Gece gece uyku birakmiyolar insanda

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_a_h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kapıya bi A4 kağıdına "biz ev sahibi değiliz, lütfen dairelerdeki sorunlar için kapimizi çalmayınız, ev sahibiniz x'i arayınız.anlayisiniz için teşekkürler" yazıp asın.
Kiracilarada suc bulamiyorum iste bize yonlendiren zaten abinin kendisi.

icim sisti icime ata ata.
Oturdugumuz ev esimin abisinin evi, ustumuzdede bizim gibi 3 kiraci var. Hergun biri kapiya dayanir biri der musluk bozuldu gel biri der aygaz bozuldu gel, lambalari patlasa bile cagiriyolar.

2 yillik evliyiz, esim baslarda problem yapmadi fazla abimin evi yabanci degil bi bakim diye. Ama gece 11 de kapiya dayanmalarida fazla oldu artik.

Adam geldi biraz once tuvaletleri tikanmis, esime gel diyo. Abimi arasana diyo ben napim gibisine. Iste adamda aradim kac kez acmiyo diyo esim ariyo kendi telefonuyla ya bilerek acmiyom kurtulamiyom yoksa diye.

Esimin sinirleri zipladi kapadi soylene soylene gitti tabi orda xxx var ben kiracilara bakarim nolucak zaten kapiciyim ben tabi diye. Tabi bunlari yuzune soyleme cesareti yok.

Benim anlamadigim kiracin varsa kendin ilgilenirsin bizene yani? Parasini sana oduyolarsa probleminide coz nedir bu yani adam milletin tuvaletine banyosuna bakmak zorundami, zaten yabanci milletten pis insanlar esim her yukari ciktiginda ertesi gun ellerinde ayaklarinda yaralar cikiyo henuz bizde cozemedik. Bi kac aya kendi evimize tasiniyoruz allahtan, ozaman kendi tipis tipis gelir heralde kurtuluruz.

Iyi niyetimizden faydalanip esimin kendini ezdirmesinden nefret ediyorum.

Ek olarak yazim sonradan cevaplamama gerek kalmaz...
Menmun degilsen girmeseydin o eve demeyin, zorla kendileri ille girin dedi evlendigimizde. Hani parasiyla oturuyoruz boyle olmasinida beklememistim. Hemen ev almayi dusunuyoduk malesef hemen bulamadik.

Yapsin elinemi yapisicak demeyin esim wc banyo konularinda igrniyo, tiksinti geliyo. Sirf buyuk abisi diye ses cikarmiyo anlamiyorum.
Bu arada kendiside arabayla iki dkklik mesafede oturuyo.

Cozum aramiyorum aslinda tasinicagmiz gunu iple cekiyorum, icimi dokmek istedim yoksa sinirimi baskalarindan cikaricam yarin.

Sizde olsaydiniz benim gibi dusunmezmiydiniz benmi abarttim yine?
Eşiniz neyine bakiyor anlamadım usta cagirin ben de kiraciyim banane desin kiracilara hiç abisiyle muhattap olmadsn..

icim sisti icime ata ata.
Oturdugumuz ev esimin abisinin evi, ustumuzdede bizim gibi 3 kiraci var. Hergun biri kapiya dayanir biri der musluk bozuldu gel biri der aygaz bozuldu gel, lambalari patlasa bile cagiriyolar.

2 yillik evliyiz, esim baslarda problem yapmadi fazla abimin evi yabanci degil bi bakim diye. Ama gece 11 de kapiya dayanmalarida fazla oldu artik.

Adam geldi biraz once tuvaletleri tikanmis, esime gel diyo. Abimi arasana diyo ben napim gibisine. Iste adamda aradim kac kez acmiyo diyo esim ariyo kendi telefonuyla ya bilerek acmiyom kurtulamiyom yoksa diye.

Esimin sinirleri zipladi kapadi soylene soylene gitti tabi orda xxx var ben kiracilara bakarim nolucak zaten kapiciyim ben tabi diye. Tabi bunlari yuzune soyleme cesareti yok.

Benim anlamadigim kiracin varsa kendin ilgilenirsin bizene yani? Parasini sana oduyolarsa probleminide coz nedir bu yani adam milletin tuvaletine banyosuna bakmak zorundami, zaten yabanci milletten pis insanlar esim her yukari ciktiginda ertesi gun ellerinde ayaklarinda yaralar cikiyo henuz bizde cozemedik. Bi kac aya kendi evimize tasiniyoruz allahtan, ozaman kendi tipis tipis gelir heralde kurtuluruz.

Iyi niyetimizden faydalanip esimin kendini ezdirmesinden nefret ediyorum.

Ek olarak yazim sonradan cevaplamama gerek kalmaz...
Menmun degilsen girmeseydin o eve demeyin, zorla kendileri ille girin dedi evlendigimizde. Hani parasiyla oturuyoruz boyle olmasinida beklememistim. Hemen ev almayi dusunuyoduk malesef hemen bulamadik.

Yapsin elinemi yapisicak demeyin esim wc banyo konularinda igrniyo, tiksinti geliyo. Sirf buyuk abisi diye ses cikarmiyo anlamiyorum.
Bu arada kendiside arabayla iki dkklik mesafede oturuyo.

Cozum aramiyorum aslinda tasinicagmiz gunu iple cekiyorum, icimi dokmek istedim yoksa sinirimi baskalarindan cikaricam yarin.

Sizde olsaydiniz benim gibi dusunmezmiydiniz benmi abarttim yine?

Elinden kolundan bi şeyler çıkması tiksinmedendir. Banada oluyor .. bi şeyden taksinince Çıbana kadar atıyorum :(

İyide sizin eşiniz tesisatçı mı,tamirci mi?
Ne alaka yani ısrarla çağırıyorlar,eşinizde gidiyor?
Ben anlamam tesisattan, tamirden çağırın diyecekti daha en başında.
Ayrıca eşiniz hiç alakası olmadığı halde yapabiliyorsa bu işleri,pek ala kendileri de yapabilirler demekki.
Benim bildiğim bu işi yapan,tesisatçı,tamirci vs gelir yapar,ev sahibinin cağırıldığını ilk sizden duydum.

Siz alistirmissiniz insanlari.

Simdi de karikoca kiziyorsunuz.

Niye gidiyor kocan?

Ben anlamam kardes bulun birisini yaptirin ..dese ya.

Back
X