Anket Gece, Gk grlemesinden, imek arpmasndan korkar msnz?

gök gürültüsünden şimşek çarpmasından korkarmısınız

• evet korkarım

OY: 37 57,8%
  • hayır korkmam

OY: 27 42,2%

• Ankete Katılan
    64

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
gece gece nerden geldi klıma az önce elektirikler gitti aklıma bu takıldı nedense elektirik kesintisi bende bunu çağrıştırdı
korkarmısınız naparsınız peki

evet ikisinden de ayrı ayrı korkarım. hatta o birkaç saniye kendimi kasıyorum gözlerimi kapatıyorum falan araba kullanırken tehlikeli oluyor birazcık

evet ikisinden de ayrı ayrı korkarım. hatta o birkaç saniye kendimi kasıyorum gözlerimi kapatıyorum falan araba kullanırken tehlikeli oluyor birazcık

bismillahkaydirigubbakcemile3 saniyesiyle yazmıssın canım
evet bende çok reflex yapıyorum böle durumlarda yanımdakini bile heycanlandırcak derecde:tomato:

bende çok korkarım ,:a015:, eğer evdeysem kesinlikle camdan dışarı bakamam içimden hep dualar okurumm...

bende korkarımı işaretledim korkmam sanırdım geçen geceye kadar. aman allahım neydi o ya. elektrikler de kesilmez mi üstüne. korku filmi çevirdik resmen.

Hiç korkmam!!!
Gerçi uykumun en derin yerinde yakınlara bir yere yıldırım düşerse ödüm patlar ama sonra yine uykuma devam ederim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…