Gece gece sinir oldum..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar çok kötü soğuk alginligim var...nöbet usulü çalisiyorum esimin de vel agrisi tuttu netten arastiriyorum sunu yap diye saçma sapan şeylerle gelme diyor..sabah işten çıktım beraber doktora gittik ilaçlarini veriyorum ki bu arada kendim cok kötüyüm boş vakit bulduğum her an yere atiyorum kendimi..ona egzersizler yaptiriyorum...şimdi benim daha ne yapmam lazim hala o hastaymış ben ilgilenmiyor musum..Allah için siz ne yapiyorsunuz eşlerinize bi rahatsizliklarinda yani daha ne yapmaliyim..

Bel tutulmasını çok sık yaşıyorum, eşim genelde evde olmadığından sürünerek wcye gittiğimi bilirim, hiç böyle nazlanmadım
Bas beline vicks kutusunun yarısını uyusun bari
Ben de hastaysam naz çekemem, değilsem azıcık daha ilgi göstermeye çalışırım o kadar,bizde kapris olmuyor.

Vicks ise yariyor mu..doktor kas ağrisi dedi..çok nazlaniyor ya ki kendi ben sezeryanliyken daha 2 günlük bu evin hali ne demistir ceviriyor işte ben öylesine dedim yap diye mi dedim sanki diye..

Benim eşimde hastayken çok naz yapıyor ya hiç çekilmiyor hasta hali sözde hasta olur ama canı dakka başı bişi ister.. elimden geldiğince bakmaya çalışırım fazlasınıda yapamam kusura bakmasın bizde insanız.

Erkek hastalanmasin
Babamdan cok çektim iki kez hapşırsa aman allahım feryat figan tüm evin canını alırdı ama elinden kumanda hic eksik olmaz aseren gibi canını surekli birsey çeker . Birgun yine ilaç veriyorum sanki ameliyat edicem gibi tavır ya bana hastayken kahrin çekilmiyor dedim o da bana benden kötüsünu bulursan görürüm dedi :)
Esim cok iyi acısını belli etmez kac kez tas dusurdu adam gik demedi saygıyla eğilirim önünde

Benim boyun fitigim kireclenme duzlesme var. Yilda bir iki kez tutulurdum ama cozumu buldum sonbahara doğru viksi tum vucuduma sürüyorum kat kat örtünüp terliyorum o seneyi rahat geçiriyorum cok faydasini gordum

Bol bol dua ediyorum eşim hasta olmasın, onun yerine ben olayım diye.
Tırnağı kopsa nazı 3 gün, siz düşünün!!!

Haha hiçbişey:) erkek milletine fazla yüz vermeye gerk yok hele bide sennki gibi kıymet bilmiyosa. Kendim çok çok iyiysem ona bişeyler yaparım ama önce kendim! Kimse kusura bakmasın

O hastalanınca ona bitki çayı ilaç takviyesinde bulunuyordum. Ben hastalanınca da kendime bitki çayı ve ilaç takviyesinde bulunuyordum. Eşimin birşey yaptığı yok. O hastalanınca çok hasta ben hastalanınca naz yapıyor oluyordum fark bu

eşim eti kopsa söylemez, yansıtmaz, ben yüzünden anlarım, yatıp uyumak ister, hiç kapris yaptığını görmedim
ben de hasta olunca, tüm vücudum kırılır, inim inim inlerim

Bol bol dua ediyorum eşim hasta olmasın, onun yerine ben olayım diye.
Tırnağı kopsa nazı 3 gün, siz düşünün!!!

dini olacak ama
"onun yerine" diye dua etmek hiç iyi değilmiş, hani anneler falan da derler ya "Allah'ım ona verme, bana ver"
hasta olmasın, hasta olmayalım vs vs böyle dua etmek lazımmış

Diclorin hap diyorum anında keser o tarz bir ağrı kesici verdimi diclomic de olabilir hatta bazen benimde tutulur wc ye gidemez şekilde olurum bel kayması var bende bu ilacın iğnesini yaparım hemen keser
Düzeltiyorum benim ilac dolorex miş ama hepsi aynı ilaclar zaten

eşim eti kopsa söylemez, yansıtmaz, ben yüzünden anlarım, yatıp uyumak ister, hiç kapris yaptığını görmedim
ben de hasta olunca, tüm vücudum kırılır, inim inim inlerim
Aynen benimkide hiç nazlanmaz hatta ben etrafinda dönerim ne yapacağımı şaşırırım istemez bende hic nazlı değilimdir ama

Bana da böyle davranınca gorevimmis gibi lanse edince bana yapmıyorum artık... Ciddi olmadığı sürece hastane orda diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…