Bu pimpirik degil tedbirdir adamla konusursunuz buna bir cozum bulalim malum hirsizlik gasp vs dersiniz dikkatimizi cekmemis diye guzel guzel anlatin bir oluru vardirHakliyim da adam verir mi ki kaporayi daha önce dusunseydiniz derse. Isin kötü tarafi daha once de bir emlakciya para kaptirdik ama onda evon sozlesmesini bile yapmistik. Onda yine bendeniz pimpiriklendim eşim iyi çekiyor beni var ya
Bu pimpirik degil tedbirdir adamla konusursunuz buna bir cozum bulalim malum hirsizlik gasp vs dersiniz dikkatimizi cekmemis diye guzel guzel anlatin bir oluru vardir
Aynı sizin seneryo başıma geldi demir parmaklık tan tırmanıp camdan içeri girdi bizide bir güzel uyutmuş. Sizin demir parmaklık yaptırmanız bir üst kartınızı tehlikeye sokar. Hemen vazgeçin derimMantikli valla olabilir off bi cikabilsek şu işin içinden. Niye acele ettiysek. Bide esim de ayni seyi dedi kapidan giriyor hirsizlar diye. Evet dogru dedim ama gece yatinca bide uykuluydum ki kafamda florasan yandi sanki dikildim ayağa.
Günaydın .. Sözleşme yapıldıysa kaporayi almak hayal gibi ... Ama sözleşme yapılmadıysa alabilirsiniz diye dusunuyorum.. Biraz da emlakçının vicdanına kalmış bir olay su durum ... İlla da taşınmak istemiyorum diyorsanız hukuki yoldan da hakkınızı arayabilirsiniz bi avukata gidip sorabilirsiniz mesela.. Felaket senaryoları ile de canınızı sikmayin benim oturduğum yerde çok fazla hırsızlık olayı oluyor aynı endişeyi taşımıyor değilim yanı .. Bir de apartman öyle bir yapılmış ki cam yerlerine resmen dışardan betondan çerçeve yapılmış gibi alt kattan bir başlasa çatıya bile çıkar :s çevrede öyle şeyler oluyor mu olmuyor mu diye bir araştırılmali hemen kötü düşünmemek gerekIyi geceler sorunum şu tasinacagiz bir ev bulduk hemen gittik baktik ici eski ama kullanisli istedigimiz bir cevrede ve fiyati cok makuldu. Ordan çıktık tamam dedik tutalim. Bugun de 1000 tl kapora verdik.
Neyse sonradan kafamiza alt kattaki komşunun demir parmaklikli camlari geldi. Bizim tuttugumuz onun üstü yani ikinci kat. Hic dusunemedik o an ama oradan hirsiz kolay tirmanirsa?
Cam balkon yok zaten emlakci da esime isterseniz sorayim demiş ama o bile care gibi değil bence alttaki demirlere basar gayet salon camindan girer degil mi?
Ay gece gece ne felaket senaryolari kurdum. İşin kötü tarafi 4.5 aylik bebegim var düşünüyorum adam girse uyutucu sprey siksa hadi alsin maddi ne var ne yok ya bebegime zarar verir se ay kafayi yicem. Eşim uyuyor fosur fosur konusayim dedim bi iki seslendim kalkmadi da. Deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum. Acaba evsahibi kaporayi geri verir mi vazgecsek bugun odemistik ne olur biseyler diyin kizlar
Cam açık olduğu sürece girmesi zorlaşır. Camlara takılan küçük alarmlardan takarsınız yadaIyi geceler sorunum şu tasinacagiz bir ev bulduk hemen gittik baktik ici eski ama kullanisli istedigimiz bir cevrede ve fiyati cok makuldu. Ordan çıktık tamam dedik tutalim. Bugun de 1000 tl kapora verdik.
Neyse sonradan kafamiza alt kattaki komşunun demir parmaklikli camlari geldi. Bizim tuttugumuz onun üstü yani ikinci kat. Hic dusunemedik o an ama oradan hirsiz kolay tirmanirsa?
Cam balkon yok zaten emlakci da esime isterseniz sorayim demiş ama o bile care gibi değil bence alttaki demirlere basar gayet salon camindan girer degil mi?
Ay gece gece ne felaket senaryolari kurdum. İşin kötü tarafi 4.5 aylik bebegim var düşünüyorum adam girse uyutucu sprey siksa hadi alsin maddi ne var ne yok ya bebegime zarar verir se ay kafayi yicem. Eşim uyuyor fosur fosur konusayim dedim bi iki seslendim kalkmadi da. Deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum. Acaba evsahibi kaporayi geri verir mi vazgecsek bugun odemistik ne olur biseyler diyin kizlar
Merhaba, güvenlik taktırabilirsiniz. Hem kapıya hem pencerelere alarm takılıyor, oldukça da işe yaradığını duydum.Iyi geceler sorunum şu tasinacagiz bir ev bulduk hemen gittik baktik ici eski ama kullanisli istedigimiz bir cevrede ve fiyati cok makuldu. Ordan çıktık tamam dedik tutalim. Bugun de 1000 tl kapora verdik.
Iyi geceler sorunum şu tasinacagiz bir ev bulduk hemen gittik baktik ici eski ama kullanisli istedigimiz bir cevrede ve fiyati cok makuldu. Ordan çıktık tamam dedik tutalim. Bugun de 1000 tl kapora verdik.
Yok vazgectik kaporadan 100 tl kestiler sadece.aa fotoyu şimdi gördüm pimapen değilmiş.. pimapen yaptırın bence..
Yok vazgectik kaporadan 100 tl kestiler sadece.
Iyi geceler sorunum şu tasinacagiz bir ev bulduk hemen gittik baktik ici eski ama kullanisli istedigimiz bir cevrede ve fiyati cok makuldu. Ordan çıktık tamam dedik tutalim. Bugun de 1000 tl kapora verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?