vicdanen vermesi gerek... verir de bence. ama vazgectik demeyin evden cikamiyoruz burda 1 yil daha oturmak mecburiyetimiz cikti daha sonra da ailemiz yardim edelim de size ev alalim dediler diyin.hani uyuz biriyse huyuna gitmek.acisindan dedim...:)
Ev sahibi ile anlaşamazsanız yani o eve taşınmanız gerekirse konuşup siz de demir parmaklık taktırsanız olmaz mı? En azından içiniz rahat eder.
Emlakci kaporayi asla geri vermez
Cok cok iyi niyetli birine denk gelmeniz lazim
Ev sahibi olsa belki ama adam bu isin ticaretini yapiyo ve kapora adli sey bunun icin var zaten
Geri verilcekse ne anlami kaldi
abimlerin evide öyle 2.kattı hırsız camdan girmiş eve geldiklerinde koşarak camdan tekrar inip kaçmış kafanıza takmakta haklısınız yani hırsızlar sadece kapıdan girmiyor
Ablamların eski evleri öyleydi ama hiç hırsız vak'ası yaşanmadı.Ben bir kaç defa anahtar unuttukları için çıktım.Sonra ablam rahatsız oldu zaten üste çıkmaya müsaitse yasakmış o demir.alt komşusu demir parmakların üstüne kaynak yaptırdı çıkamadım daha :)
Sadece ben değilmişim böyle şeyleri takıp gece gece kötü senaryolar kuran
Ama siz haklisiniz bunlari dusunmeli ona gore hareket vermelisiniz memleket guvenli.degil ki bence konusun.versin kaporayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?