Gece gece uyku tutmadı

Dertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.

Var mı aynı derdi olan?

Boşverin arkadaşı, dostu filan, hepsi boş. Benim onlarca arkadaşım var sanırdım. En yakın arkadaşım gidip sırrımı en söylenmeyecek insana açtı mesela. Ya da iki yıldır doğum günümü evde akşama kadar dizi izleyip ağlayarak geçiriyorum. Annem var ama evde kutlama filan havası olmuyor, pastayı bile al gel kutlayalım diyor. İnsan kendi mumunu kendi mi alır? Geçen sene çok ihtiyacım varken kimse umursamadı. Sonradan ah şöyle, vah böyle, seni seviyoruz, hep yanındayız bilmem ne. Dedim bu yıl farklı olur fakat yine aynı. Herkesin önceliği farklı tabii... Ne güzel eşiniz var, çocuk da olursa ne ala. En iyi dostunuz ailenizdir.

Boşverin arkadaşı, dostu filan, hepsi boş. Benim onlarca arkadaşım var sanırdım. En yakın arkadaşım gidip sırrımı en söylenmeyecek insana açtı mesela. Ya da iki yıldır doğum günümü evde akşama kadar dizi izleyip ağlayarak geçiriyorum. Annem var ama evde kutlama filan havası olmuyor, pastayı bile al gel kutlayalım diyor. İnsan kendi mumunu kendi mi alır? Geçen sene çok ihtiyacım varken kimse umursamadı. Sonradan ah şöyle, vah böyle, seni seviyoruz, hep yanındayız bilmem ne. Dedim bu yıl farklı olur fakat yine aynı. Herkesin önceliği farklı tabii... Ne güzel eşiniz var, çocuk da olursa ne ala. En iyi dostunuz ailenizdir.
Evet işte sorun güvenebilmek.

Ben dogumgünü vs pek önem vermem.

Eşim bir gül alsa yeter,mutlu olurum.

Çocuk düşünmüyoruz/istemiyoruz.

Anlıyorum
Acaba gizli stres mi var?
Kafanı bilinçaltında kurcalayan bir şey/şeyler
Bilmiyorum ne oldugunu sabah kadar donup duruyorum bir kac uyusamda dislerimi sikmaktan cene kaslarimin agrisina uyaniyorum.
Ne yapsam olmuyor antidepresanda octim bitki caylarida uykum var fakat yataga girsigim anda dagiliyor.
Sabaha kadar kendi odamda,salonda,oturma odasinda yatak degisip duruyorum acaba diger odada uyurmuyum diye cok zor bir durum

Anlıyorum
Acaba gizli stres mi var?
Kafanı bilinçaltında kurcalayan bir şey/şeyler
Bilmiyorum ne oldugunu sabah kadar donup duruyorum bir kac uyusamda dislerimi sikmaktan cene kaslarimin agrisina uyaniyorum.
Ne yapsam olmuyor antidepresanda octim bitki caylarida uykum var fakat yataga girsigim anda dagiliyor.
Sabaha kadar kendi odamda,salonda,oturma odasinda yatak degisip duruyorum acaba diger odada uyurmuyum diye cok zor bir durum

:( anlıyorum seni,dişlerimi gece uykuda dende gıcırdatıyorum.

Doktor koruyucu verdi ama düşün dişler ondan evvel hasar gördü.

Bende aksine uyuyorum daha çok depresif zamanlarımda ama son 3-4 gecedir uyuyamadım

Bende sabah kalktığımda elimi yüzümü cizik görüyorum artik kendimle savaşıyorum galiba bu arada ankaradanim yaş 35 bekarım iki nişanlılık gecirdim su an kimse yok
Dogru insan olmayınca varsın yanlızlık olsun.

Çok ilginç,gece uykuda tirnaklarınla kendine mi zarar veriyorsun?

bende böyleydim ama gerçekten bı sure sonra çekilmiyor evlendikten sonra eski hayatımi bırakıp yeni hayatıma odaklandim ama hayatımda bitek eşim ailesi vardı bide benim ailem hiç arkadaşım yoktu yaa nasıl uyuz bir durum 3sene böyle devam etti sonra evimizi değiştirdik burda yeni çevre edinmeye basladim öyle öyle 5parmagimi gecmicek dostluklar kurdum onlar bana kahveye gelir ben onlara giderim bazen dışarda yemek yeriz vs ufak şeyler ama insana çok iyi geliyor arkadaş çok onemli diye düşünüyorum tabi iyisi ve yureklisi. :)

Dertleşecek çevrem yok,
Arkadaş edinemiyorum kolayca,
Kendime yetmeye çalışsamda,eşimle herşeyi paylaşamıyorum tabi,
Bir arkadaşım olsa otursam iki sohbet bir kahve ile ne iyi olurdu.

Var mı aynı derdi olan?
yaz buraya gitsin:)
valla dertleşecek dostu olanlar da dertleşemiyorki
insanlar iki gün sonra sıkılıyor artık kimsenin dert dinleyecek hali kalmamış:)
yaz buraya o yüzden ;)

Benim de gündüz kahve içebileceğim kimsem yok :)önceden vardı ama çoğunu eledim. bi iki komşum var onlarla da arada evde orurup içiyoruz. Ama akşamları eşimle birlikte gidip görüşebileceğim çok sevdiğim bir çif arkadaşımız var. Sanırım o yetiyor. Kendi çevrem annemin yaşadığı ilde kaldı.

Back
X