- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
ben kokan yeni yıkanmış çamaşırlarım yüzünden çok sinirliyim
Offapartmanda yönetici yok ev sahipleri isviçrede.
Karşı apartmandaki komşuyla çocuğuna başka yerde oyna dedi diye birbirine girip mahkemelik oldular.Resmen dağın başında yaşıyor gibiler.
Oda doğru...Mangal yakmak dogru değil de balkona camasır asmak da cok dogru değil.
Görüntü kirliliği.
Onu asma bunu yapma bi rahat yokMangal yakmak dogru değil de balkona camasır asmak da cok dogru değil.
Görüntü kirliliği.
yok buralılar adam belediyede çalışıyor, gerçi hep evde nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum. Irk belirtmiycem ama cennet mahallesi gibi yaşıyorlar hayatı.Bunlar yurt dışından mı geldiler
Almanya Belçika gibi yerlerde yaşayan ve tatile gelen bazi Türk aileler oralarda yapamadığı ne varsa burada yapmaya çalışıyor orada kurallara uyan adamlar burayı takmıyor bile
yok estfr. Sanki birbirinden yüzlerce mdtre aralı evlerde gibi davranıyor insanlar artık.çok sinir bozucu.Bizim binanin alt katına Suriyeliler lokanta açtı, gecenin şu saatinde gelen kokular beni benden aldı. Mangal kokusunu yeğlerdim şu an. Konu sahibi senin derdin dertmidir benim derdim yaninda gibi oldu kusura bakma.
aynenOff
Apt kültürü olmayip apt de yaşayanların bunu yapmaktan zevk aldığını düşünüyorum
Birşey de denmez bunlara
Sağolun cidden tek dertleri bu olsa yesin dersin ama yok herşeyleri ile anormallerNe kadar ayıp bişey ya.. Cahil insanlarla uğraşmak çok zordur. O yuzden bol bol sabır diliyorum size..
akşam yıkamış sermişim üstelik caddeye doğru değil balkon arka tarafta gelen geçenin göreceği görsel bir kirlilik yok yaniMangal yakmak dogru değil de balkona camasır asmak da cok dogru değil.
Görüntü kirliliği.
tabi hasta olan hamile olanda vadır mutlaka. Can çekmesi olayından çok yaz heryer açık o kokuyu dumanı vs kimse çekmek zorunda değilki. Heryer piknik alanı git ye eğlen gel.Uyarilicak tipler degil herhalde Allah yardimciniz olsun..
Herseyi gectim de balkonda mangal yapilinca evinde hasta, hamile , cocuk olan herkese kokusu gidiyor hepsinin gonlu kaliyor yazik degil mi bu vebalin altina giriyorlar anlamiyorum.. Piknik alaninda yap hic olmazsa herkes yiyor orada.. Yada elektrikli mangal al su koyuyorsun icine dumanda cikmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?