günaydın herkeze ama benm için hiç aydın değil şu an çok mutsuzum geçen haftada güne mutsuz başlamıştım bu hafta daha beteri ile başladım. Of ya bu erkeklerin hepsimi aynı. nasıl anlatıcamı bilmiyorum ağzıma bile almak istemiyorum. arkadaşıma bile anlatamam ben böyle şeyleri.
gece 12 de yattım uyudum saat baya ilerlemiş belli gözlerimi araladım eşim hala tv ile uğraşıyor sesi de kısık ben kımıldayınca kanal değiştiriyor.
şüphelendim kımıldamadan gözlerimi bi açtım... açmaz olaydım gece oniki den sonra bazı kanallarda erotik şeyler çıkıyor onları izleyerek kendini tatmin ediyor. ya inanamadım ya ben kocama en çok bu konuda güvenirdim. başka hiçbir konuda güvenmezdim ama başkasına bakmıcağı konusunda çok güvenirim.
benim için tv yada gerçek farketmez bakmış ve tatmin olmaya çalışıyor çok üzüldüm ne yapıyorsun sen ya, diye çıkıştım ne olmuş diye anlamamazlıktan geldi kanal değiştirdi.
dayanamadım kalktım kapadım tv yi , gene dayanamadım gittim mutfağa sigara içtim yatmadım bir daha da onun yanına sabah da kalktım işe geldim.
bi insan kocasına hiç mi güvenemeyecek sırtını dönemeyecek, anlamıyorum kendimi aptal gibi hissediyorum... ne yapıcağımı da bilmiyorum.