Gece gece uyku tutmadı

Dertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.

Var mı aynı derdi olan?
yanaş canim. aranan kan benim :D

:) bak bu iyiydi
arkadas edinme isini birakali 3 yil oldu geciyo bile. kardeslerim var. oturup sohbet edebiliyorum. eşim var beyninin etini yiyorum bideeeeee KK vaaarr :)
yalnizlik cekmiyorumda insan tabi konusacak birini istiyo. dertlesmek pek adetim degildir kimseyle. esimle dertlesir kapatirim konuyu. bide burda canim sıkılınca veya bilgi edinmek icin konu aciyorum. asosyalligin en dibini yasamakla mesgul bi kullaniciyim ama az insan cok huzur benligime islemis:KK24:

arkadas edinme isini birakali 3 yil oldu geciyo bile. kardeslerim var. oturup sohbet edebiliyorum. eşim var beyninin etini yiyorum bideeeeee KK vaaarr :)
yalnizlik cekmiyorumda insan tabi konusacak birini istiyo. dertlesmek pek adetim degildir kimseyle. esimle dertlesir kapatirim konuyu. bide burda canim sıkılınca veya bilgi edinmek icin konu aciyorum. asosyalligin en dibini yasamakla mesgul bi kullaniciyim ama az insan cok huzur benligime islemis:KK24:
:-) Sen olayı çözmüş gibisin desene

Yani bazen oluyor sahte konular yada abartılı hikayeler
yok ya oyle degil. genel olarak komik anlar,yazismalar,sohbetler ,espri vs. gecenlerde oldu bi tane. otomatik duzeltmeyle. 4aylik hamile koca vardi mesela :) cok gulmustum ona. vardir KK uyelerinde anlaticak tonla hikaye :KK70: bunu bi dusunup absurt bi konu acmak lazim :)

Back
X