O kadar sinir etti ki beni şuan
geç saatlere kadar çalışıyor kocam. Ramazan ayı çoğunlukla evde olacak yarindan itibaren bana dedi ki akşam 10 a geliyordu saat 'yat sen 1 gibi gelirim uyandiririm seni ' yattım bende uykum vardı. Uyandırdı iki dakika lafladik saat kaç dedim 2 ye geliyor dedi. Bi iki dakika sonra telefonu aldım elime saat 3:35 !!
Yalana bak ya bu ne hiç mi guvenmiyim sana ?
Ne bok yedin bu saate kadar o işin ayrı kısmı
beni salak yerine koyma apayrı
Demek ki yalan çok basit bir şey böyle at gitsin anasını satiyim söyleyen zeki inanan aptal!
Ramazandan önce son bir içki iceyim demiştir ben biliyorum onu. Zikkim iç ya senin gbiler zikkimla beslensin
Artık eksileri artilarini aştı bu adamın da bir ben bunu aşamadım.
Yazınca biraz sakinliyorum tesekkurler kk iyi ki varsın
Birde şişeleri dikmissin havaya :)Güldüm yazına. Dediğin gibi Ramazan ayı başlamadan son bir defa içmiştir.
Buda öyle. Söylesem uyumazdin rahat uyu diye dedim senin düşündüm diyor birde. Ne düşünceli kocam var da kıymetini bilmiyorumBen bu şokları evliliğin ilk senesinde yaşayıp adamı böyle kabullendim, napayım Adam alışmış açıklama yapmamak için yalan söylemeye, kendimce taktik geliştirip ses tonundan çıkarıyorum yalanlarını
Sadece bana karşı değil herkese aynı benimki. Seninki de bir daha uzun uzun açıklamak istememiştir kimle gitti nerde içti kimler vardı vs. Başka problemleriniz yoksa büyütecek bişey yok bence
Hiç sanmıyorum canım ama teşekkür ederimDilerim.ramazan ayı vesile olur bir daha içmez , senin istediğin ne varsa o şekilde devam eder evliliğiniz
Kaç kere yaptım onu uslanmiyorGece kapini kilitle guzelce uyu
Anahtarinda uzerinde birak ki gelince acamasin kalsin kapida
Neden yalan söylüyorsun diye sordum sadeceNereye gittiğini kimlerle olduğunu biliosan sorun yok bence,tabi bunun ne sıklıkla olduğu da önemli..
Bir de canım sen sormadın mı nerdeydin naptın bu saate kadar diye?
Uslanmayip napiyor? Kapida mi uyuyor otele mi gidiyor,?bence eve gelmemesi daha iyi yine de en azindan senin uykun bolunmezKaç kere yaptım onu uslanmiyor
Arabada yatıyor. 4 kez oldu bu olay. Şimdi de aynısı olmasın diye duzelmek yerine beni kandiriyorUslanmayip napiyor? Kapida mi uyuyor otele mi gidiyor,?bence eve gelmemesi daha iyi yine de en azindan senin uykun bolunmez
Kendi duzensizligi yuzunden seni rahatsiz etmeye hakki yok ki ,uyusun paspasin uzerinde saygisiz
Sorarsam söylüyor da artık sormuyorum Nerede olduğunun çokta önemi yok benim yanımda olmadiktan sonra.Yuh yani çok haklısın hiçbir sözüne güvenemezsin
Nerde olduğunu söylemiyor mu peki
Meyhane bile değil arkadaşının işyerinin arkasında park gibi boş bir alan var kimsenin gitmediği tenha genelde oraya çekip sandalye atıp iciyorlar. Ara sıra meyhaneye de gider ama sakinligi daha çok tercih ediyorNerdeymiş ki? Ya arkadaşlarıyla meyhane tarzı biryerse ve bu çok sık olmuyorsa pek sorun değil ama saati falan yalan söylemesi çok sinir bozucu... Kendi kendine zorla güvenini sarsıyor senin...
Birak yatsin arabadaArabada yatıyor. 4 kez oldu bu olay. Şimdi de aynısı olmasın diye duzelmek yerine beni kandiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?