Gece gece sinirim bozuldu lütfen bakar misiniz?

inşallah alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

Dusunmesi bile korkunc Allah korusun sizleri aslinda herkesi. Benim fobim var evde yabanci biriyle karsilasma korkusu.

Sizim yazdiklariniz beni cok etkiledi. 7 sene iyi dayanmissiniz helal olsun. Luks yerlere giriryor bizim evsahibi rezidansta yasiyor hirsiz gayet kapidan girmis dusunebiliyor musunuz? Allah korusun bu risk hep var tabii ama göz göre göre de bu kadar davetkar evi tutamazdim. Bir biz yasasak tamam ama bebegim var benim onun icin vazgectik kaporadan 100 tl kestiler ama önemli değil napalim gidecegi varmış.

Tatlım pimapenlere cocuk kılıdı taktırayrıca pımapenler dsardan acması ck zor camdan grmesı ıcın ya camı kıracak yada sz yokken grecek cunku ck grultu cıkar neyse rahat ol ıyı dusun ıyı olsn

Sozlesme yapmamistik neyse ki 100 tlsini kestiler napalım buna da şükür artık. Icim rahat en azından. Cevrede oluyormus kiraci dedi ama bu eve hic olmadi dedi. Hirsiz riski her evde var ama göz göre göre de tutmak istemedim foto paylastim hatta baya tehlikeli bide demirlerin üstü de sivri degil gayet adim atmalik.

Gerek kalmadi tutmadik evi kaporadan 100 tl kestiler sadece saolun fikirleriniz icin bunlar aslinda her ev icin dusunulmeli.

Allah korusun sizi ve evlatlarinizi. Hepimiz icin bu risk var malesef kapiya alarm takin isterseniz hani şu acilinca kenarda dururyor beyaz bisey cok pahali da değil. Hic degilse bide sahte kamera da caydirici oluyormuş.

hırsız benim fobim resmen...oyüzden yol yakından dönün..aslında nasip bu işler..gider 6. kattan ev alırsın oraya girer hırsız...olacağı varsa oluyor..Allah korusun böyle insanlardan hepimizi...
Ben de cok korkarim cocukluktan beri Allah korusun hepimizi boyle pis insanlardan.

Düşünme böyle kötü şeyler. Hırsızlar artık o kadar yormuyor kendilerini. Çok uygun fiyatlara cam alarmları var onlardan taktırırsınız, daha ne güvenlik aletleri var, hiç içinize sinmezse demip parmaklık yaptırırsınız ama gerçekten ona bile gerek yok. İçini ferah tut

Tatlım pimapenlere cocuk kılıdı taktırayrıca pımapenler dsardan acması ck zor camdan grmesı ıcın ya camı kıracak yada sz yokken grecek cunku ck grultu cıkar neyse rahat ol ıyı dusun ıyı olsn
Tutmadik zaten de pimapeni kabul etmezdi sanırım evsahibi. Ama baska ev icin bu dediginizi dusunecegim teşekkür ederim.

daha once böyle alt katta oturmadıysanız panıgınız normal...ben suanda 2 katta oturuyorum daha doğrusu altta bır daıre var...ılk balkon benım sızın gbı..taşındığımız ılk bırkaç ay hep rüyamda eve hırsız gırdıgını görüyordum.kabuslarla uyanıyordum.korkuyordum çok....su ıcmeye kalksam odum patlıyordu...nıye okadar takılmışım bılmem şimdilerde bazen esım olmadan bıle korkmadan yatıyorum....sanırım oncekı evımız çatıda olduğu ıcın ....
bence evı cok begendıysenız ve semtı duzgun bır yerdeyse vazgecmeyın

Evet bu sıkıntı dışında herseyi de iyiydi. Ama dun gece yuregim daraldi resmen düşündükçe bebegimi düşündüm ay alip goturseler dedim Allahim korusun.

Daha once hic oturmadik evet en alcak oturdugumuz 4 üncü kat. Vazgectik memnunum şuan bence iyi oldu bu da bir kriter oldu bizim için dikkat edecegiz.

oturan kiraci cevrede oluyor hirsizlik bu evde hic olmadi uc yildur oturuyorum dedi emlakçı da kendi dedi cam balkonu evsahibine sorayim diye bence boyle bir risk var onlar da biliyor. Bide ev 1200 du 1100 oldu son 1000 e kolayca indi evsahibi ona şaşırdık o cevrede mumkun değil bi bit yenigi mi var dedik dogrusu. Neyse yasandi bitti şimdi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…