• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece uyku birakmiyolar insanda

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_a_h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle haklısın.

Orada oturuyorsun ve ev sahibinin kardeşisin diye kiracıları siz idare edemezsiniz.

Ben de gece gece sinirleniyorum bu aile işlerine. Bir de bunun aileye para verme fatura ödeme boyutu var ko evlerden ırak. Milletim faturasını biz ödeyelim onlar tatil rezervasyonu yaptrsin halla halla yaaa gece gece çok sinirlendim neyse içimi dr dökmüş oldum.

En iyisi uzakta oturmak.

Kesinlikle haklısın.

Orada oturuyorsun ve ev sahibinin kardeşisin diye kiracıları siz idare edemezsiniz.

Ben de gece gece sinirleniyorum bu aile işlerine. Bir de bunun aileye para verme fatura ödeme boyutu var ko evlerden ırak. Milletim faturasını biz ödeyelim onlar tatil rezervasyonu yaptrsin halla halla yaaa gece gece çok sinirlendim neyse içimi dr dökmüş oldum.

En iyisi uzakta oturmak.
Bizde oyle dedik ve olabildigince uzaktan ev aldik, kurtulucagmiz gunu bekliyoruz dort gozle. Ailem aslinda bu eve girmemi istememislerdi kendiniz baska kira bulun diye ama yine tekrar esim dayanamadim abisinin baskilarina.
Canim para verme mevzusuda varda oraya odaklanmiyorum, onlar yuzunden psikolojimi bozamam. Ne yaparlarsa yapsinlar parada alsinlar yeterki bizden uzak olsunlar diyorum ben en iyisi kafan agrimiyo boyle.

Ev sahibinin tıkalı tuvaleti açma gibi bir mecburiyeti yok. Ev sahibi sadece evin genel taşınmazlarının bakımlarından sorumludur onu da kendi değil ustalarla halleder. Örneğin kombi çok eskidir çalışmıyordur tamir ettirmek ya da değiştirmek zorunda, ya da pencereler eskidir rüzgar aloyordur değiştirtmeli. Onun haricinde evin kiralanmasında sıkıntı olmayacak, kiracı ile ilgili problemleri ev sahibi çözmek zorunda değil.

Böyle durumlar olduğunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok usta çağırın demelisiniz. Tadilat gibi durumlarda da ya siz usta bulursunuz ya knlar bulur gelevek ayki kiradan düşülür.

Ev sahibinin tıkalı tuvaleti açma gibi bir mecburiyeti yok. Ev sahibi sadece evin genel taşınmazlarının bakımlarından sorumludur onu da kendi değil ustalarla halleder. Örneğin kombi çok eskidir çalışmıyordur tamir ettirmek ya da değiştirmek zorunda, ya da pencereler eskidir rüzgar aloyordur değiştirtmeli. Onun haricinde evin kiralanmasında sıkıntı olmayacak, kiracı ile ilgili problemleri ev sahibi çözmek zorunda değil.

Böyle durumlar olduğunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok usta çağırın demelisiniz. Tadilat gibi durumlarda da ya siz usta bulursunuz ya onlar bulur gelecek ayki kiradan düşülür.

Böyle durumlar olduğunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok usta çağırın demelisiniz. Tadilat gibi durumlarda da ya siz usta bulursunuz ya knlar bulur gelevek ayki kiradan düşülür.
Abi olacak kisi kiracilari direk bize yonlendirmis, esimde tamir islerinden anliyo. Hem kendi kilini kimildatmiyo hem parasi cebinde kaliyl akilli adam. Bulmus esim gibi safini.

Abi olacak kisi kiracilari direk bize yonlendirmis, esimde tamir islerinden anliyo. Hem kendi kilini kimildatmiyo hem parasi cebinde kaliyl akilli adam. Bulmus esim gibi safini.
Allah sabır versin o zaman, başka da diyecek bir şey bulamadım.

Kiracilar abartmış ama eşinde ustaymis gittiğinde usta parasi istesin o zaman bak bir daha çağıriyorlar mi ...

iyi de bu iş ev sahibini de ilgilendirmiyor ki. yıllarca kirada oturduk wc falan tıkandığında çağırır bir sucu yaptırırdık.
eşinde aynen böyle desin kiracılara gitmesin. abi de muhatap olmuyor zaten.

iyi de bu iş ev sahibini de ilgilendirmiyor ki. yıllarca kirada oturduk wc falan tıkandığında çağırır bir sucu yaptırırdık.
eşinde aynen böyle desin kiracılara gitmesin. abi de muhatap olmuyor zaten.
Abi zaten direk bize yonlendirmis, onlarda kullaniyo iste.

Siz haklısınız. Ama kiracı abartmış.
Tuvalet tıkanmışsa açtırsın. Eşiniz ne yapabilir ki?

Parasını ödeyebiliyormuşsunuz, başka eve de çıkabilirsiniz demek ki.
Eşinize bu teklifi sunun bence.

Zaten bir iki aya cikiyoruz allahtan. Ama iste bu zamana kadar yaptigimiz yanlarina kar kalicak.
Kardeşlik ilişkilerinde maalesef böyle şeyler olabiliyor, düşünüyorum ben kardeşime yapsaydım gözümde olmazdı hiç ama senin yerine kendimi koyduğumda sinir oluyorum evet.. Düşünmeyin hiç bunu boşu boşuna kendinizi hasta edersiniz

Kardeşlik ilişkilerinde maalesef böyle şeyler olabiliyor, düşünüyorum ben kardeşime yapsaydım gözümde olmazdı hiç ama senin yerine kendimi koyduğumda sinir oluyorum evet.. Düşünmeyin hiç bunu boşu boşuna kendinizi hasta edersiniz
Bizde oyle dusunduk zaten, heleki esim hemen herseyine kosar abisi yani tabiki yapicak. Ama sonradan kendiside fark etti bakti abisi kiracila bize yonlendirmis. Kullanilmislik hissini yasadi. Bu zamana kadar sabrettik, biraz daha sabir diyoruz.

icim sisti icime ata ata.
Oturdugumuz ev esimin abisinin evi, ustumuzdede bizim gibi 3 kiraci var. Hergun biri kapiya dayanir biri der musluk bozuldu gel biri der aygaz bozuldu gel, lambalari patlasa bile cagiriyolar.

2 yillik evliyiz, esim baslarda problem yapmadi fazla abimin evi yabanci degil bi bakim diye. Ama gece 11 de kapiya dayanmalarida fazla oldu artik.

Adam geldi biraz once tuvaletleri tikanmis, esime gel diyo. Abimi arasana diyo ben napim gibisine. Iste adamda aradim kac kez acmiyo diyo esim ariyo kendi telefonuyla ya bilerek acmiyom kurtulamiyom yoksa diye.

Esimin sinirleri zipladi kapadi soylene soylene gitti tabi orda xxx var ben kiracilara bakarim nolucak zaten kapiciyim ben tabi diye. Tabi bunlari yuzune soyleme cesareti yok.

Benim anlamadigim kiracin varsa kendin ilgilenirsin bizene yani? Parasini sana oduyolarsa probleminide coz nedir bu yani adam milletin tuvaletine banyosuna bakmak zorundami, zaten yabanci milletten pis insanlar esim her yukari ciktiginda ertesi gun ellerinde ayaklarinda yaralar cikiyo henuz bizde cozemedik. Bi kac aya kendi evimize tasiniyoruz allahtan, ozaman kendi tipis tipis gelir heralde kurtuluruz.

Iyi niyetimizden faydalanip esimin kendini ezdirmesinden nefret ediyorum.

Ek olarak yazim sonradan cevaplamama gerek kalmaz...
Menmun degilsen girmeseydin o eve demeyin, zorla kendileri ille girin dedi evlendigimizde. Hani parasiyla oturuyoruz boyle olmasinida beklememistim. Hemen ev almayi dusunuyoduk malesef hemen bulamadik.

Yapsin elinemi yapisicak demeyin esim wc banyo konularinda igrniyo, tiksinti geliyo. Sirf buyuk abisi diye ses cikarmiyo anlamiyorum.
Bu arada kendiside arabayla iki dkklik mesafede oturuyo.

Cozum aramiyorum aslinda tasinicagmiz gunu iple cekiyorum, icimi dokmek istedim yoksa sinirimi baskalarindan cikaricam yarin.

Sizde olsaydiniz benim gibi dusunmezmiydiniz benmi abarttim yine?
rahatsızsan tasınacaksın bu kadar basit

Kapıya bi A4 kağıdına "biz ev sahibi değiliz, lütfen dairelerdeki sorunlar için kapimizi çalmayınız, ev sahibiniz x'i arayınız.anlayisiniz için teşekkürler" yazıp asın.

Back