Gece gece sinirim bozuldu lütfen bakar misiniz?

Hakliyim da adam verir mi ki kaporayi daha önce dusunseydiniz derse. Isin kötü tarafi daha once de bir emlakciya para kaptirdik ama onda evon sozlesmesini bile yapmistik. Onda yine bendeniz pimpiriklendim eşim iyi çekiyor beni var ya
Bu pimpirik degil tedbirdir adamla konusursunuz buna bir cozum bulalim malum hirsizlik gasp vs dersiniz dikkatimizi cekmemis diye guzel guzel anlatin bir oluru vardir

Bu pimpirik degil tedbirdir adamla konusursunuz buna bir cozum bulalim malum hirsizlik gasp vs dersiniz dikkatimizi cekmemis diye guzel guzel anlatin bir oluru vardir

Evet artik öyle olacak işe yararsa verir adam parayi geri. Vermezse de bilmiyorum başka bir caresine bakacağız. İnşallah kolaylikla hallorlur su iş Allahim.

Mantikli valla olabilir off bi cikabilsek şu işin içinden. Niye acele ettiysek. Bide esim de ayni seyi dedi kapidan giriyor hirsizlar diye. Evet dogru dedim ama gece yatinca bide uykuluydum ki kafamda florasan yandi sanki dikildim ayağa.
Aynı sizin seneryo başıma geldi demir parmaklık tan tırmanıp camdan içeri girdi bizide bir güzel uyutmuş. Sizin demir parmaklık yaptırmanız bir üst kartınızı tehlikeye sokar. Hemen vazgeçin derim

Günaydın .. Sözleşme yapıldıysa kaporayi almak hayal gibi ... Ama sözleşme yapılmadıysa alabilirsiniz diye dusunuyorum.. Biraz da emlakçının vicdanına kalmış bir olay su durum ... İlla da taşınmak istemiyorum diyorsanız hukuki yoldan da hakkınızı arayabilirsiniz bi avukata gidip sorabilirsiniz mesela.. Felaket senaryoları ile de canınızı sikmayin benim oturduğum yerde çok fazla hırsızlık olayı oluyor aynı endişeyi taşımıyor değilim yanı .. Bir de apartman öyle bir yapılmış ki cam yerlerine resmen dışardan betondan çerçeve yapılmış gibi alt kattan bir başlasa çatıya bile çıkar :s çevrede öyle şeyler oluyor mu olmuyor mu diye bir araştırılmali hemen kötü düşünmemek gerek

hırsız benim fobim resmen...oyüzden yol yakından dönün..aslında nasip bu işler..gider 6. kattan ev alırsın oraya girer hırsız...olacağı varsa oluyor..Allah korusun böyle insanlardan hepimizi...

Cam açık olduğu sürece girmesi zorlaşır. Camlara takılan küçük alarmlardan takarsınız yada

Merhaba, güvenlik taktırabilirsiniz. Hem kapıya hem pencerelere alarm takılıyor, oldukça da işe yaradığını duydum.

Pencerelerde demir parmaklığı ben de sevmiyorum.
Ama gerekirse katlanılır insanın içi rahat eder.

Kapora konusuysa adam lanet bir insan değilse geri verecektir.
Konuşmakta fayda var.

Canım mis gibi evi bulmussun camlara kilit takarsın hiç bişey olmaz. Ya da pronet ama aylık 100 tl. O gerçekten hırsızlar için caydırıcı.

Biz de eskiden 1. Katta oturuyorduk. Alt katin parmakliklarina tırmanıp bize de girmişti. Sonra camlarda kilit taktik.

Hatta bir arkadaşım camlara açılınca çalan alarm taktı.

ya bnm evimde baya yüksek ama bende gece uyrken kapıdan girerse diye korkuyorum her gece aklıma geliyo..bide kızım hemen bitişiğimizdeki odada uyuyor diğeride beşikte yanımda ama çok korkuyorum kızımın odasına girerler zarar verirler diye offf....

bizim evde aynı durumda. ve komşuya hırsız girdi aynı şekilde spreyle uyutup sigara keyfine kadar yapmışlar. leptopu çantasına koyup götürmüşler. bütün maaşları da almışlar. yetmemiş her oda da uyuyanları odaya kilitlemişler. en kötüsü de aynı gece tıkır tıkır ses geldi kapıdan , eşim kalktı baktı bişey yok. sabah baktık ki kapının vidalarını açmaya çalışmışlar yarısı çıkık.
sonra kayınvalidemler dedi ki ya çocuğu alıp gitselerdi! Allah korusun hiç aklıma gelmemişti. o günden beri yattığımız odayı kilitliyoruz. lojmandayım bir de yani bişey yaptırma ve çıkma lüksüm de yok. Allah' a emanetiz. bunlar balkondan da değil kapıdan girmeye yeltenenler.

Cok iyi model alarmlar var. Hem kapiya hem cama taktirirsiniz. Veya ev sahibiyle konusup demir isteyin.

Dun haberlerde seyrettim. Hırsız gayet lux ve guvenlik onlemli apartmanın asansor boşlugundan tırmanark bilmem kaçıncı katın terasına çıkmışlar 850.000 liralık kadayı soymuşlar..
Bizim apartmana çok hırsız girdi ilkinde ben ve kızım evdeyken kapıyı kurcalamış hatta amahtar yerine bişey sokmuş kırılmış içinde ama ben butun gun farketmedim.. kamera taktırdık ama hala devam ediyor oba ragmen 2 kere anahtarı ustunde unutup okula gitmişim bişey olmadı Allahtan..

Yani sen yapsanda kaçamazsın hırsızdan herşeyin ustesinden gelip beceriyolar.. ıster 20. Katta ol isyer giriş kat.. kafandan o yuzden kotu düşünceleri at baya senaryo yazmışsın haklı olarak. Nenimde onceki evim oyleydi hatta ev sahibi altıma demir yaptırmış ben 1.kattım sonra ust katıma demir yaptırdı çok komik olmuştu. Kaçsene cam açamadım korkudan.yazın sıcagında yatakodam buhar oluyodu o yuzden 5.kata taşındım ve ohh diyorum cam açıp uyumak ne guzelmiş. Alabiliyosanız alın kaporayı eger vermezse ev sahibi ki o bunun hakkı bence sizi zorlamazsa hıybe edin başka yer tutun. 7 sene kendıme eziyet ettim insan gibi yaşayamadım korkudan .

Sabah gittik bidaha bakmak emin olmak için iste resmi de bu attim geldiyse. Yok içime sinmedi vazgectik. Kaporadan 100 tl kestiler olsun napiyim basimin gözümün sadakasi olsun herseyde hayir vardir. Buna da şükür100 tl ile yirttik. Ustumden bir agirlik kalkti. O cevrede de oluyormus hirsizlik. Oturan kiraci hic olmadi vurda dedi haklidir belki ama ben o korkuyla yapamazdim.

Suan beşinci katta oturuyoruz bizim karsi blogun besinci katina iki daireye hirsiz girdi kapidan olabilir bu tabii ki. Ama goz gore gore de tutamazdim arkadaslar yorumlariniz icin de cok saolun. İçim rahatladi esim de hak verdi sadece kaporadan once niye demezsin dedi ama napiyim o da hemen gitti verdi kaporayi. Neyse atlatmis olduk böylece.

Eklentiler

• 20160304_110033.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 70
Bu arada alt kattaki o gordugunuz demirlerin üstü sivri olsa hadi bi nebze oval bombeli tam ustune basmalik bir adam boyu mesafesi var salon camina.

yazıldımı bilmiyorum ama pimapenlere içerden takılan kilitler var hırsızın açması imkansız.. diğer türlü pimapenleri açmak kolay oluyor evet.

aa fotoyu şimdi gördüm pimapen değilmiş.. pimapen yaptırın bence..

Siz de eve demir yaptırın kiradan düşsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…