu vebalin altina giriyorlar anlamiyorum.. Piknik alaninda yap hic olmazsa herkes yiyor orada.. Yada elektrikli mangal al su koyuyorsun icine dumanda cikmiyor..

tabi hasta olan hamile olanda vadır mutlaka. Can çekmesi olayından çok yaz heryer açık o kokuyu dumanı vs kimse çekmek zorunda değilki. Heryer piknik alanı git ye eğlen gel.
Şehirden uzak iki karış yerim olsada ben gitsem buralardan. Bu kadar kuralsız başına buyruk insanlarla yaşamak çok zor

Yapıyorlar malesef ust katim teras dun bir koku yayildi aman Allahim ben dumanı iside gectim nasıl canim cekti dedim belki bir parca getirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…